Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ondrášovka.N píše:
Hele tak mu zkus rict at si vybere mezi tebou a dcerou.
No, konečně rozumný názor ![]()
@Ellusa píše:
Zakladatelka se nám přejmenovala.
To jí IQ neposílí.
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem me se moc nechce lovit v salonech
ne? tak pojedeme třeba na Amazonku jo? ![]()
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem to beru, ale ty budes delat hacek v kanoii
jsem skvělý háček..
@Jumbo666 píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny
No a nenecháme si to…už proto, že jsi těžký sobec. A mimochodem právě proto, že jsi věděla do čeho jdeš, tak co si stěžuješ. řeš sebe ne dítě nebo partnera ty máš s tím problém.
Mě prostě fascinuje, jak někdo může napsat, že sourozenec jeho dítěte pro něj není rodina. To asi pro ni taky nebude rodina třeba zeť nebo snacha, protože nejsou pokrevně spřízněni…
A jak zakladatelka píše o těch svátcích… Asi by to nebylo každý rok, ne? Pochybuju, že by mamka skousla být například každé Vánoce bez dcery… Jak někdo může takhle nesnášet malou holku… ![]()
Manezelove dceři je 8let, taky mi ze začátku vavidla výchova, ale s tím se nedá nic delat pokud je u Vas jednou za 14dni…Tak ze si prostě budeš muset zvyknout…Když se nám po dvou letech vztahu narodilo miminko tak u nás jeho dcera chtěla byt furt a svoji sestricku milovala a miluje do ted, ted máme 7mesicni holčičku a zboznujou se vsichni tři…tak ze se jen příprav na to az se mimi narodí tak bude chtít ještě pomáhat atd..Ja te trochu chápu, taky jsem byla podobná a mela jsem pocit ze se nám míchá do zivota, ale jak tady píší jiné ženy tak jsem viděla jaký je manžel táta a tím víc jsem prahla po miminku..Všechny tři holky miluje a holky zase zbounuji sebe…Uvidis ze se to časem zlepší…Ono ti opravdu nic jiného nezbývá než se s tím smířit a najít si k ni cestu i já si ji našla a mám ji rada
…To decko za to nemůže… Držím palce ![]()
@Ellusa admin ji zablokoval ucet kvuli vulgarnostem, ale to je jedno, klidne si muze otevrit dalsi pod jinym nickem, co na tom sejde
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem mam te vzit za slovo? ukazes mi jak umis hackovat
@jdukolem hmm, a jaky je v tom rozdil, mozna jsem mel navrhnout romantickou plavbu na parniku po amazonce ![]()