Ženský pohled na věc

3
17.12.15 12:13

Ženský pohled na věc

Zdravím ženy s prosbou o radu… něco dělám špatně, jenže nevím co, dle chlapské logiky nic, ale dle ženské ano, náhoda to není. Už 3× tento rok se mi stal, velmi podobný scénář rande, kdy jsem se nedozvěděl proč?

Potkám ženskou, ukecávám jí, po mailu či mobilem týden, 14 dní… jsem ukecanej, takže píšu dlouhé maily i sms, nebo i klidne 30 denně… jindy jen pár či několik dní vůbec. sleduji rychlosti, odpovědí, takže vím, kdy už nepsat, kdy si dát na čas… abych neodepisoval tzv. okamžitě. někdy odepísu za 5 minut, někdy za hodinu. to spíše záleží na ženský, jestli jí to baví nebo baví. Až ženská sama navrhne, že chce někam vyrazit na rande.

domluvíme se, kdy kdo má čas, kam by chtěl. potkáme se většinou někde na ulici či v parku. zajdeme na kafe a v 90% skončím u ní doma… většinou pozvání z ní: „Ale jo, pojď na horu, dáme zmrzlinu.“ No to, že se na zmrzlinu nedustanu asi říkat nemusím, protože za dveřmi většinou rozdávám první polibek… který až do teď dostala jen v sms. Dále to vždy pokračuje líbáním. Vím, že se líbat chce. Natahuje se, aby dostala na moje rty… Končí to postelí, a nakonec ospravedňováním já takové nejsem, abych s někým spala na poprvé. (Já taky nejsem takový… i když čím stárnu…) Ale to předbíhám, v sexu jsem mazel, takže líbání všude, mazlení se s ní nám rád a vydžím si hrát dlouho. V samotném sexu tuším zradu. Lety praxe a stářím jsem se prošukal k výdrži nějakých 30 - 45 min. v „díře“, zjednodušeně řečeno. Kondom beru jako samozřejmost. Vždy se při tom několikrát ptám, že ho nemám nejmenšího takže když jí to bude bolet dej vědět. Stejně jako se někdy po 20 min. schválně ptám, jestli jsem tě náhodou neprošoupal, jestli chce pokračovat. Že všechny předou jak kočky, říkat nemusím. Nestěžuje si nikdy žádná. Většinou dostanu odpověď: je to skvělý pokračuj. Po sexu si rád hraju, ale tak kecám blbosti, při ležení na posteli klidně i půl hodiny.

Potom většinou kecáme na křesle. Různě propletení, ale decentně. Ptám se jestli bych něměl odejít a většinou odcházím spát jinam.

Druhý naprosto se 100% jistotou dostávám časně ráno (naposledy v 5 ráno) SMS s poděkováním a tak. Doposování pokračuje, stejným tempem. Možná se změnil obsah pár sms, že jsou už o sexu nebo spíše o mazlení. Ale všechno je stejné. počet sms. jak za jak dlouho dostanu odpověď. Když jeden nebo druhý něco má nebo nechce kecat, nekecáme. Takhle to jde dalších několik dní a po týdnu tzv. Buď já či ona navrhne další rande. Nadále se nic nemění. Až se přiblížu datum druhého rande a několik hodin před randem, většinou dostanu poslední odpověď, že nemůže. Na tu reaguji, že nemám problém. Ať si třeba užije sobotu s kamarádkou, když se zjevila… nebo že musí do práce. Prostě nemám s tím problém, že vidět se můžeme i někdy jindy. I na toto dostávám odpovědi. Pak se dotyčná odmlčí, protože něco má mít.

Když jí další den přeji dobrý den, jaké to bylo či něco v tom smyslu. dostanu hrubou odpověď: Co chceš? nebo Neotravuj… přitom o sexu ani novém termínu schůzky jsem se slovem nezmínil, neplánoval ho ani se na něj neptal. No a po tomto, to většinou jde hodně rychle. Jakýkoliv kontakt je trestán. Jako: ty sis dovolil mi zavolat. Nebo jsi mi zavolal do práce, já tě tu mít ta bych tě zmlátila. a končí to vždy stejně… už mi nepiš

takže ženské… v čem je problém. Protože z mé zkušenosti platí, že když má ženská problém, přestává komunikovat… tomu nasvědčuje jejich chování naprosto přesně. Jenže se vlastně od žádné nikdy nedovzím, co se stane těch několik hodin před druhou schůzkou… a tento rok mi to udělali všechny 3.

Jiří byl z Poděbrad,
já jiří nejsem, ale jméno nenapíšu, takže jen já z Pardubic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
17.12.15 12:18

Ty jsi případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
17.12.15 12:18

Problém je v tom, že se ptáš, jestli jsi ji neprošoupal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.12.15 12:20

:think: Vůbec nevím. Jsem zvědavá co napíšou ostatní holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
17.12.15 12:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: haha to je snad výmysl

• Citovat
  • Upravit
2204
17.12.15 12:22
@Jensina píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155

@davi81 8o 8o To je vtip, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

:mrgreen: :lol: twl, to je mazec.. kde takové vybíráš je mi záhadou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
@Jensina píše:

Snad neni tak blbej, aby použil slovo „prošoupal“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
17.12.15 12:23

Ty vole, užvaněnej chlap, kterej i při sexu nepřestane žvanit a žvaní o tom, že ví, že ho má velkého. Zachraň se, která můžeš :mrgreen:

Díky bohu za mého málo hovorného manžela, ufff :D

Rada: prostě míň žvaň (u všeho) a víc poslouchej drahou polovičku. Tím se i zvýší šance na to, že se od dotyčné dozvíš odpověď na otázku, co děláš špatně.
Já osobně znám pár žvanilů. Za začátku naslouchám, jsem slušná. Pak mi naběhne alergie a začínám se dotyčnému vyhýbat.

Příspěvek upraven 17.12.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123

Nebyly všechny zadané/vdané?

• Citovat
  • Upravit
10726
@Inaris píše:
1. špatně si vybíráš „klientelu“
2. mýlíš se, ženská právě když má problém, chce o něm na rozdíl od chlapů mluvit
3. dlouhý výkon je o ničem, je to ztráta času, zrovna já to nehodnotím vůbec dobře
4. co je to za chování, ptát se druhý den, jaký to bylo? To dělají jen ješitní narcisové, jinak řečeno hlupáci
5. většina slušných žen ti na sex dlabe, chtějí mít hezký život, takže pokud poznají, že ti jde jen o to, proč by s tebou ztrácely čas.A mohla bych pokračovat… :D :roll:
:)

Příspěvek upraven 17.12.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.12.15 12:24
@dalimil píše: :mrgreen: :palec:

Taky si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.12.15 12:25
@tamata píše:
Ty vole, užvaněnej chlap, kterej i při sexu nepřestane žvanit a žvaní o tom, že ví, že ho má velkého. Zachraň se, která můžeš :mrgreen:

Díky bohu za mého málo hovorného manžela, ufff :D

Příspěvek upraven 17.12.15 v 12:24

Tak jestli tohle děla, dojem neudělá

Me by teda vadilo i těch 30 sms za sebou, to je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.12.15 12:26
@Inaris píše:
Potom většinou kecáme na křesle. Různě propletení, ale decentně. Ptám se jestli bych něměl odejít a většinou odcházím spát jinam.Pokud to teda není gynekolog (výraz křeslo) :D, tak mi po té to větě připadá, že se chová příliš profesionálně, jako nějaký gigolo. Prostě evidentně s úmyslem „přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu“, ale asi se mnou mnohé budou souhlasit, že to není v životě to, co bychom intenzivně hledaly, spíš ten vztah, ne?…

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria