Manžel má poruchu erekce

Anonymní
14.12.15 08:29

Manžel má poruchu erekce

Ahoj holky, dost mě trápí jedna věc, jdu si pro radu nebo prostě chci znát vaše názory.
Jsme s manželem spolu 10 let, máme 2 děti. Sex byl vždy moc fajn, oba nás baví, nikdy nebyl žádný problém. Poslední dobou (cca 3 týdny)jsme ale sex neměli - vždy jsem začala já, manžel měl erekci normální a tak po 5 minutách najednou nic. Prostě mu zvadnul, nebo jak bych to jinak napsala :oops: Když to bylo poprvé, přešla jsem to s úsměvem - ano, stane se.Pak jsem to zas zkoušela asi po 4 dnech, večer a ani mu nestoupl. Řekl mi, že to necháme na druhý den, na ráno, že je unavený. Druhý den se ale on sám o nic nepokusil a já se nechci furt lísat. Potom jsem to opět zkusila, asi po týdnu a zas chvíli dobrý a najednou pokles.No a včera večer taky. A to jsem se snažila i já dost - když mu zas zvadl, snažila jsem se hrozně moc, aby mu zas stoupl, vzala jsem si i vibrátor a zkoušela to sama se sebou, že by ho to mohlo navnadit a prostě nic. A nejhorší je, že on na to nic neřekne. Nic neřeší. Obleče se a dělá jakoby nic. Snaží se teda samozřejmě uspokojit mně, ale já na to včera už ani neměla chuť. Vůbec nevím, co se děje, bojím se, že snad i někoho má. Nebo už jsem paranoidní, ale myslíte že po 3 týdnech by mu prostě nedokázal chvíli stát? Vždyt to je dlouhá doba bez sexu. Celou noc jsem nad tím přemýšlela a mrzí mě, že on se o tom ani nechce bavit a já sama nevím jak začít, co mu říct.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.12.15 08:33

Kolik mu je? Jinak já se nedivim, že se stáhne, ty bys byla v pohodě, kdyby Ti to přestalo fungovat? Může mít moře důvodů - zdravotní, psychické atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.15 08:35
@martina.se píše:
Kolik mu je? Jinak já se nedivim, že se stáhne, ty bys byla v pohodě, kdyby Ti to přestalo fungovat? Může mít moře důvodů - zdravotní, psychické atd..

Je mu 32 let, mně 29.
Já vím, ale je to hrozný, chtěla bych si s ním o tom promluvit, ale nevím jak.
Je to nepřijemné pro něj, ale i pro mě :?

• Citovat
  • Upravit
72725
14.12.15 08:38
@Anonymní píše:
Je mu 32 let, mně 29.
Já vím, ale je to hrozný, chtěla bych si s ním o tom promluvit, ale nevím jak.
Je to nepřijemné pro něj, ale i pro mě :?

je, proto se nediv té jeho reakci - chlapi tohle prostě dělají. Může mít stres v práci atd.. a do toho nefunguje.. :think: musí to řešit on, být Tebou, vydržim ještě chvilku a pak na to nějak zavedu řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.15 08:39
@martina.se píše:
je, proto se nediv té jeho reakci - chlapi tohle prostě dělají. Může mít stres v práci atd.. a do toho nefunguje.. :think: musí to řešit on, být Tebou, vydržim ještě chvilku a pak na to nějak zavedu řeč.

Díky. Už jsem z toho měla depku - že ho snad už nevzrušuju, že někoho má - taky to může být tím :?

• Citovat
  • Upravit
72725
14.12.15 08:41
@Anonymní píše:
Díky. Už jsem z toho měla depku - že ho snad už nevzrušuju, že někoho má - taky to může být tím :?

tohle bych řešila až jako poslední :think: spíš fakt stres atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.15 08:53

Já bych teda jako první nepřemýšlela nad milenkou (v tomhle věku zdravý chlap zvládne… i více žen, když by měl možnost :mrgreen: ), ale nad zdravotním problémem.
Googli erektilní dysfunkce a zkus chlapovi nějak jemně naznačit (no, s ohledem na to, že je to chlap), že to fakt může být průser a ať pouvažuje o návštěvě lékaře, jestli se to v dohledné době nesrovná - samozřejmě tam může hrát roli i ten stres atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.12.15 09:07
@martina.se píše:
Kolik mu je? Jinak já se nedivim, že se stáhne, ty bys byla v pohodě, kdyby Ti to přestalo fungovat? Může mít moře důvodů - zdravotní, psychické atd..

