Přítelova dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.23 23:23

@Lydia che už je to stará diskuze, ale rozumím ti.. Něco podobného mám také..

Příspěvek upraven 08.04.23 v 07:49

• Citovat
  • Upravit
8055
8.4.23 00:04

Příspěvek se dost špatně čte, ale i tak se z toho dá vyčíst, proč sis pořízovala děti s člověkem, který o to evidentně nestál. Přítel je špatný, jeho dcera špatná. Máte to rozdělené na ty a Tvé děti a on a jeho dcera, ale jste rodina všichni, takže byste se měli podle toho chovat všichni a snažit se, aby vám všem bylo společně fajn. Každý musí začít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
8.4.23 00:32

No tak se s nim rozejdi a on si pak treba najde další paní, která ty vaše dvě děti taky bude „milovat“ jako ty a bude řikat, jaká to jsou rozmazlená, nevychovaná čuňata. To samé může říkat tvůj nový partner, se kterým si třeba uděláš další dítě a on pro něj bude chtít to nejlepší a starší půjdou na vedlejší kolej. To bude krása a krásně se ti to bude poslouchat.

Já bych se snažila najít si k té nejstarší cestu a respektovala bych manžela. Nedivim se, že jí před tebou chrání. Zníš jak zlá macecha z pohádky.

• Citovat
  • Upravit
2653
8.4.23 05:58

To máš těžké - puberťačka nejspíš věděla, že ten pokoj bude její dřív, nez se malé děti narodily. Tak za dva roky už jí to zase půjde vysvětlit po dobrém - děti ji tam párkrát vlezou, nadelaji bordel a ona dostane nový zamykací pokoj ( menší), kde bude mít klidek. Malí teď pokoj opravdu moc nevyužijí.
Ale.. to soužití je hrozné. Celá vaše rodina je špatně a nedivím se ti, že bys nejradši odešla. To už snad radši být sama, než žít v tomhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.4.23 06:23

Dvě děti přišly dřív a nečekaně jo? To jako u vás najednou zazvonily? Asi ne. Nejspíš sis chtěla chlapa pojistit, tak sis po chvilkove známosti nechala udělat dite a pak rychle druhé. Máš cos chtěla. Navíc zníš jako dost hnusná macecha. No budeš asi brzy samozivitelka. Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.4.23 06:37
@Anonymní píše:
@Lydia che už je to stará diskuze a nevím, jak to zvládáte teď.. Četla jsem jen pár informací ohledně.. Nevlastní dcery.. Přítel má také dceru.. 13 let.. Máme spolu dvě děti.. 3 a 1,5..muzu se přiznat v tom, že lituji toho, že ty děti mám s nim.. Nechci tu číst, aby jste mi psali, dobře ti tak, nebo jsem věděla do čeho jdu.. Atd.. Jen mě mrzí, jak některé lidi dokážou se chovat.. 🤷‍♀️. Nevím, co si o tom všem myslet.. Dceru má vymodlenou, moje děti přišli.. Dřív a nečekaně, ale nemenila bych.. Přítel postavil dům.. Jeho dcera má největší pokoj, když po něm chci, aby ty dva malý děti měli ten větší pokoj a ona šla do menšího, tak je hned zle.. Ona je tu 2× do měsíce.. Ale prostě ona je veliká a prostě bude mít pokoj velkej a ty dva? Budou mít krcalek, kam se vejdou jen dvě postele a nazdar.. Když mu říkám, že ne atd.. Tak přeci děti si hrát v pokoji nebudou atd.. Tak mu říkám, že nejde o to, že děti si tam hrát nebudou, ale taky bych pro ty svoje děti chtěla udělat dětsky pokoj, kde zůstanou několik let, než aby se stěhovali každé dva roky po pokojích.. Všechno zbytečně.. On stavěl barák, on bude rozhodovat, on plánoval s dcerou barák, a já nemám co dotoho kecat.. Takže tady jde vidět, že hold rozmazlena holčička bude jedna, ceho dosáhne všechno a malé dvě děti, co bych jim chtěla udělat taky radost, mají hold smůlu.. Je toho hodně.. Ona lže, vymysli si, pořád něco.. 3lete dítě má své období snad od narození, je hodně náročné, pořád knoura, když neuděláte to, co to dítě chce, začne se vztekat atd.. Podle přítele je rozmazlene, když řeknu, že má takovou povahu, tak za to můžu já, že jsem ji pořád chovala.. Když pořád plakala, tak ji přece neodrscim a nenechám plakat? Když jsme se stěhovali, bylo dítěti půl roku, bylo to opravdu těžké období.. On si jezdil na barák.. Místo toho, aby mě pomáhal s balením či s dítětem,.. Pořád jen kecal, že nejdeme ani ven, já byla ráda, že jsem si mohla na chvíli sednout, on za tu dobu s dětmi nebyl venku ani jednou.. A mě potom enco vyčítá.. Někdy mi přijde, že ty malé děti mu jsou překážkou, pořád se mu enco nelíbí, když já něco řeknu ohledně jeho dceri, tak ať nehledám problém kde není 🤷‍♀️.. No, nebudu taky psát, jaká je.. On to hází na pubertu, já ji znám od nějakých 7-8 let a je to výchovou.. Oba na ni kašlou, sedí jen u kompu nebo na mobilu.. Chodí spát o půlnoci někdy i v jednu ráno.. Někdy ve dvě.. Kdyz mu řeknu, že by si ji měl více věnovat.. Proč, však je v pubertě, ona teď má jiné zájmy atd.. Když řeknu, at jde k nám.. Je to všechno špatně, vůbec nechce být se sourozencema.. No, děs.. Lže, je to cune, když něco řeknu.. Hned je to špatně.. Ale malé děti jsou rozmazlene.. Plánoval dovolenou.. Řekla jsem, že nejedu.. Budu raději doma a tu dovolenou si užiju lépe, než si ji kazit s puberťáckou.. Kdybych mohla, zbalim děti a jdu, ale představa, kdyby byla střídava péče… 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️Ted všechno ignorují.. Aby ta střídava péče nebyla.. A byla s dětmi každý den.. Než aby z toho bylo, co už jedno je.. Je mi z toho do breku.. Ano, je mi jasný, že hodně z vás napíše, jaké sis to udělala.. Ale já tu enxhci nic číst, spíš jsem si chtěla to srdce vypovídat a je toho hodně.. Aby se mi trošku ulevilo, ptz nemám komu bych tohle řekla, nebo si postěžovala..

Je vidět že jsi hodně rozcilena, příspěvek se hodně špatně čte.
Co ti poradit…asi nic…je to jak to je. Spíše se zkus na to dívat i jiným pohledem.
Víš v čem vidím problém…ty nepíšeš „my“, ale píšeš „ja“/„pritel“, je smutné, že o vás nemluvís jak o rodině. Přítel postavil barák, je jeho a zřejmě se začal stavět ještě v době kdy netušil že bude mít další 2deti. A pokud už tenkrát slíbil dceři tento pokoj…navíc on ten argument, že malé děti jsou vesměs s vámi, no asi má pravdu. Nevím jak kompozičně máte ten dům řešený, ale je je pravda, že spousta rodin má z obýváku malý dětský koutek, když jsou děti malé.
Přijde mi, že si hodně stěžujes a přijde mi že zbytečně. Viz to stěhování v pul roce, jak jsi to měla těžké. Zažila jsem úplně to samé a normálně jsme fungovali, chodili ven atd. Dalo se…spíše chlapa mi bylo líto protože fakt makal prace/barák. Měla jsi to těžké, ale přesto jsi (zrejme) v te dobe měla energii pocit další dítě… :nevim:
Přestaň hledat chyby na holce kterou vidíš jednou za 14dni a spíše investuj energii do vás, ať se vám jako rodině lépe žije.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.4.23 06:45
@Anonymní píše:
@Lydia che už je to stará diskuze a nevím, jak to zvládáte teď.. Četla jsem jen pár informací ohledně.. Nevlastní dcery.. Přítel má také dceru.. 13 let.. Máme spolu dvě děti.. 3 a 1,5..muzu se přiznat v tom, že lituji toho, že ty děti mám s nim.. Nechci tu číst, aby jste mi psali, dobře ti tak, nebo jsem věděla do čeho jdu.. Atd.. Jen mě mrzí, jak některé lidi dokážou se chovat.. 🤷‍♀️. Nevím, co si o tom všem myslet.. Dceru má vymodlenou, moje děti přišli.. Dřív a nečekaně, ale nemenila bych.. Přítel postavil dům.. Jeho dcera má největší pokoj, když po něm chci, aby ty dva malý děti měli ten větší pokoj a ona šla do menšího, tak je hned zle.. Ona je tu 2× do měsíce.. Ale prostě ona je veliká a prostě bude mít pokoj velkej a ty dva? Budou mít krcalek, kam se vejdou jen dvě postele a nazdar.. Když mu říkám, že ne atd.. Tak přeci děti si hrát v pokoji nebudou atd.. Tak mu říkám, že nejde o to, že děti si tam hrát nebudou, ale taky bych pro ty svoje děti chtěla udělat dětsky pokoj, kde zůstanou několik let, než aby se stěhovali každé dva roky po pokojích.. Všechno zbytečně.. On stavěl barák, on bude rozhodovat, on plánoval s dcerou barák, a já nemám co dotoho kecat.. Takže tady jde vidět, že hold rozmazlena holčička bude jedna, ceho dosáhne všechno a malé dvě děti, co bych jim chtěla udělat taky radost, mají hold smůlu.. Je toho hodně.. Ona lže, vymysli si, pořád něco.. 3lete dítě má své období snad od narození, je hodně náročné, pořád knoura, když neuděláte to, co to dítě chce, začne se vztekat atd.. Podle přítele je rozmazlene, když řeknu, že má takovou povahu, tak za to můžu já, že jsem ji pořád chovala.. Když pořád plakala, tak ji přece neodrscim a nenechám plakat? Když jsme se stěhovali, bylo dítěti půl roku, bylo to opravdu těžké období.. On si jezdil na barák.. Místo toho, aby mě pomáhal s balením či s dítětem,.. Pořád jen kecal, že nejdeme ani ven, já byla ráda, že jsem si mohla na chvíli sednout, on za tu dobu s dětmi nebyl venku ani jednou.. A mě potom enco vyčítá.. Někdy mi přijde, že ty malé děti mu jsou překážkou, pořád se mu enco nelíbí, když já něco řeknu ohledně jeho dceri, tak ať nehledám problém kde není 🤷‍♀️.. No, nebudu taky psát, jaká je.. On to hází na pubertu, já ji znám od nějakých 7-8 let a je to výchovou.. Oba na ni kašlou, sedí jen u kompu nebo na mobilu.. Chodí spát o půlnoci někdy i v jednu ráno.. Někdy ve dvě.. Kdyz mu řeknu, že by si ji měl více věnovat.. Proč, však je v pubertě, ona teď má jiné zájmy atd.. Když řeknu, at jde k nám.. Je to všechno špatně, vůbec nechce být se sourozencema.. No, děs.. Lže, je to cune, když něco řeknu.. Hned je to špatně.. Ale malé děti jsou rozmazlene.. Plánoval dovolenou.. Řekla jsem, že nejedu.. Budu raději doma a tu dovolenou si užiju lépe, než si ji kazit s puberťáckou.. Kdybych mohla, zbalim děti a jdu, ale představa, kdyby byla střídava péče… 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️Ted všechno ignorují.. Aby ta střídava péče nebyla.. A byla s dětmi každý den.. Než aby z toho bylo, co už jedno je.. Je mi z toho do breku.. Ano, je mi jasný, že hodně z vás napíše, jaké sis to udělala.. Ale já tu enxhci nic číst, spíš jsem si chtěla to srdce vypovídat a je toho hodně.. Aby se mi trošku ulevilo, ptz nemám komu bych tohle řekla, nebo si postěžovala..

