Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@minoe píše:
@AgnesitaTak ptáš se co? nebo tě to nebere? Si protiřečíš
To „co“ byla taková uváděcí otázka, spíš forma řečnické otázky, na kterou jsem odpověděla, tudíž tvoje odpověď již není vyžadována.
@nostress píše:
Já razím názor, že „gentleman si užívá a mlčí.“
to máš pravdu, jenže toto je hovádko, který si užilo a kdáká, nestojí za opření kola
@Mikina píše:
to máš pravdu, jenže toto je hovádko, který si užilo a kdáká, nestojí za opření kola
No právě, proto je důležité si rozmyslet předem, s kým spíme. ![]()
@minoe píše:
@AgnesitaSuper, si vystačíš sama
no bez tebe rozhodně. Nechceš vychovávat chvíli někoho, kdo třeba navrhoval, že má roznášet, že to byl tragický sex? To se slučuje s tvou nepomstychtivou povahou? Nebo dokola kvokáš jen na mě z nějakýho nepochopitelnýho důvodu? Poradila jsme každá něco jiného, hotovo a každá jdeme svou cestou, ne?
@BlondynkaT píše:
Ahoj.. Možná byl někdo v podobné situaci, protože já už nevím co mám dělatPřed pár měsíci jsem začala spát se svým kolegou( Ano ted už vím že to byla chyba
) a dohodli jsme se že to bude naše tajemství. Scházeli jsme se párkrát do měsíce a šlo v tom čistě jenom o sex. Každopádně v pátek jsme byli na večírku a on tam balil jinou holku, poté jsme se potkali venku a on si se mnou chtěl o tom promluvit, řekl mi že vidí jak jsem naštvaná že je tam s jinou a že si myslí že jsem se do něho zamilovala, ale že on to tak necítí, že se mnou chce jenom spát ale nic víc z toho nikdy nebude a pokud mi to nevadí tak že v tom můžeme pokračovat, ale nesmím žárlit a dělat si na něj nároky a pokud bych cítila k němu něco víc tak to mám říct a ukončíme to, jelikož mi nechce ublížit. Ano mám ho ráda ale opravdu jen jako kamaráda, nevadí mi s ním nezávazně spát, i když je pravda že vidět ho s jinou mi není příjemné ale scény mu dělat nebudu… Poté jsme šli každý zvlášt a asi za hodinu za mnou přišla jedna holka a řekla mi že mluvila s ním. A on ji všechno řekl… to že spolu spíme a spoustu detailu, navíc je to největší drbna v naší firmě, takže je mi jasné že zítra až přijdu do práce, budou o tom všichni vědět
Šla jsem za ním a on mi do očí lhal o tom že ji nic neřekl, tak jsem mu řekla co si o něm myslím a ukončila tenhle náš,,vztah". Asi jsem čekala že mi na druhý den alspon napíše a omluví se.Jsem hrozně naštvaná a zklamaná, protože jsem mu věřila a on ze mě udělal úplnou kravku..Většinou si z drbu nic nedělám, ale nechci aby se probíralo zrovna tohle, je to naše intimní věc.. jak se k tomu postavit? Ignorovat to nebo se snažit uvést věci na pravou míru(jelikož ze mě udělal samozřejmě tu špatnou )? A jak se mám chovat k němu? Děkuji za radu
Nic ve zlém, ale tu jsi ze sebe udělala sama…
Neboj bude líp
.
Já bych se drbama nezaobírala a pokud by se mi někdo zeptal či něco doneslo, tak bych prohodila něco ve smyslu ano, spala jsem si ním párkrát, ale nebylo to nic moc, tak to skončilo.