Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.. Možná byl někdo v podobné situaci, protože já už nevím co mám dělat
Před pár měsíci jsem začala spát se svým kolegou( Ano ted už vím že to byla chyba
) a dohodli jsme se že to bude naše tajemství. Scházeli jsme se párkrát do měsíce a šlo v tom čistě jenom o sex. Každopádně v pátek jsme byli na večírku a on tam balil jinou holku, poté jsme se potkali venku a on si se mnou chtěl o tom promluvit, řekl mi že vidí jak jsem naštvaná že je tam s jinou a že si myslí že jsem se do něho zamilovala, ale že on to tak necítí, že se mnou chce jenom spát ale nic víc z toho nikdy nebude a pokud mi to nevadí tak že v tom můžeme pokračovat, ale nesmím žárlit a dělat si na něj nároky a pokud bych cítila k němu něco víc tak to mám říct a ukončíme to, jelikož mi nechce ublížit. Ano mám ho ráda ale opravdu jen jako kamaráda, nevadí mi s ním nezávazně spát, i když je pravda že vidět ho s jinou mi není příjemné ale scény mu dělat nebudu… Poté jsme šli každý zvlášt a asi za hodinu za mnou přišla jedna holka a řekla mi že mluvila s ním. A on ji všechno řekl… to že spolu spíme a spoustu detailu, navíc je to největší drbna v naší firmě, takže je mi jasné že zítra až přijdu do práce, budou o tom všichni vědět
Šla jsem za ním a on mi do očí lhal o tom že ji nic neřekl, tak jsem mu řekla co si o něm myslím a ukončila tenhle náš,,vztah". Asi jsem čekala že mi na druhý den alspon napíše a omluví se.Jsem hrozně naštvaná a zklamaná, protože jsem mu věřila a on ze mě udělal úplnou kravku..Většinou si z drbu nic nedělám, ale nechci aby se probíralo zrovna tohle, je to naše intimní věc.. jak se k tomu postavit? Ignorovat to nebo se snažit uvést věci na pravou míru(jelikož ze mě udělal samozřejmě tu špatnou )? A jak se mám chovat k němu? Děkuji za radu ![]()
Přísloví „co je v domě, není pro mne“ opravdu platí. Na druhou stranu, pokud jste se domluvili, že budete spolu jenom spát a bude to vaše tajemstí, a on to vykecal největší drbně ve firmě, svědčí o jeho charakteru.Ty teď můžeš na oplátku třeba tvrdit, že si to všechno jenom vymyslel… Poučení pro příště. ![]()
Nijak se k němu nechovej…jako jindy před tím, než jste spolu něco měli..
Nechápu ten přístup chlapů, kteří berou jako samozřejmost mít více žen najednou..
A pokud máš zájem o to, abys chytla od něj nějakej bordel, ve formě mykóz a chlamydií, tak v tom pokračuj..
@BlondynkaT
Nic nenaděláš. Je to pro tebe poučení. Každý si něčím podobným v životě projdeme. Budou vás rozebírat jen do chvíle, než bude nějaká jiná senzace. A buď můžeš říkat, že to s ním nestálo za nic
a nebo třeba odejít z firmy. Už to nikdy nebude stejné jako dříve. Narazila jsi na vola - to se stane. ![]()
@Anonymní píše:
Tak o něm ve firmě zase roznes, ze ma malý p.. o. [/citace
No lákalo mě to
Ale nebudu se snižovat na jeho úroveň… Asi budu muset zkousnou zuby a nevšímat si toho…
@BlondynkaT
slovo proti slovu.. tvrď že si to vše vymyslel a jestli bude pokračovat v pomlouvání a vymýšlení, že to zavání sexuálním harašením.. on tvrdí že jste spolu spali.. ty říkej že si vymýšlí a že je nemocnej ![]()
Jsi zadaná? Pokud ne, nevidím problém.. Jsi do něj zamilovaná? Pokud ne, nevidím problém..Prostě máte radi sex a pokud by měl někdo blbe připomínky, upozornila bych ho spíše na to, že dotyčný kanec je slepičí prdelka, která všechno vyzvani.. Tak pozor na něj..a po pravdě, ani v té posteli..no a tím bych to ukončila..
@BlondynkaT Co chceš uvádět na pravou míru? Spala jsi s ním bez lásky? Spala. Je to pravda. Ber to jako ponaučení do budoucna.
Za tenhle podraz bych si vymyslela super story, jak po mně beznadějně pálil, já ho odkopla, nemohla se ho zbavit, on šílel a ze zoufalství jede hnusný drby jako pomstu. Sr_á_č_o_ina za sr_á_č_o_inu. Proč by po plzákovsku zatloukat mohli jen chlapi??
Mno a co chceš jako ted´řešit, vše je vyřešeno - narazila si na vola…pokračovat v tom snad nehodláš a pro příště líp vybírej s kym spíš ![]()
Vymyslela by jsi story? Ubohé, to dělají právě ti kdo drbou…
Tak já bych zvážila buď reakci „cože? Že jsem spala s ním? No to ani omylem, o toho bych si neopřela ani kolo. Asi je na tom, ubožák, hodně špatně, když si musí vymýšlet takovéto věci.“ nebo „No jo, párkrát jsme se spolu vyspali, ale nestálo to za moc, tak jsem to utla.“