Přítelova dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
18.12.15 16:27
@Callipo90 píše:
Tak dík, tímhle mám vyslipováno na celej život :lol:

SL…eeee tak už nééé no :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
18.12.15 16:30

@jdukolem že jsi to ty tak jo

• Citovat
  • Upravit
49159
18.12.15 16:32
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem že jsi to ty tak jo
:oops: juuuu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@jdukolem píše:
SL…eeee tak už nééé no :hug: :lol: :lol: :lol:
:lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny

@jdukolem co tanga, to ne?

• Citovat
  • Upravit
49159
18.12.15 16:38
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem co tanga, to ne?

pro koho? tobě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
18.12.15 16:42

@jdukolem oba, já pod nima bílé slipy a na lakované nehty

• Citovat
  • Upravit
49159
18.12.15 16:47
@75tomas.novotny píše:
@jdukolem oba, já pod nima bílé slipy a na lakované nehty
:lol: to budeš naprosto neodolatelnej lev salónů.. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 17:42

Me by spis vadilo ze je rozmazlena a ja bych k tomu nemohla nic rict… moji rodice jsou taky rozvedeni..kdyz si casem kazdy nasel partnera tak poslouchat jsem musela otcima a i macechu…

• Citovat
  • Upravit
56344
18.12.15 18:30
@Anonymní píše:
Me by spis vadilo ze je rozmazlena a ja bych k tomu nemohla nic rict… moji rodice jsou taky rozvedeni..kdyz si casem kazdy nasel partnera tak poslouchat jsem musela otcima a i macechu…

A to rika kdo, ze je rozmazlena? Zatim bezdetna zakladatelka? :lol: :lol:
Sorry, kdysi mi taky prisli dvouleti spratecci v hysterickem zachvatu pred vylohou hrackarstvi desne rozmazleni a nevychovani :lol: :D a ted :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.15 18:40
@Anonymní píše:

Tak to já naštěstí nikdy a díky bohu za to. To dítě má matku i otce, nevím, proč by do toho měl kecat někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 19:20
@radkka píše:
Tak to já naštěstí nikdy a díky bohu za to. To dítě má matku i otce, nevím, proč by do toho měl kecat někdo další.

Všude jsou jiná pravidla. Můj ex má přítelkyni a dcera ji poslouchá, nejde o nějaké zásadní věci ve výchově, ale když je tam, platí trochu jiná pravidla, než u mě a poslouchat prostě musí. Ona ji nepřevychovává, ale když je malá u nich a ex tam není, má za ní zodpovědnost ona. Je teda fakt, že to ne v pohodě ženská a malá ji má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.15 19:26
@Stánina píše:
Všude jsou jiná pravidla. Můj ex má přítelkyni a dcera ji poslouchá, nejde o nějaké zásadní věci ve výchově, ale když je tam, platí trochu jiná pravidla, než u mě a poslouchat prostě musí. Ona ji nepřevychovává, ale když je malá u nich a ex tam není, má za ní zodpovědnost ona. Je teda fakt, že to ne v pohodě ženská a malá ji má ráda.

Tak já už byla puberťačka (mlátilo to se mnou řádně) a vím, že bych se tehdy silně vzepřela, ale když jsou děti menší, je to asi něco jiného, hlavně to ale musí vyhovovat všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.12.15 19:30
@Anonymní píše:
Me by spis vadilo ze je rozmazlena a ja bych k tomu nemohla nic rict... moji rodice jsou taky rozvedeni..kdyz si casem kazdy nasel partnera tak poslouchat jsem musela otcima a i macechu…

jenže to je tvůj úhel pohledu na dítě které vychovávají primárně rodiče.. pokud by ti něco vadilo, měla bys mluvit především s partnerem a pravidla nastavit společně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 19:33
@radkka píše:
Tak já už byla puberťačka (mlátilo to se mnou řádně) a vím, že bych se tehdy silně vzepřela, ale když jsou děti menší, je to asi něco jiného, hlavně to ale musí vyhovovat všem :kytka:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria