Ženský pohled na věc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5797
17.12.15 12:46
@Lima69 píše:
Mladý svět

máš pravdu - Mladý svět - teď se mi to vybavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
17.12.15 12:47

Hele zlato, problém není v tobě, ale jen a pouze na straně těch žen. Ty jsi přece naprosto dokonalý a ve svém postupu bezchybný (a ještě ho máš velkýho)! Co by za tebe každá žena dala!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5797
17.12.15 12:48
@Lutonka píše:
Hele zlato, problém není v tobě, ale jen a pouze na straně těch žen. Ty jsi přece naprosto dokonalý a ve svém postupu bezchybný (a ještě ho máš velkýho)! Co by za tebe každá žena dala!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ještě by ráda zaplatila, aby jí ho někdo zbavil :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
17.12.15 12:50

No, lezl bys mi na nervy, ale hrozne. Taky bych vlastne netusila o co ti jde. Ale ja ty slizouny do postele nemam rada. Jo na normalniho typka jsem skocila rada :oops:
Jsi moc komplikovany, moc kalkulujes a moc premyslis.

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
17.12.15 12:52

A ještě myslím, že si vybíráš moc nadržený dámy. Tu, co je nadrbaná poznáš podle toho, že pod silonkama nemá kalhotky :lol: :lol: Tyvoe, tuhle diskuzi musím bedlivě sledovat, tuším, že mi přidá pár let života :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
17.12.15 12:56

Zdravím po druhé :o) pár rychlích odpovědí, co jsem kde zahlédl

• do které rubriky píšu… teď už do žádné… leta jsem psal nejdřív články, pak knihy… ani jedno o sexu :(
  • zhulenej nejsem na práškách taky ne, jen ukecanej
  • jinak rada nad zlato, míň mluv a více poslouchej… já minutě trapného ticha mám stále čekat, třeba 15 minut se na ní dívat? nebudu náhodou za úchyla?
  • nikdy se neptám jaké to bylo… psal jsem že dostanu sms, s poděkováním… já se maximálně ptám na to, jestli stihla onu práci, kvůli které nepřišla na druhé rande
  • na „prošoupání“ se ptám, protože tuším jaký to je, když to přežene… dobře ptát se nemusím, beru jako radu
  • křeslo je vy uchyláci… ta velká čalouněná židle, která se prodává ke gauči… kdybych byl gynekolok napíšu „na kozu“
  • nemusí to být i 30 sms, jak jsem psal někdy to není ani jedna denně, jde o to jestli ona chce, nejsem stalker nehledám, neslídím, nepátrám, ale když chce mluvit, ať mluví…
  • jinak ženské jsou dle svých slov volné, já si to neověřuji. já nejsem, ale to ony vědí a sami říkají, že partnera ani manžela nehledají, max. milence, přítele, kamaráda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.12.15 13:00

Mne by zajimalo, co cekas od diskuze. Az se dozvis tu spravnou odpoved, zahrnes ji do svyho planu jak sbalit a udrzet si zenskou (bod c. xy nasledujici po poslednim bodu, co doted vychazel)? Nejak mi tam chybi aspon jedna jedina emoce. Ty ses robot? Nebo nevim cece, dost smutny to cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
17.12.15 13:03

Jo taaak, takze ty hledas dlouhodobou milenku?
Nebo to je rande pro zabavu?

• Citovat
  • Upravit
9273
17.12.15 13:03
@davi81 píše:
Zdravím po druhé :o) pár rychlích odpovědí, co jsem kde zahlédl
  • do které rubriky píšu… teď už do žádné… leta jsem psal nejdřív články, pak knihy… ani jedno o sexu :(
  • zhulenej nejsem na práškách taky ne, jen ukecanej
  • jinak rada nad zlato, míň mluv a více poslouchej… já minutě trapného ticha mám stále čekat, třeba 15 minut se na ní dívat? nebudu náhodou za úchyla?
  • nikdy se neptám jaké to bylo… psal jsem že dostanu sms, s poděkováním… já se maximálně ptám na to, jestli stihla onu práci, kvůli které nepřišla na druhé rande
  • na „prošoupání“ se ptám, protože tuším jaký to je, když to přežene… dobře ptát se nemusím, beru jako radu
  • křeslo je vy uchyláci… ta velká čalouněná židle, která se prodává ke gauči… kdybych byl gynekolok napíšu „na kozu“
  • nemusí to být i 30 sms, jak jsem psal někdy to není ani jedna denně, jde o to jestli ona chce, nejsem stalker nehledám, neslídím, nepátrám, ale když chce mluvit, ať mluví…
  • jinak ženské jsou dle svých slov volné, já si to neověřuji. já nejsem, ale to ony vědí a sami říkají, že partnera ani manžela nehledají, max. milence, přítele, kamaráda

