Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dost mě trápí jedna věc, jdu si pro radu nebo prostě chci znát vaše názory.
Jsme s manželem spolu 10 let, máme 2 děti. Sex byl vždy moc fajn, oba nás baví, nikdy nebyl žádný problém. Poslední dobou (cca 3 týdny)jsme ale sex neměli - vždy jsem začala já, manžel měl erekci normální a tak po 5 minutách najednou nic. Prostě mu zvadnul, nebo jak bych to jinak napsalaKdyž to bylo poprvé, přešla jsem to s úsměvem - ano, stane se.Pak jsem to zas zkoušela asi po 4 dnech, večer a ani mu nestoupl. Řekl mi, že to necháme na druhý den, na ráno, že je unavený. Druhý den se ale on sám o nic nepokusil a já se nechci furt lísat. Potom jsem to opět zkusila, asi po týdnu a zas chvíli dobrý a najednou pokles.No a včera večer taky. A to jsem se snažila i já dost - když mu zas zvadl, snažila jsem se hrozně moc, aby mu zas stoupl, vzala jsem si i vibrátor a zkoušela to sama se sebou, že by ho to mohlo navnadit a prostě nic. A nejhorší je, že on na to nic neřekne. Nic neřeší. Obleče se a dělá jakoby nic. Snaží se teda samozřejmě uspokojit mně, ale já na to včera už ani neměla chuť. Vůbec nevím, co se děje, bojím se, že snad i někoho má. Nebo už jsem paranoidní, ale myslíte že po 3 týdnech by mu prostě nedokázal chvíli stát? Vždyt to je dlouhá doba bez sexu. Celou noc jsem nad tím přemýšlela a mrzí mě, že on se o tom ani nechce bavit a já sama nevím jak začít, co mu říct.
Děkuji
Víš v čem bude dle myho největší problém…„snažila jsem se hrozně moc“, to má fungovat přirozeně, ale skočit do toho, jako já ten problém vyresim, i kdybych ti ho měla strhnout…
![]()
@Talitha píše:
Co je to nadprůměrná erekce?
ze mu stoji kazdou chvili a nepotrebuje nijak zvlast nabudit? Nevim ![]()
@Venetia píše:
ze mu stoji kazdou chvili a nepotrebuje nijak zvlast nabudit? Nevim
Že ve stupnici tvrdosti má tvrdost diamantu, nejhůř korundu. ![]()
@Anonymní píše:
Je to hrozný
Je to hrozny i pro tu zenskou. Ja jsem se mu nakonec v te posteli i rozbrecela. Uplne nevhodna reakce. On se to teda ale snazil resit, mluvili jsme o tom. O to vic me objimal, vodil za ruku, daval najevo lasku. Objednal virivku, romantika, ale ta horka voda na to taky neni nejvhodnejsi. U nej to byla psychika. Pak se to srovnalo. Ani presne nevim cim.
Tak zkus vydrzet a zkus s nim o tom mluvit.
Zakladatelko: a doposavad bylo všechno v tomhle směru jak má být??? Nikdy žádný náznak měknutí, selhání??? Jak často jste měli sex a dělá si to sám???
@káťa píše:
Zakladatelko: a doposavad bylo všechno v tomhle směru jak má být??? Nikdy žádný náznak měknutí, selhání??? Jak často jste měli sex a dělá si to sám???
Nikdy se toto ještě nestalo právě. Dřív jsme měli sex tak 2-3× týdně. Jestli si to dělá sám, to nevím ![]()
@Arturie píše:
Je to hrozny i pro tu zenskou. Ja jsem se mu nakonec v te posteli i rozbrecela. Uplne nevhodna reakce. On se to teda ale snazil resit, mluvili jsme o tom. O to vic me objimal, vodil za ruku, daval najevo lasku. Objednal virivku, romantika, ale ta horka voda na to taky neni nejvhodnejsi. U nej to byla psychika. Pak se to srovnalo. Ani presne nevim cim.
Tak zkus vydrzet a zkus s nim o tom mluvit.
No, taky se mi předevčírem už chtělo i brečet. ![]()
Po pročtení diskuse se kloním k verzi o psychické příčině. Je mladý. Nikdy předtím se to nestalo a ty to dost řešíš. Takže podle mě psychika tzv. začarovaného kruhu, který někdy bohužel vyrobí jedno první náhodné selhání. Že o tom nechce mluvit je bohužel také normální.
@Heinich píše:
Po pročtení diskuse se kloním k verzi o psychické příčině. Je mladý. Nikdy předtím se to nestalo a ty to dost řešíš. Takže podle mě psychika tzv. začarovaného kruhu, který někdy bohužel vyrobí jedno první náhodné selhání. Že o tom nechce mluvit je bohužel také normální.
Jenze rozumny chlap aspon zamumla neco ve smyslu, mam toho hodne v praci, budu se setrit, slibuju. Takova milosrdna lez. Takhle v zakladatelce jen podporuje teorii o dalsi zene, kdyz o tom nechce mluvit. Komunikace mezi partnery je dulezita, intimita je strasne krehka vec.
@Arturie píše:
Jenze rozumny chlap aspon zamumla neco ve smyslu, mam toho hodne v praci, budu se setrit, slibuju. Takova milosrdna lez. Takhle v zakladatelce jen podporuje teorii o dalsi zene, kdyz o tom nechce mluvit. Komunikace mezi partnery je dulezita, intimita je strasne krehka vec.
Pokud tedy máme rozebírat pouze mou poslední větu. Trochu to rozvedu. Pokud je to psychika, zdá se to dotyčnému nyní neřešitelné a hlavně neví přesně proč to je. Erekce nejde navodit vůlí a v tom je šílená nevýhoda chlapů. Vždy jim to fungovalo ani nevěděli jak a najednou nic. Ohledně erekce chlap neovlivňuje vůlí téměř nic..
@Heinich píše:
Pokud tedy máme rozebírat pouze mou poslední větu. Trochu to rozvedu. Pokud je to psychika, zdá se to dotyčnému nyní neřešitelné a hlavně neví přesně proč to je. Erekce nejde navodit vůlí a v tom je šílená nevýhoda chlapů. Vždy jim to fungovalo ani nevěděli jak a najednou nic. Ohledně erekce chlap neovlivňuje vůlí téměř nic..
Zensky to ale s tema chlapama prozivaj taky. Vzdy to fungovalo ani nevim jak, stacilo prijit naha z koupelny. A ted aby zenska zaklekla a rozkourila si ho. V tom lepsim pripade to zabere ![]()
@Arturie
Bez rozkuřování ani ránu, to se ví.
Aspoň bude mít žena plné rty, kdyby chvíli pokračovala, tak i plnou pusu. ![]()
@Doctus píše:
@Arturie
Bez rozkuřování ani ránu, to se ví.Aspoň bude mít žena plné rty, kdyby chvíli pokračovala, tak i plnou pusu.
Nebo omladit pelisek.
@Arturie píše:
Zensky to ale s tema chlapama prozivaj taky. Vzdy to fungovalo ani nevim jak, stacilo prijit naha z koupelny. A ted aby zenska zaklekla a rozkourila si ho. V tom lepsim pripade to zabere
na to bych se asi vykaslala, kdyz to nejde normalne tak to asi nejde, spis bych mu dala pokoj a treba to jindy bude lepsi
Je to hrozný