Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@minoe píše:
Jj Simča je frajerka, to říkám furt.. že bych ji chtěla mít doma![]()
@minoe píše:
Jj Simča je frajerka, to říkám furt.. že bych ji chtěla mít doma![]()
Ja ne ![]()
Já doufám, že si tuhle diskuzi tvůj partner přečte a holčičku ochrání od takové zamindrákované fúrie.
Tak a teď by se mohly třeba probrat stejky. Kdo je masožravka a komu naopak jídlo nechcípe, ale vadne? ![]()
@Takyjedna píše:
Tak a teď by se mohly třeba probrat stejky. Kdo je masožravka a komu naopak jídlo nechcípe, ale vadne?
Taky koukám
10 stran a ani jedna indická kráva ![]()
Píšu anonymně protože sem chodí spousta kamarádů a známých, kteří o této kapitole mého života nevědí. Já odešla od přítele právě kvůli jeho dětem z předchozího vztahu. Měl holku a kluka, děsně rozmazlený, chodili jsme spolu dva roky, to bylo ještě v pohodě, pak jsme se sestěhovali a začalo peklo které jsem vydržela další dva roky. Ze začátku jsem se opravdu snažila být s dětmi kamarádka, nevychovávala jsem je, ale u nás doma jsem trvala na pravidlech. Tatínek byl věčně v práci a já už se dál odmítala starat o cizí děti, navíc mi to bralo spoustu volného času a kazilo víkendy. Děcka u nás trávila čím dál víc času protože pro maminku to bylo výhodné, my měli peněz dost. Teda přítel furt tvrdil že musí vydělávat aby nás všechny uživil, ale ve skutečnosti živil děti a bývalku, já měla peníze své. Takže jsem jej viděla málo protože pořád pracoval a o víkendech pečovala o ty dva teroristy. Pak přišel s tím že si mě chce vzít a mít další dítě. To už jsem nevydržela a odešla, dělit se o peníze a čas s jeho dětmi mi už prostě přišlo nepředstavitelné. Bylo mi 27 a jsem ráda že jsem odešla. Teď má další dítě s jinou, přišel o práci protože nestíhal. Jeho nová žena se mu o děti nestarala, pouze o to své a on to prostě nedal, 2 děti a mimino, někde se to odrazit muselo. Co vím tak jsou v exekuci. Teď mám dítě se svým manželem, kterého jsem poznala potom, jedno z hlavních kritérií při volbě partnera byla bezdětnost. Paradoxně i když už mám vlastní dítě na mé intoleranci vůči ostatním dětem se nic nezměnilo.
Anonymní evka.
@Anonymní píše:
Píšu anonymně protože sem chodí spousta kamarádů a známých, kteří o této kapitole mého života nevědí. Já odešla od přítele právě kvůli jeho dětem z předchozího vztahu. Měl holku a kluka, děsně rozmazlený, chodili jsme spolu dva roky, to bylo ještě v pohodě, pak jsme se sestěhovali a začalo peklo které jsem vydržela další dva roky. Ze začátku jsem se opravdu snažila být s dětmi kamarádka, nevychovávala jsem je, ale u nás doma jsem trvala na pravidlech. Tatínek byl věčně v práci a já už se dál odmítala starat o cizí děti, navíc mi to bralo spoustu volného času a kazilo víkendy. Děcka u nás trávila čím dál víc času protože pro maminku to bylo výhodné, my měli peněz dost. Teda přítel furt tvrdil že musí vydělávat aby nás všechny uživil, ale ve skutečnosti živil děti a bývalku, já měla peníze své. Takže jsem jej viděla málo protože pořád pracoval a o víkendech pečovala o ty dva teroristy. Pak přišel s tím že si mě chce vzít a mít další dítě. To už jsem nevydržela a odešla, dělit se o peníze a čas s jeho dětmi mi už prostě přišlo nepředstavitelné. Bylo mi 27 a jsem ráda že jsem odešla. Teď má další dítě s jinou, přišel o práci protože nestíhal. Jeho nová žena se mu o děti nestarala, pouze o to své a on to prostě nedal, 2 děti a mimino, někde se to odrazit muselo. Co vím tak jsou v exekuci. Teď mám dítě se svým manželem, kterého jsem poznala potom, jedno z hlavních kritérií při volbě partnera byla bezdětnost. Paradoxně i když už mám vlastní dítě na mé intoleranci vůči ostatním dětem se nic nezměnilo.Anonymní evka.