Holky si chtěly pouze zašu***. A asi se jim to s tebou nelíbilo, jinak by chtěly repete. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 13:04
@davi81 píše:
Zdravím ženy s prosbou o radu… něco dělám špatně, jenže nevím co, dle chlapské logiky nic, ale dle ženské ano, náhoda to není. Už 3× tento rok se mi stal, velmi podobný scénář rande, kdy jsem se nedozvěděl proč?

Potkám ženskou, ukecávám jí, po mailu či mobilem týden, 14 dní… jsem ukecanej, takže píšu dlouhé maily i sms, nebo i klidne 30 denně
tak to odradí okamžitě, takovýho stalkera nebrat

… jindy jen pár či několik dní vůbec. sleduji rychlosti, odpovědí, takže vím, kdy už nepsat, kdy si dát na čas… abych neodepisoval tzv. okamžitě. někdy odepísu za 5 minut, někdy za hodinu.
Jdeš na to strašně technicky, vědecky, dělej to tak jak to cítíš, ne podle nějakých přiblblých příruček, domněnek.

to spíše záleží na ženský, jestli jí to baví nebo baví. Až ženská sama navrhne
To může být taky kámen úrazu, nechávat iniciativu jen na ní.

, že chce někam vyrazit na rande.domluvíme se, kdy kdo má čas, kam by chtěl. potkáme se většinou někde na ulici či v parku. zajdeme na kafe a v 90% skončím u ní doma…
Zase necháváš iniciativu na ní, svou nečinností si o to pozvání de facto říkáš.

většinou pozvání z ní: „Ale jo, pojď na horu, dáme zmrzlinu.“
Opravdu říká ALE JO??? To je jako, no co s tebou, aspoň bude sex, když nic jinýho…

No to, že se na zmrzlinu nedustanu asi říkat nemusím, protože za dveřmi většinou rozdávám první polibek… který až do teď dostala jen v sms. Dále to vždy pokračuje líbáním. Vím, že se líbat chce. Natahuje se, aby dostala na moje rty… Končí to postelí
Takže nakonec pochopí, že ti jde jen o zásun..

, a nakonec ospravedňováním já takové nejsem, abych s někým spala na poprvé. (Já taky nejsem takový… i když čím stárnu…) Ale to předbíhám, v sexu jsem mazel, takže líbání všude, mazlení se s ní nám rád a vydžím si hrát dlouho. V samotném sexu tuším zradu. Lety praxe a stářím jsem se prošukal k výdrži nějakých 30 - 45 min. v „díře“, zjednodušeně řečeno.
S tím tě každá druhá pošle po čase do… jiné díry

Kondom beru jako samozřejmost. Vždy se při tom několikrát ptám,
Jako fakt? Tak to se fakt neptej, neupozorňuj, přece si toho při předehře všimne! Takhle to vypadá, jak když se chlubíš. Chlubíš?

že ho nemám nejmenšího takže když jí to bude bolet dej vědět. Stejně jako se někdy po 20 min. schválně ptám, jestli jsem tě náhodou neprošoupal, jestli chce pokračovat. Že všechny předou jak kočky, říkat nemusím. Nestěžuje si nikdy žádná.
Na prvním rande si ani žádná stěžovat nebude, když ví, že to nebude dál pokračovat…

Většinou dostanu odpověď: je to skvělý pokračuj. Po sexu si rád hraju, ale tak kecám blbosti, při ležení na posteli klidně i půl hodiny.
Potom většinou kecáme na křesle. Různě propletení, ale decentně. Ptám se jestli bych něměl odejít a většinou odcházím spát jinam.

Druhý naprosto se 100% jistotou dostávám časně ráno (naposledy v 5 ráno) SMS s poděkováním a tak. Doposování pokračuje, stejným tempem. Možná se změnil obsah pár sms, že jsou už o sexu nebo spíše o mazlení. Ale všechno je stejné. počet sms. jak za jak dlouho dostanu odpověď. Když jeden nebo druhý něco má nebo nechce kecat, nekecáme. Takhle to jde dalších několik dní a po týdnu tzv. Buď já či ona navrhne další rande. Nadále se nic nemění. Až se přiblížu datum druhého rande a několik hodin před randem, většinou dostanu poslední odpověď,
Každej to necháváme na poslední chvíli, je to debilní zvyk, držet v někom plané nadějě, ale je to tak.

že nemůže. Na tu reaguji, že nemám problém. Ať si třeba užije sobotu s kamarádkou, když se zjevila… nebo že musí do práce. Prostě nemám s tím problém, že vidět se můžeme i někdy jindy. I na toto dostávám odpovědi. Pak se dotyčná odmlčí, protože něco má mít.
Když jí další den přeji dobrý den, jaké to bylo či něco v tom smyslu. dostanu hrubou odpověď: Co chceš? nebo Neotravuj…
Jak už někdo psal, opravdu blbej vzorek ženskejch!

přitom o sexu ani novém termínu schůzky jsem se slovem nezmínil, neplánoval ho ani se na něj neptal. No a po tomto, to většinou jde hodně rychle. Jakýkoliv kontakt je trestán. Jako: ty sis dovolil mi zavolat. Nebo jsi mi zavolal do práce, já tě tu mít ta bych tě zmlátila
Opakuju se, opravdu blbej vzorek ženskejch!
A kolikpak slečnám je? Co je to za sociální vrtvy, ty bláááho…

a končí to vždy stejně… už mi nepiš

takže ženské… v čem je problém. Protože z mé zkušenosti platí, že když má ženská problém, přestává komunikovat… tomu nasvědčuje jejich chování naprosto přesně. Jenže se vlastně od žádné nikdy nedovzím, co se stane těch několik hodin před druhou schůzkou… a tento rok mi to udělali všechny 3.

Jiří byl z Poděbrad,
já jiří nejsem, ale jméno nenapíšu, takže jen já z Pardubic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Asi chceš být v tý posteli moc velkej profík. Třeba se snažíš, ale vyznívá to fakt jako práce gigola - dobrovolníka. A pro hoky sex většinou středobod země není. Jako užijou si, proč neeee… ale jen chlapi tvrdí, že méně je méně a že na velikosti záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@davi81
A jsme domááá, hledáš jen milenky… tak v čem je problém?

Asi nebudeš zase takový sexuální eso jak myslíš. Když ti žena dá jednou a pak už ne tak to asi vypovídá. Děkovné sms považuji za „ženskou slušnost“. Něco jako: „Díky, ale zase takovej oheň, že bych se s tebou scházela podruhé, to nebyl. Ale nechci tě urazit.“

Lucie ;)

• Citovat
  • Upravit
17.12.15 13:08
@kittylittle píše:
Bych to dala přečíst Kraťomírovi :mrgreen:

JO JO JO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
17.12.15 13:08
@Anonymní píše:
@davi81
A jsme domááá, hledáš jen milenky… tak v čem je problém?

Asi nebudeš zase takový sexuální eso jak myslíš. Když ti žena dá jednou a pak už ne tak to asi vypovídá. Děkovné sms považuji za „ženskou slušnost“. Něco jako: „Díky, ale zase takovej oheň, že bych se s tebou scházela podruhé, to nebyl. Ale nechci tě urazit.“

Lucie ;)

tak to bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.12.15 13:11

@dada453

dobře pokud si chtěli zašukat z jakéhokoliv důvodu… proč to natahují, proč se mnou baví další týden jako by nic, proč plánují… když to chctějí ukončit.

Kdyby se neozvala, nebo neozývala, nebo poděkovala jak tady padlo. tak jsem naprosto v poho… ale proč mi tedy přicházejí po tom poděkování odpovědi v doslova obratem tj. sedí u mobilu nebo počítače a čeká?

tak to vypnu ne, když nechci… ted alespon já jako muž bych to udělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria