Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ píše:
Od nás odešel manžel předloni na začátku prosince. Nějaký vánoce mu byly ukradený, odešel prakticky ze dne na den. A loni, 18.12. jsme se rozváděli.
To je hrozný
… a můžu se zeptat důvod?
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam takovy dotaz uz je to s pritelem neunosne mame rok a pul starou holcicku. Jenze on se chova zvlastne. A pri kazde prilezitosti kdyz me vytahne ven s kamarady tak se me snazi ponizovat a kdyz se branim sproste me urazi je to jako kdyby mi chtel znechutit to s nim jit vecer ven kdyz nam nasi hlidaji cca po trech mesicich dceru. Prijde mi to lito protoze nikam s nami nechodi… Jen bych se chtela zeptat jestli nektera pred Vanoci opustila chlapa a jak jste to zvadali dekuji a rypalky prosim nepsat dekuji
já podala žádost o rozvod 27
ale ex o tom věděl před vánocem.. Jako co, mi šlo o to ochránit dítě, vánoce nevánoce, prostě jsem to musela řešit.
Jestli ti ublizuje a jsi nestastna, jake svatky s nim asi prozijes? Klidne bych ho vykopala, jolka nejolka, cukrovi necukrovi. Pokud vidis rozchod jako jedine reseni, svatky neres.
Rozesla jsem se snim nekdy zacatek listopadu, a po mikulasi se stehoval…
@Callipo90 píše:
To je hrozný… a můžu se zeptat důvod?
No jakej asi. Nová kopretina.
V neděli mi to oznámil a ve středu se stěhoval do podnájmu, kterej si předtím našel (vlastně našli).
@PetraJ píše:
No jakej asi. Nová kopretina.V neděli mi to oznámil a ve středu se stěhoval do podnájmu, kterej si předtím našel (vlastně našli).
A ty si nic netušila??? ![]()
@Callipo90 píše:
A ty si nic netušila???
Samozřejmě že tušila. Ale mohl si to nechat až po vánocích. Ani na ty děti nebral ohled. ![]()
@PetraJ píše:
Samozřejmě že tušila. Ale mohl si to nechat až po vánocích. Ani na ty děti nebral ohled.
To je smutný, pokud děti byly ve věku, že už chápaly a věděly, tak to mohl vydržet aspoň přes ty Vánoce, ale asi chtěl být na Vánoce s novym materiálem a na svou vlastní krev se vykašlal… fakt bych ![]()
Já to myslela tak, že pokud má dcera hezký vztah k otcovi, nechala bych ještě poslední Vánoce společné a v lednu pak řešila rozchod. Udělala bych to tak ve svém případě.
To jen na vysvětlení mého prvního příspěvku. Pokud si však nemůžete přijít na jméno a být společně u jednoho stolu, by byl problém, tak je to už něco jiného. ![]()
Po Vánocích, Myslím, že 14 dní se nic nevyhrotí, pokud nikde nepůjdete..
Jinak tě chápu, já měla takového byvalého.. Ten, když jsme někde šli, tak dokonce s jinýma dělal i dvojsmysly- já seděla kousek..
Nemusíte být spolu celé Vánoce.. Štedrý den - stromek pro dítě a pak jet třeba k rodičům a pak to řeš..
Před Vánocemi mi to přijde nesmysl.. Bude to řešit celá rodina a budete všichni ve stresu- ze situace, z rodiny. dítěš pozná nervy
@Callipo90 píše:
To je smutný, pokud děti byly ve věku, že už chápaly a věděly, tak to mohl vydržet aspoň přes ty Vánoce, ale asi chtěl být na Vánoce s novym materiálem a na svou vlastní krev se vykašlal… fakt bych
Děti už to chápaly, bylo jim osm a šest. On na Štědrý den byl teda s náma kůli nim, ale stejně to stálo za prd.
@PetraJ píše:
Děti už to chápaly, bylo jim osm a šest. On na Štědrý den byl teda s náma kůli nim, ale stejně to stálo za prd.
Aha ![]()
@Inaris píše:
Zakladatelko, a Ty ho chceš opustit „jen“ kvůli chování na zábavách? Nemá žádné klady a pozitiva?
No prave a jeste pise, ze to neni ani casto, ze po 3 mesicich mohla s nim vyrazit. Mela by se v prvni rade uklidnit a promyslet to po Novem roce. Je to velkej krok a sama s malym ditetem to nebude mit snadny…
Jinak dneska se zenska chce rozchazet/rozvadet kvuli kazdy kravine, nad kterou by kdysi zenska mavla rukou.
I tohle nesvedci rodine a chlap by mel opravdu hodne zvazit, zda tohle chce riskovat(jo pisu o tom zase
). Nikdo neni dokonalej. Ale samozrejme casto to opusteni chlapa muze byt opodstatneny.
Možná se pletu, ale nebylo to teď někdy?? Ná mám takový pocit, že třeba teď o víkendu někde byli, je ještě z toho namíchlá - Vánoce.. jak čtu tady diskuse, tak každá druhá diskuse je trochu víc jakoby přecitlivěla..
Jeslti ji nějak ubližuje neni o čem mluvit, ale jeslti je to o tom chození, tak to bych si s ním řádně vyříkala a teda mu i řekla, jak to vidíš, jak se k ní chová, jestli teda něco nezmění, že tak žít nemůžeš..