Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milý @davi81,
nejprve navrhuji přestat to žrát, popř. změnit léky, popř. doktora. Až ty halucinace pominou, zkus si přečíst, cos napsal a případně napsat jak to doopravdy je, když nejsi zhulenej
![]()
@Dundee2 píše:
Milý @davi81,
nejprve navrhuji přestat to žrát, popř. změnit léky, popř. doktora. Až ty halucinace pominou, zkus si přečíst, cos napsal a případně napsat jak to doopravdy je, když nejsi zhulenej![]()
![]()
![]()
@davi81 A co vlastně chceš? Vztah? Rodinu? Nabo jen nezávazný sex se stejnou ženou?
Připadá mi, že jsi nějaký děsně hrr a snažíš se být hrozně „profík“, toho se každá lekne.
A podle čeho ty ženy vybíráš? Jsou to rodinné typy? Nebo chtěly na začátku stejně jen dobřodružství na jednu noc? Jsou volné?
Řešila bych ten výběr, cíle a také postup. Je nutné u každé hned skončit doma po první schůzce? Možná bys pro ně byl zajímavější, kdybys nebyl tak snadno k mání.
Já bych to asi napsala jedným slovem… hodně nevhodných řečí..
@tamata píše:
Ty vole, užvaněnej chlap, kterej i při sexu nepřestane žvanit a žvaní o tom, že ví, že ho má velkého. Zachraň se, která můžeš![]()
Díky bohu za mého málo hovorného manžela, ufff
Rada: prostě míň žvaň (u všeho) a víc poslouchej drahou polovičku. Tím se i zvýší šance na to, že se od dotyčné dozvíš odpověď na otázku, co děláš špatně.
Příspěvek upraven 17.12.15 v 12:27
Já osobně znám pár žvanilů. Za začátku naslouchám, jsem slušná. Pak mi naběhne alergie a začínám se dotyčnému vyhýbat.
True story, bro ![]()
@Lima69 píše:
To je jak z časopisudo které rubriky píšeš
do Bravíčka asi aneb rubrika moje sexuální sny
![]()
@Dundee2 píše:
do Bravíčka asi aneb rubrika moje sexuální sny![]()
![]()
milá Sally ![]()
Uloženo a dám to přečíst příteli až přijede
. Doufám, že nám zakladateli ještě něco napíšeš.