A nejhorší je, že on na to nic neřekne. Nic neřeší. Obleče se a dělá jakoby nic
tohle je spatne, meli by o tom komunikovat, to neni jen jeho vec…a at jsou ty duvody jakekoliv, jsou jejich spolecne. ;)

• Citovat
  • Upravit
24093
14.12.15 09:18

Znam oba dva duvody z okoli: zdravotni i milenka. Prvni prestal fungovat kolem 40, koureni, stres v praci, a opravdu v 45 infarkt a konec. Na to mi pripada ten tvuj moc mladej. Ale nepodcenovala bych to, kontrola tlaku, EKG? Druhy pripad byla milenka, ale dlouhodoba, miloval ji a nechtel zaroven opustit rodinu. U kratkodobych milenek je chlap naopak roz@ukanej jak kralik.
Vlastne oba pripady spojuje jedno slovo: stres. Z neceho je ten tvuj chlapik ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.12.15 09:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dost mě trápí jedna věc, jdu si pro radu nebo prostě chci znát vaše názory.
Jsme s manželem spolu 10 let, máme 2 děti. Sex byl vždy moc fajn, oba nás baví, nikdy nebyl žádný problém. Poslední dobou (cca 3 týdny)jsme ale sex neměli - vždy jsem začala já, manžel měl erekci normální a tak po 5 minutách najednou nic. Prostě mu zvadnul, nebo jak bych to jinak napsala :oops: Když to bylo poprvé, přešla jsem to s úsměvem - ano, stane se.Pak jsem to zas zkoušela asi po 4 dnech, večer a ani mu nestoupl. Řekl mi, že to necháme na druhý den, na ráno, že je unavený. Druhý den se ale on sám o nic nepokusil a já se nechci furt lísat. Potom jsem to opět zkusila, asi po týdnu a zas chvíli dobrý a najednou pokles.No a včera večer taky. A to jsem se snažila i já dost - když mu zas zvadl, snažila jsem se hrozně moc, aby mu zas stoupl, vzala jsem si i vibrátor a zkoušela to sama se sebou, že by ho to mohlo navnadit a prostě nic. A nejhorší je, že on na to nic neřekne. Nic neřeší. Obleče se a dělá jakoby nic. Snaží se teda samozřejmě uspokojit mně, ale já na to včera už ani neměla chuť. Vůbec nevím, co se děje, bojím se, že snad i někoho má. Nebo už jsem paranoidní, ale myslíte že po 3 týdnech by mu prostě nedokázal chvíli stát? Vždyt to je dlouhá doba bez sexu. Celou noc jsem nad tím přemýšlela a mrzí mě, že on se o tom ani nechce bavit a já sama nevím jak začít, co mu říct.
Děkuji

to je největší chyba, že o tom s tebou nemluví. Vylož karty na stůl a donuť ho ať se ti svěří. Pak budeš vědět na čem jsi. Musíš začít ty sama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.12.15 09:28
@KackaDoup píše:
A nejhorší je, že on na to nic neřekne. Nic neřeší. Obleče se a dělá jakoby nic
tohle je spatne, meli by o tom komunikovat, to neni jen jeho vec…a at jsou ty duvody jakekoliv, jsou jejich spolecne. ;)

správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.15 09:29

Ty jo, ted mě napadlo: on má od mala vrozenou srdeční vadu, může to s tím nějak souviset?? 8o 8o Jak jste tu psaly - na EKG, tak mě hned toto napadlo. Úplně jste mě tím vyděsily 8o Vůbec bych si to s tímto nespojovala

• Citovat
  • Upravit
11981
14.12.15 09:31
@Anonymní píše:
Ty jo, ted mě napadlo: on má od mala vrozenou srdeční vadu, může to s tím nějak souviset?? 8o 8o Jak jste tu psaly - na EKG, tak mě hned toto napadlo. Úplně jste mě tím vyděsily 8o Vůbec bych si to s tímto nespojovala

proč se ho na to nezeptáš přímo, jako tady nás? :kytka: ano může to být i tím, ale to ti prostě musí říci on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.15 09:32
@ontario7 píše:
proč se ho na to nezeptáš přímo, jako tady nás? :kytka: ano může to být i tím, ale to ti prostě musí říci on.

Díky vám všem, zkusím si s ním dnes promluvit

• Citovat
  • Upravit
11981
14.12.15 09:36
@Anonymní píše:
Díky vám všem, zkusím si s ním dnes promluvit

a neboj se hlavně musí začít komunikovat, aby se dalo něco změnit a popřípadě mu pomoci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí