Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ na dite s celiakii
no rekla bych, ze si chlap chtel uzit nezavazne „V“ a uz byl „zahackovany“
@minoe píše:
Otázkou je jestli zakladatelka není prostě jen popuzená díky tomu muži. Představ si, že jsi ona a přiběhne dítě a začne v obýváku malovat na stěnu - pro tebe šok a chlap řekne, nech to dítě dále malovat..
tohle se u nás stalo taky. Ale kvůli tomu nebudu mít k děcku postoj jako ona. No joooo, rozdíl, toho picassa jsem si porodila ![]()
@minoe ale ona tady resi cas otce s holcickou, ne jeji chovani, jen ze ho prirovnava k chovani ex a ta jiste po stene doma nemaluje… ![]()
@markytka3 píše:
@minoe ale ona tady resi cas otce s holcickou, ne jeji chovani, jen ze ho prirovnava k chovani ex a ta jiste po stene doma nemaluje…
![]()
To máš pravdu
@andelka83 píše: ..toho picassa jsem si porodila
Mi to přijde roztomilé - malý picasso:-) ale zase na druhou stranu, kdyby to udělalo moje dítě v domě nového partnera, tak bych razantně zakročila..
@minoe no, moje děti měly tyhle tendence mezi 2,5-3,5rokem. Kdyby to udělal teď skoro 6letý, rozhodně by něco uslyšel, protože by měl mít dost rozumu, aby věděl, že na zeď se nekreslí. Pokud by to udělal, tak schválně, a pak by se mělo řešit důvod, proč na sebe strhává pozornost, proč dělá naschvály, věci, o kterých ví, že se dělat nemají.
Chudak holcicka ![]()
Precetla sem si vsech 18 prispwvku zakladatelky a Tripisku, ty ses fakt primitiv.
Tesim se na tvoje budouci diskuze - plati mi male alimenty ![]()
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny
No…nenapsala jsi to zrovna „vhodně“ ![]()
Osobně ze svého okolí znám pár takto (ne)vychovaných dětí (z mého pohledu nevychovaných) z rozvrácených i funkčních rodin a spolu s těhotenskými hormony, kdy ti (naprosto logicky) mozek velí: MOJE dítě je NEJ a na 1.místě!!!, to je vražedná kombinace…
![]()
Nikdo nikde nepíše, že holce MUSÍŠ dělat náhradní matku…proč? Hloupost…pokud přítel tvoji výchovu neuznává, nevychovávej…
nestarej se…když bude malá doma, nech ji tátovi. Ty si žehli, vař, per…čti literaturu o porodu a mateřství, užívej si své těhotenství.
Proč se snažíš ji vychovávat? Vadí ti, že je nevychovaná? A co??? Tvoje není…neřeš problémy druhých. Nechce snídani (např.) ok…ty si udělej snídani a jí ať udělá táta co chce…
Vřeští, že něco chce? Neřeš!!! Odejdi, zavři se v ložnici…vem si knihu a čti si (nebo si napusť vanu s pěnou) a vřešťana nech tátovi…
A hlavně KLID… ![]()
@Tripisek píše:
@Martina.N78 ale ja jsem rada, ze se stara. Malou vyzvedavame ze skoly je u nas kazdy druhy vikend coz je v pohode ale to chovani a jeste to snaset o svem volnu a svatcich? Nikdy nebyla zvykla, ze mama a tata bydleli spolecne a na jeji matku fakt nezarlimtatu jsem ji nevzala…
Jo snášet o volnu a svátcích
a svoje vlastní snášet budeš?
@SIMONA1234 Musela jsem pročíst celých 9 stran, abych narazila na 1 normální názor. Díky ![]()
@Petrolka píše:
Jo snášet o volnu a svátcích![]()
![]()
a svoje vlastní snášet budeš?
to její bude vychované, ani si ho o svátcích nevšimne a bude si užívat klidu asi
![]()
@Mufla píše:
@SIMONA1234 Musela jsem pročíst celých 9 stran, abych narazila na 1 normální názor. Díky
jo Simča to má zmáknutý ![]()
@Mufla píše:
@SIMONA1234 Musela jsem pročíst celých 9 stran, abych narazila na 1 normální názor. Díky
Jj Simča je frajerka, to říkám furt.. že bych ji chtěla mít doma
![]()