Nechceš číst, že jsi věděla do čeho jdeš. Ale tak to prostě je. Byla to tvá svobodná volba. Tebe snad někdo nutil, že s ním budeš? Když je nějaký chlap ze sekáče. Tak je prostě ze sekáče. A moc dobrý obraz to nedělá. Nějaký důvod to má, že má závazky jinde a hledá si nextku. Vím, už jsi to tady psala o těch pokojích. Měl postavit barák, aby každé dítě mělo svůj pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
8.4.23 06:54
@Jumbo666 píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny :?

Dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
8.4.23 07:30

Ty červené vlnovky pod slovy znamenají, že jsou ta slova blbě napsaná. Aspoň nějakou úroveň bys zachovat mohla, když už ty tvoje věty jsou jak výkřiky do tmy.

Příspěvek upraven 08.04.23 v 11:42

• Citovat
  • Upravit
53518
8.4.23 07:35
@Anonymní píše:

Co jsi čekala od už jednou rozvedeného chlapa. Jiná ho před tebou vyzkoušela a odešla od něj. Chlap ze sekáče a ty s ním musíš mít 2 děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
8.4.23 07:44
@LiduNe píše:
Ty červené vlnovky pod slovy znamenají, že jsou ta slova blbě napsaná. Aspoň nějakou úroveň bys zachovat mohla, když už ty tvoje věty jsou jak výkřiky so tmy.

A tenhle vyzblebt ji pomůže jak?

Jinak zakladatelko ja te chápu, ale evidentně sis pořídila dítě s chlapem, kterej o mimino už nestal. A pokud se o ne nestará teď, těžko předpokládat, ze by chtěl stridavou péči. A kdyby jo, mileráda bych mu ji dopřála. Ona si to totiž většina chlapů představuje jak Hurvínek válku, ale většinou couvají když dojde na lámání chleba. Ja bych takhle nežila, ale ani ne tak jako kvůli ty holce ( která je tam beztak málo a visí akorát na telefonu), ale kvůli tomu exponátu co mas doma. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.4.23 07:56
@Anonymní píše:
@Lydia che už je to stará diskuze, ale rozumím ti.. Něco podobného mám také..Příspěvek upraven 08.04.23 v 07:49

Smazání příspěvku nepomůže. Když tě několik lidí citovalo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
8.4.23 11:40
@Netopýr1 píše:
A tenhle vyzblebt ji pomůže jak?Jinak zakladatelko ja te chápu, ale evidentně sis pořídila dítě s chlapem, kterej o mimino už nestal. A pokud se o ne nestará teď, těžko předpokládat, ze by chtěl stridavou péči. A kdyby jo, mileráda bych mu ji dopřála. Ona si to totiž většina chlapů představuje jak Hurvínek válku, ale většinou couvají když dojde na lámání chleba. Ja bych takhle nežila, ale ani ne tak jako kvůli ty holce ( která je tam beztak málo a visí akorát na telefonu), ale kvůli tomu exponátu co mas doma. Hodně sil.

Nijak. Nechci jí pomáhat. Tvůj vyzblebt jí taktéž nepomůže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky