Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajuli ale jdi, nevíme, jestli je nebo není nenávistná, jenom, že jí něco vadí a ještě ani ne přesně co. To jsou prostě všechno domněnky vystrašených matek, promiňte.
@PaníBovaryová píše:
to jsi selhalaměli jste chodit spolu
To víš, on chodil na Amatéry, já chodila sem. ![]()
@andelka83 píše:
to taky, přijde mi, že to že ji nebere jako rodinu a nechce ji na rodinné svátky pramení hodně z toho, že tatínek je jako kompletní rodinu (v době kdy je u nich) nebere. Nejspíš je tam podobný problém jako jinde, že ji nemají až tak často, možná jí chce vynahradit že spolu s mámou nejsou, nechce být přísný, ale všechno dovolí a vlastně nevychovává, natož společně se zakladatelkou. Přičemž spolu mají vychovávat další dítě brzo..Přijde mi to blbě od začátku a mělo by se to honem zlepšit a srovnat, jinak to bude mít zakladatelka čím dál těžší.
Taky to tak vidím..
@PaníBovaryová píše:
hm, tomu nezabráníšNavíc si myslím, že jaký postoj zaujme přítel vůči tvým dětem, hodně záleží i na tobě samotné - jaké ty nastavíš dětem mantinely vůči chování k němu, jestli je postrčíš k tomu, aby ho respektovali apod. Proto říkám, že do chlapa s dětmi se klidně jít dá, pokud on je rozumný a respektuje i druhou stranu - třeba určitou intimitu ve vztahu k nové partnerce, chvíle jenom sami pro sebe, pro její rodinu. nesmí zapomínat, že jsou určité situace, kdy musí stát za ní.
Podle mě to není jenom chyba nextky, ale i toho chlapa, když to ve vztahu k dětem skřípe.
To souhlasím. U nás je dobrý, že máme děti oba. Je to složité vždycky, to další mimčo bude další zatěžkávací zkouška.
Příspěvek upraven 17.12.15 v 19:58
@PetraJ píše:
To víš, on chodil na Amatéry, já chodila sem.
![]()
Bereš to s takovým klidem jako kdyby tam chodil vám najít někoho do trojky ![]()
@PetraJ Nevím, na tohle přetvařování jsem dost citlivá, vždycky jsem poznala, jak jsme na tom se sympatiemi u ostatních lidí (ať už já, anebo dcera).
A pravda, hodněkrát to je tak, že chlapovi je to třeba třikrát říci a pak je s tím rovnou praštit přes hlavu, aby si vůbec něčeho všimli
Ale i tak si myslím, že přetvářka nejde udržet věčně a minimálně kyselý ksicht občas ujede
@minoe ani se mu nedivim
, dle prispevku zakladatelky, nejen v teto diskusi, bude zakladatelka pekny primitiv, a pokud je jeji pritel aspon kapku soudny, nenecha zakladatelku do vychovy kecat, aby z jeho holcicky nebyl takovy bezcitny stoupa.
p. s. tipla bych, ze i jeji tehotenstvi bude nechtene „selhani“ antikoncepce, a nebyl z nej nadsen, ntb. jeji vek bude tak minimalne o 10let mladsi nez priteluv, ![]()
Příspěvek upraven 17.12.15 v 20:00
@PaníBovaryová pracuji jenom na základě toho, co o sobě napsala zakladatelka, nenávistná mi přijde…
Bohužel se pořád odmítá vyjádřit dále, takže u svého názoru s dovolením zůstanu ![]()
@minoe píše:
Bereš to s takovým klidem jako kdyby tam chodil vám najít někoho do trojky
Tak je to už rok (vlastně rok to bude zítra) můj bývalý, takže mi to je jedno. ![]()
@PaníBovaryová píše:
@andelka83 myslím, že to myslela trochu jinak, než že nechce, aby s nimi byla na svátky, ale nechám raději na ní, ať se sama vyjádří
Chce ji na vánoce, svátky, dovolené..kdy ona chce být se svojí rodinou..možná to myslela tak, že ona chce být se svou rodinou (rodiči, sourozenci, přítelem, později svým dítětem..) ale proto, že přítel v tu dobu chce mít u sebe dceru, tak je tam (byla by tam)v podstatě navíc, rušivý element?
@markytka3 píše:
@minoe ani se mu nedivim, dle prispevku zakladatelky, nejen v teto diskusi, bude zakladatelka pekny primitiv, a pokud je jeji pritel aspon kapku soudny, nenecha zakladatelku do vychovy kecat, aby z jeho holcicky nebyl takovy bezcitny stoupa.
p. s. tipla bych, ze i jeji tehotenstvi bude nechtene „selhani“ antikoncepce, a nebyl z nej nadsen, ntb. jeji vek bude tak minimalne o 10let mladsi nez priteluv,
Příspěvek upraven 17.12.15 v 20:00
Taky jsem dočetla. Takže klasika - nehty, vlasy, nový hadry a tři tisíce jsou vysoký alimenty. ![]()
@markytka3 píše: ..ani se mu nedivim, dle prispevku zakladatelky, nejen v teto diskusi, bude zakladatelka pekny primitiv..
Otázkou je jestli zakladatelka není prostě jen popuzená díky tomu muži. Představ si, že jsi ona a přiběhne dítě a začne v obýváku malovat na stěnu - pro tebe šok a chlap řekne, nech to dítě dále malovat..
Tak snad jsi věděla do čeho jdeš, ne? Nebo on před tebou tu dceru ze začátku tajil
?
@PetraJ píše:
Tak je to už rok (vlastně rok to bude zítra) můj bývalý, takže mi to je jedno.
gratuluji
@minoe píše:
Otázkou je jestli zakladatelka není prostě jen popuzená díky tomu muži. Představ si, že jsi ona a přiběhne dítě a začne v obýváku malovat na stěnu - pro tebe šok a chlap řekne, nech to dítě dále malovat..
koukni se na jeji prispevky jinde. ![]()