Přítelova dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22275
18.12.15 10:01
@Callipo90 píše:
Holky a vy myslíte, že ještě bude reagovat? Mě to přijde jako troll, uživatelka napsala pář příspěvků, pak se stroze rozloučila a čau… už to bude zas jen diskuze o spekulacích…

kdyby byla troll, tak napíše něco jako, že to je spratek nevychovaný a nechce, aby se s ní stýkal. Tohle vypadá celkem důvěryhodně, protože nadává na chování chlapa. ¨
ale podle starých příspěvků, tady bývá málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.12.15 10:02

Reagovat nebude a jeste to tu nechá zamknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.12.15 10:03

@PaníBovaryová Ono je to IMHO ale tím, že ty nextky to málokdy snesou. Mají pocit, že se jim ubírá a že děti nejsou, jaké by měly být… děti se mezi sebou obvykle mají rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.12.15 10:04
@PaníBovaryová píše:
kdyby byla troll, tak napíše něco jako, že to je spratek nevychovaný a nechce, aby se s ní stýkal. Tohle vypadá celkem důvěryhodně, protože nadává na chování chlapa. ¨
ale podle starých příspěvků, tady bývá málo :nevim:

Já myslim, že se předvedla dost, tohle snad nikdo normální veřejně nevypusti z pusy takovej žvást, ani nenapíše na veřejnou diskuzi, ale soudím dle sebe :nevim: takže doufám, že to troll je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny

@Tripisek tak jsi s nim nemela nic zacinat. mas smolika, vedela jsi do ceho jdes, zacni se chovat dospele a zkus najit reseni. nebo si hraj na ublizenou malou holcicku a pak nam tady za par mesicu napis jak pritele od tebe odesel, nevis jak dal a prosis o radu. pritele jsi si „brala“ se vsim vsudy, pokud jsi chtela jen to hezke mela jsi mu rovnou rict budeme spolu jen suk@T, budeme slunickovy na sebe, ale jak se objevi problem tak prosim odejdi.

• Citovat
  • Upravit
2248

Já bych to s tím brečením celé noci tak žhavě neviděla, tne originální příspěvek byl:

‚Kdyz se ke me pritel nechova hezky, tak za to muzou moje hormony ze brecim cele noci? Zensky proboha, nevim proc vsechno svadite na to ze je to tehotenstvim :roll:‘

takže podle mne jen hypotetický příklad.
No už 8 stránek čekám na to strašné chování přítelovy dcery a pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
18.12.15 10:12

Pokud se k ní chlap nechová hezky, neměla si s ním pořizovat dítě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.12.15 10:16
@PetraJ píše:
Pokud se k ní chlap nechová hezky, neměla si s ním pořizovat dítě. :nevim:

Asi tak… ;)… ale tak má mimčo a teď nastanou její pravidla, ne :lol:… některých holek mi tu je líto, ale dost často se tu objevujou jasný případy, kdy si ženská za vše opravdu může sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22275
18.12.15 10:22
@Slečna Ferka píše:
@PaníBovaryová Ono je to IMHO ale tím, že ty nextky to málokdy snesou. Mají pocit, že se jim ubírá a že děti nejsou, jaké by měly být… děti se mezi sebou obvykle mají rády.

podle mě fakt záleží hodně na tom, jak se k tomu postaví ten chlap. samozřejmě jsou lidské výjimky, které nesnesou nikoho dalšího vedle partnera, ale to odeznívá s věkem a zkušenostmi. Na začátku vztahu je zase důležité si vybudovat jenom ten vztah a intimitu vztahu a až poté do ní pomalu vpouštět další faktory a členy rodiny.
Je to složité, málokdo v tom umí chodit, mám pocit :think: Chce to opravdu hodně stabilní vztah a aby ti dva partneři kopali za jeden tým. Pokud chlap dělá chyby a třeba když má u sebe dceru, tak nextku odstrkuje, že ona je na padesáté koleji a nepatří k nim, tak má zaděláno na další rozvod. V tom případě ona má právo vyvádět a chudák ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152185
18.12.15 10:22

Podívala jsem se z čiré zvědavosti na její příspěvky. a s dovolením jsem si o ní udělala obrázek. A je mi jasný co je to za paní. Tady opravdu vadí to dítě komplexně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.12.15 10:25
@PaníBovaryová píše:
podle mě fakt záleží hodně na tom, jak se k tomu postaví ten chlap. samozřejmě jsou lidské výjimky, které nesnesou nikoho dalšího vedle partnera, ale to odeznívá s věkem a zkušenostmi. Na začátku vztahu je zase důležité si vybudovat jenom ten vztah a intimitu vztahu a až poté do ní pomalu vpouštět další faktory a členy rodiny.
Je to složité, málokdo v tom umí chodit, mám pocit :think: Chce to opravdu hodně stabilní vztah a aby ti dva partneři kopali za jeden tým. Pokud chlap dělá chyby a třeba když má u sebe dceru, tak nextku odstrkuje, že ona je na padesáté koleji a nepatří k nim, tak má zaděláno na další rozvod. V tom případě ona má právo vyvádět a chudák ženská.

Hele a co když je next prostě jen další mrcha? Co když dělá chyby ženská? Takových nevyrovnaných hysterek po světě chodí :), stačí se podívat na emimino, pak je na čase ženskou poslat o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22275
18.12.15 10:29
@Callipo90 píše:
Hele a co když je next prostě jen další mrcha? Co když dělá chyby ženská? Takových nevyrovnaných hysterek po světě chodí :), stačí se podívat na emimino, pak je na čase ženskou poslat o dům dál.

jo, ale už mají „zaděláno“ na problém :nevim: Já kdybych byla ta mrcha, tak o chlapa s děckem nezavadím ani pohledem, ale zase nevíme, kolik mají roků. Po určitém věku jsou celkem nedostatkovým zbožím, že jo? :think: no, každopádně se nevyjadřuje a zbytek jsou naše spekulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.12.15 10:38
@PaníBovaryová píše:
jo, ale už mají „zaděláno“ na problém :nevim: Já kdybych byla ta mrcha, tak o chlapa s děckem nezavadím ani pohledem, ale zase nevíme, kolik mají roků. Po určitém věku jsou celkem nedostatkovým zbožím, že jo? :think: no, každopádně se nevyjadřuje a zbytek jsou naše spekulace :nevim:

Tak právě tý mrše je jedno jestli má nebo nemá děcko… neštítí se ničeho :) hlavně je spousta zoufalkyň a ženy si toho chlapa nabrnkávaj z různých důvodů. Např. moje macecha, údajně kvůli bytu, ptž můj táta má a měl byt a ona se zrovna rozváděla s frajerem, který si rád poseděl i v base a neměla kde bydlet. Cituji co tenkrát mě jako malýmu dítěti řekla do očí, asi si myslela, že na to zapomenu… stejně jsem si vašeho tátu našla jen kvůli bytu… a na ten její škodolibej rýdoby vtipnej úsměv nezapomenu :) mohlo mi být asi tak 6, víc ne :)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
18.12.15 10:48
@PaníBovaryová píše:
no to právě nepíše. Ona píše: „pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…“
Ona si stěžuje na něj, ne na ni. Podle mě to nezvládá on, nerespektuje ji.

a co nezvládá? co je konkrétně na jeho chování závadné', že se svým dítětem tráví a chce trávit víkendy? Nebo jsou špatně dovolené? Svátky? Dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
18.12.15 10:48

@Callipo90 mila macecha, tohle mi hlava nebere

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat