Rozejít se před Vánoci?

Anonymní
17.12.15 00:41

rozejit se pred Vanocema?

Ahoj holky mam takovy dotaz uz je to s pritelem neunosne mame rok a pul starou holcicku. Jenze on se chova zvlastne. A pri kazde prilezitosti kdyz me vytahne ven s kamarady tak se me snazi ponizovat a kdyz se branim sproste me urazi je to jako kdyby mi chtel znechutit to s nim jit vecer ven kdyz nam nasi hlidaji cca po trech mesicich dceru. Prijde mi to lito protoze nikam s nami nechodi… Jen bych se chtela zeptat jestli nektera pred Vanoci opustila chlapa a jak jste to zvadali dekuji a rypalky prosim nepsat dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
17.12.15 00:55

Spíše bych se zajímala o vztah dcery k otcovi, než o svůj vlastní pocit z rozchodu ;-) A potom bych se rozhodla…

Pokud by měla velmi vstřícný vztah, rozchod bych odložila. Nejde tu o tebe, ale o dítě v prvé řadě. Ty si svoje pocity vstřebáš v klidu později.

Každopádně neobhajuji tvého muže. Jde mi jen o to dítě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 01:00

Tak já podávala rozvod v polovině listopadu.. neni to uplně před Vánoci, ale taky ne daleko…
A jinak musim oponovat odpovědi přede mnou, protože pokud má být ženská s chlapem neštastná, tak to nezachrání ani vztah k dítěti…

• Citovat
  • Upravit
598
17.12.15 01:11
@TSMoruga píše:
Spíše bych se zajímala o vztah dcery k otcovi, než o svůj vlastní pocit z rozchodu ;-) A potom bych se rozhodla…

Pokud by měla velmi vstřícný vztah, rozchod bych odložila. Nejde tu o tebe, ale o dítě v prvé řadě. Ty si svoje pocity vstřebáš v klidu později.

Každopádně neobhajuji tvého muže. Jde mi jen o to dítě. :kytka:

V tom vyrustat jo? aha no nevím, taky mi to ex dělal lepší odejit než aby malá v tom vyrustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 01:15

Já myslím že @TSMoruga myslela vydržet přes Vánoce. Kvůli dítěti.

• Citovat
  • Upravit
15177
17.12.15 01:16

Pritel ma byt pritel, ne nepritel. A pritel by nemel druheho ponizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
17.12.15 01:24

@TSMoruga
taky absolutně nemůžu souhlasit s tímhle tvrzením.. dítě vnímá i atmosféru, která je doma a ovlivňuje ho to! A pokud nechce, aby se dítě dívalo na to, jak otec ponižuje a sprostě nadává matce, tak to bych se na nějaký Vánoce vůbec neohlížela.. Za rok budou další a už možná o dot šťasntější a veselejší :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.12.15 05:42

Tak mně by se hlavně týden před Vánoci vážně nechtělo řešit nějaký stěhování, ať moje s dítětem nebo toho chlapa.

• Citovat
  • Upravit
5533
17.12.15 07:04

Zakladatelko, napsala jsi toho dost málo na to, aby ti někdo mohl radit, jestli odejít hned nebo počkat - respektive, rozhodnout si to nakonec stejně musíš sama, tady si můžeš přečíst jen názory, ale těžko se budeš řídit „příkazem“ někoho, koho znáš jen virtuálně.

Píšeš, že se k tobě přítel chová hnusně před kamarády. Ale jak se chová jindy, když jste spolu? Doma? Jaký partner a jaký je otec?
Být tebou, tak s ním ven chodím jen ve chvílích, kdo budeš jen ty a on - bez kamarádů. Promluvit s ním, on si třeba ani neuvědomuje, jak se chová, nebo si chce hrát na drsňáka. Docela bych typovala, že je mladý, jeho kamarádi bez závazků, tak nechce vypadat jako podpantoflák a chová se proto jako blbec. Musíš zhodnotit všechna pro a proti, řekni mu, že máš v plánu odejít, pokud máš možnost, a že skutečně odejdeš, pokud nezmění tvé chování k tobě.
Jak se chová k holčičce?

Jinak já osobně bych před vánocemi rozchod nehrotila, už kvůli tomu dítěti. Znám to z rodiny, dvouletá holčička tatínka zbožňuje, neustále kvůli němu pláče a volá ho, a jakmile je s ním, tak jí září očíčka, šťastná jako blecha. On je celkem fajn chlap, staral se, ale její maminka ho neustále srovnávala s její bývalou láskou, se kterou byla 13 let, potom od něj odešla, protože ji prý dusil svou láskou. Teď by ho nejraději chtěla zpět (on už ji nechce), ale ona pro jistotu tatínka své dcery vystěhovala a chová se k němu jako ke kusu hadru. Není šťastný nikdo a nejvíce to odnáší ta maličká :,(.

Opravdu si srovnej všechna pro a proti, a až potom se rozhodni, ale racionálně, protože teď už nerozhoduješ jen o sobě, ale i o své maličké.

Držím palce, ať to vyřešíš k co největší spokojenosti všech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.12.15 07:12

Rok a půl staré dítě nebude mít pokažené vánoce stěhování. Takové dítě prostě vánoce neřeší. Takže na to bych ohled opravdu nebrala. Vánoci ale bývají problémy často umocněné. Pokud se někdo ve vztahu cítí sám, tak o vánocích se to zhorší apod. Promysli to a pokud opravdu chceš odejít, neřešila bych, jaká je zrovna část roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
17.12.15 07:14

Milá anonymní, todle jsem resila min.rok - my se s ex domluvili ještě na spolecne svátky a novy rok, ale nakonec odcházel už 26. Jak jsem to nesla? Svátky jsem moc neřešila a pekne se me ulevilo. U nás to bylo nezvratné…dceri byl take 1,5, achjo pekne jsme to nasim prdolkum zavarili, ale zas lepší neuplna rodina než život ve stresu. Drž se, zvladnete to, nejsi v tom sama. A to ze jsou vánoce hod za hlavu, zas budou a lepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.12.15 07:30

Taky si myslím, že 1,5 roku staré dítě ten čas a vánoce moc vnímat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
17.12.15 07:40

Od nás odešel manžel předloni na začátku prosince. Nějaký vánoce mu byly ukradený, odešel prakticky ze dne na den. A loni, 18.12. jsme se rozváděli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.12.15 07:44
@PetraJ píše:
Od nás odešel manžel předloni na začátku prosince. Nějaký vánoce mu byly ukradený, odešel prakticky ze dne na den. A loni, 18.12. jsme se rozváděli. :?

To je hrozný :?… a můžu se zeptat důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.15 07:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam takovy dotaz uz je to s pritelem neunosne mame rok a pul starou holcicku. Jenze on se chova zvlastne. A pri kazde prilezitosti kdyz me vytahne ven s kamarady tak se me snazi ponizovat a kdyz se branim sproste me urazi je to jako kdyby mi chtel znechutit to s nim jit vecer ven kdyz nam nasi hlidaji cca po trech mesicich dceru. Prijde mi to lito protoze nikam s nami nechodi… Jen bych se chtela zeptat jestli nektera pred Vanoci opustila chlapa a jak jste to zvadali dekuji a rypalky prosim nepsat dekuji :)

já podala žádost o rozvod 27 :mrgreen: :lol: ale ex o tom věděl před vánocem.. Jako co, mi šlo o to ochránit dítě, vánoce nevánoce, prostě jsem to musela řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí