Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím, že se tě na to bude někdo ptát. Pokud ano, moje odpověd by byla no a co, není to mejdlo aby ubývalo. ![]()
Podle mě to žádný drb není, když je to přece pravda. Takže bych to nechala plavat a dál už to nerozpytvávala. Ale od gentlemana to pěkné nebylo, že to pustil dál, ale na druhou stranu, být tou slečnou, kterou balil, asi bych taky ráda věděla, co je zač a jak to s tebou má, když jsi asi viditelně žárlila. Asi bych to z něj taky vymámila, já si chlapy vybírám a do zadaného, ani do chlápka, který si nezávazně užívá bych nešla. Prostě na to kašli a příště nebal chlapa přes sex, když ho nejspíš chceš na vztah.
@BlondynkaT píše:
Ahoj.. Možná byl někdo v podobné situaci, protože já už nevím co mám dělatPřed pár měsíci jsem začala spát se svým kolegou( Ano ted už vím že to byla chyba
) a dohodli jsme se že to bude naše tajemství. Scházeli jsme se párkrát do měsíce a šlo v tom čistě jenom o sex. Každopádně v pátek jsme byli na večírku a on tam balil jinou holku, poté jsme se potkali venku a on si se mnou chtěl o tom promluvit, řekl mi že vidí jak jsem naštvaná že je tam s jinou a že si myslí že jsem se do něho zamilovala, ale že on to tak necítí, že se mnou chce jenom spát ale nic víc z toho nikdy nebude a pokud mi to nevadí tak že v tom můžeme pokračovat, ale nesmím žárlit a dělat si na něj nároky a pokud bych cítila k němu něco víc tak to mám říct a ukončíme to, jelikož mi nechce ublížit. Ano mám ho ráda ale opravdu jen jako kamaráda, nevadí mi s ním nezávazně spát, i když je pravda že vidět ho s jinou mi není příjemné ale scény mu dělat nebudu… Poté jsme šli každý zvlášt a asi za hodinu za mnou přišla jedna holka a řekla mi že mluvila s ním. A on ji všechno řekl… to že spolu spíme a spoustu detailu, navíc je to největší drbna v naší firmě, takže je mi jasné že zítra až přijdu do práce, budou o tom všichni vědět
Šla jsem za ním a on mi do očí lhal o tom že ji nic neřekl, tak jsem mu řekla co si o něm myslím a ukončila tenhle náš,,vztah". Asi jsem čekala že mi na druhý den alspon napíše a omluví se.Jsem hrozně naštvaná a zklamaná, protože jsem mu věřila a on ze mě udělal úplnou kravku..Většinou si z drbu nic nedělám, ale nechci aby se probíralo zrovna tohle, je to naše intimní věc.. jak se k tomu postavit? Ignorovat to nebo se snažit uvést věci na pravou míru(jelikož ze mě udělal samozřejmě tu špatnou )? A jak se mám chovat k němu? Děkuji za radu
snaž se mu dokázat, že jsi nad věcí, i když to tak třeba není. To, že jsi se sním vyspala je druhá věc. Nenech se ničím rozhodit, uvidíš, že tohle situaci uklidní. Když zjistí, že jsi se nad to pozvedla, tak to za chvíli vyšumí do ztracena…Takových dacanu je prostě spousty.