Jo holka…není to prča mít ráda cizí děcka… ![]()
@Anonymní píše:
Píšu anonymně protože sem chodí spousta kamarádů a známých, kteří o této kapitole mého života nevědí. Já odešla od přítele právě kvůli jeho dětem z předchozího vztahu. Měl holku a kluka, děsně rozmazlený, chodili jsme spolu dva roky, to bylo ještě v pohodě, pak jsme se sestěhovali a začalo peklo které jsem vydržela další dva roky. Ze začátku jsem se opravdu snažila být s dětmi kamarádka, nevychovávala jsem je, ale u nás doma jsem trvala na pravidlech. Tatínek byl věčně v práci a já už se dál odmítala starat o cizí děti, navíc mi to bralo spoustu volného času a kazilo víkendy. Děcka u nás trávila čím dál víc času protože pro maminku to bylo výhodné, my měli peněz dost. Teda přítel furt tvrdil že musí vydělávat aby nás všechny uživil, ale ve skutečnosti živil děti a bývalku, já měla peníze své. Takže jsem jej viděla málo protože pořád pracoval a o víkendech pečovala o ty dva teroristy. Pak přišel s tím že si mě chce vzít a mít další dítě. To už jsem nevydržela a odešla, dělit se o peníze a čas s jeho dětmi mi už prostě přišlo nepředstavitelné. Bylo mi 27 a jsem ráda že jsem odešla. Teď má další dítě s jinou, přišel o práci protože nestíhal. Jeho nová žena se mu o děti nestarala, pouze o to své a on to prostě nedal, 2 děti a mimino, někde se to odrazit muselo. Co vím tak jsou v exekuci. Teď mám dítě se svým manželem, kterého jsem poznala potom, jedno z hlavních kritérií při volbě partnera byla bezdětnost. Paradoxně i když už mám vlastní dítě na mé intoleranci vůči ostatním dětem se nic nezměnilo.Anonymní evka.
No, tak tady jaksi opět chlap neměl na to, mít oboje. děti i novou přítelkyni. to nemohlo fungovat. A nefungovalo to ani když „vyměnil model“.
Nedivím se, že děti exek jsou vždycky nevychované. I pro dospěláka je záhul mít šéfa, co ho nemusí. Což teprv pro to dítě. A těm ženským se taky nedivím, snadný to není. Ale nemusely by dávat tu svojí nevrlost tak najevo.
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera.Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny
a co bys chtěla jako slyšet?
Možná pokud máš takhle jasno, dej toto přečíst příteli, třeba ti v tom ujasní ještě víc.
@sisk píše:
Ach jo…co hroznyho ti dela sedmiletý dite, krom toho, ze se podoba mamince, na kterou evidentne zarlis?
Asi ti pracujou i hormony, ale vzpamatuj se. Byla bys radsi, kdyby na malou prděl?Ono totiz az se rozejdete, tak si pravděpodobně bude brat i vaše dite na vanoce a dovolené…
JE.. a to stačí…bohužel
@Takyjedna píše:
Nedivím se, že děti exek jsou vždycky nevychované. I pro dospěláka je záhul mít šéfa, co ho nemusí. Což teprv pro to dítě. A těm ženským se taky nedivím, snadný to není. Ale nemusely by dávat tu svojí nevrlost tak najevo.
Tak POZOR…!!! Děti naší exky jsou vychované velmi dobře a já jsem oblíbená maceška…
Ta starší studuje peďák a budu jí mít na praxi ve školce, když mě bude zlobit, pošlu jí do lesa na jahody…v zimě, samozřejmě…