Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvá frustrace proti dítěti tvého přítele pramení z toho, že tě nerespektuje tvůj přítel - jako někoho kdo se podílí na výchově jeho dcery. Bylo by dobré to změnit ještě před narozením dalšího dítěte…
Ty by sis měla zvyknout, že ona je jeho víc než ty děvče
… ty jsi oficiálně jeho nic, ona je jeho pokrevní dcera, která k němu patří ať se ti to líbí nebo ne, stejně jako tvoje dítě bude patřit k tobě… logické, že? Zapoj mozek… Takže smůla, pokud ti tak vadí, tak slav svátky jinde, nic jiného ti nezbyde ![]()
Příspěvek upraven 17.12.15 v 19:09
@Anna766 píše:
Co by? Chce bejt s tátou. Ona jí vlastně miluje, jen ať neleze k nim domu. Kapišto?
No to si myslim, ale cekam co se dozvime
Ta holka za to nemuze. Promluv si s partnerem, stavis se k ni velmi negativne. Uvedom si, ze ona te bude provazet cely tvuj zivot a prijde den kdy te posle do pr…e pokud se k ni budes chovat jako prava macecha. Navic pro vetsinu normalnich lidi jsou deti vic nez partner, tak bych si nebyla moc jista koho z vas by si vybral. At se o dceru ve vasi pritomnosti stara jen jeji otec, ale ty bud proboha mila. Je to jeho krev vzij se do situace, kdy ty ses tou malou holkou co ji macecha nechce doma na svatky. Hnus a jestli se nekdy s chlapem rozejdem budu velmi pysna, ze se za svoji dceru " pere " a bude s ni chtit travit cas.
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny
já k tomu, žeknu za mě jako za chlapa, že teď pominu jestli je vychovaná a nebo ne.Ale ty by jsi za to měla být vděčná, žetá situace je taková jaká je a že o ní jeví velký zájem, tohle se běžně neděje, tak vem rozum do hrsti a snad ti to dojde.Co by kdo tady za to dal, kdyby se k dětem takto choval jejich táta. ![]()
@Tripisek píše:
@Takyjedna rozhodne mu nebudu davat na vyber protoze vim, ze by me neopustil a zas nejsem takova jakou tady ze me delate abych ji vzala tatu…az budu mit svoje miminko tak doma zacnou moje pravidla, ktery budou platit pro obe deti at se mu to libi nebo ne…a taky budu muset lecos prekousnout
Myslíš, že by ti dal přednost před dcerou? Aby ses nedivila…
@Ignácie píše:
Myslíš, že by ti dal přednost před dcerou? Aby ses nedivila…
Dceru ma jen jednu. Takovejch hysterek po svete beha fuuura…
@Ondrášovka.N píše:
No to si myslim, ale cekam co se dozvime
Taky bych mu dala na vybranou… a pokud je trošku normální, tak tohle střevo pošle do zádele
a nebo bych mu dala přečíst tuhle diskuzi, by asi čuměl co má doma ![]()
@Callipo90 píše:
Taky bych mu dala na vybranou… a pokud je trošku normální, tak tohle střevo pošle do zádelea nebo bych mu dala přečíst tuhle diskuzi, by asi čuměl co má doma
Tak tak…
@Tripisek píše:
@Takyjedna rozhodne mu nebudu davat na vyber protoze vim, ze by me neopustil…az budu mit svoje miminko tak doma zacnou moje pravidla, ktery budou platit pro obe deti at se mu to libi nebo ne
tohle me svym zpusobem pobavilo ![]()
@Tripisek zakladatelko, zeptam se te narovinu - a on to vi, ze si myslis o jeho dceri, ze je nevychovana a, chces mit od ni na svatky pokoj? Jinak pokud si fakt myslis, ze na chlapa, diky tomu, ze mu porodis dite budes mit paku seredne se pletes. Navic to jak si predstavujes, ze nastolis rezim chci videt. Pokud budes mit hodne dite tak budes mit kliku, ja si treba predstavovala materskou, ze se budu jednou rukou dlubat v nose a druhou uklizet a vis jak to dopadlo? dite jsem nosila v satku a nebo nosila, nebo skakala cokoliv kdykoliv takze si nemyslim, ze budes mit jeste cas nastolovat dalsi pravidla. Jak se tady, ale prezentujes nasvedcuje, ze si moc jista vztahem nejsi. Protoze kdyby jsi si byla jista neresis to tady na emiminu, ale s chlapem. Jak tedy dlouho jsi s partnerem (tipla bych max. dva nebo tri roky kdyz uz se vytraci ochota pretvarovat se)? Prece jsi musela tusit, ze kdyz otehotnis svet se tim nepresklada a tvoje dite nevymaz to prvni.
@Tripisek a budu přesně jedna z těch, který ti řeknou, že jsi si našla chlapa s dítětem, tudíž se s tím musíš naučit žít.
On je tvoje rodina, ale ona patří neodmyslitelně k němu. Jsi zlá a sobecká, ale to budou snad jen hormony v těhotenství.
Nechctela bych vztah s nekym, komu by vadilomoje dite a daval to takto najevo. Je to dite, je to jeji otac a zdy bude. Ona nezmizi, bude tu porad. S takovym partnerem bych se rozesla. Nauc se s ni vychazet, bude to dobre pro vsechny. Jo a tapoznamka, ze je mala jako jeji mama, mi pripada jako bys ji nesnasela a svym zpusobem zarlila ja ex..
@terinka4444 píše:
Bože můj, dej ať se nerozvedem, a když už se rozvedem, Bože můj, dej ať si můj manžela nenajde krávu. Ámen.
Nevěřím svým očím, chudák holčička.
Kdyby tys mela dite, a novy partner ho nemel rad, co bys delala? Vybrala by sis dite, nebo noveho pritele? Zamysli se..