Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chudák dítě…byla jsem ve stejné situaci..tatínkova přítelkyně mě vyštvala z baráku takovým způsobem že by jeden
..doufám že jeho dcera nedopadne stejně.
@Lama Lama píše:
nepredpokladam.
Mám to chápat tak, že si klidně nastěhuješ do bytu chlapa, který bude nesnášet tvoje děti?
@Callipo90 tvuj tata si tohle nechal libit? ja bych s takovouhle zenskou vyrazil dvere ani bych nemrkl
@bamba píše:
Mám to chápat tak, že si klidně nastěhuješ do bytu chlapa, který bude nesnášet tvoje děti?
ne.as ti chapat tak, ze si chlapa nastehuju jen za predpokladu ze budu mit to velke stesti, ze narazim na chlapa, ktery bude mit moje deti rad. ale nepocitam s tim automaticky a automaticky nepocitam ani s tim, ze nekoho takoveho najdu. take si se stehovanim chlapa klidne pockam na duchod az budou haranti velky.
@kdochcekam to nic, zakladatelka se s nami uz nebavi. bud je troll nebo si nekde v koute, kouse svuj sobecky gesicht a mrmla si neco pro sebe o tom jak mu ukaze a tomu malymu parchantovi taky. bohuzel jsou takove zeny, ale i muzi. muj nevlastni otec byl neco v blede modrem. existoval jsem jen do te doby nez mel moji matku jistou, pak jsem byl srac, fakan, hajzl, parchant a v 15 jsem sel z domu.
@75tomas.novotny Kdepak troll…bohuzel.Ted si zveda adrenalin v diskuzi o alimentech
.
@kdochcekam bozi mlyny melou pomalu, ale jiste - ma parkinsona, protoze chlastal, je z neho troska, je mi ho trochu lito, ale jinak je mi sumak. kdyz to reknu hodne hnusna tak doufam, ze brzo uz mu bude konec at ma moje mama od neho klid.
@Chocoloco2 píše:
@75tomas.novotny Kdepak troll…bohuzel.Ted si zveda adrenalin v diskuzi o alimentech.
To jsem právě viděla a mám o jejím charakteru jasno.
@Anna766 píše:
To jsem právě viděla a mám o jejím charakteru jasno.
@75tomas.novotny píše:
@Callipo90 tvuj tata si tohle nechal libit? ja bych s takovouhle zenskou vyrazil dvere ani bych nemrkl
Ano, bohužel nechal, ale to je kapitola zase jiná
a nerada bych zveřejňovala více rodinných záležitostí ![]()
@75tomas.novotny píše:
@kdochcekam to nic, zakladatelka se s nami uz nebavi. bud je troll nebo si nekde v koute, kouse svuj sobecky gesicht a mrmla si neco pro sebe o tom jak mu ukaze a tomu malymu parchantovi taky. bohuzel jsou takove zeny, ale i muzi. muj nevlastni otec byl neco v blede modrem. existoval jsem jen do te doby nez mel moji matku jistou, pak jsem byl srac, fakan, hajzl, parchant a v 15 jsem sel z domu.
Tak to je taky více než smutný ![]()
@Callipo90 v pohode, holt rodice si nevybiras ani ty nevlastni, pozitivni je, ze si sam vyperu, uvarim, vyzehlim, uklidim, moc nepiju, jen jsem obcas trochu samotarsky
@75tomas.novotny píše:
@Callipo90 v pohode, holt rodice si nevybiras ani ty nevlastni, pozitivni je, ze si sam vyperu, uvarim, vyzehlim, uklidim, moc nepiju, jen jsem obcas trochu samotarsky
musíš přijít častěji sem, tady se samoty zbavíš raz dva
![]()