Líbí se mi kolega v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
18.12.15 22:56
@Tunrida píše: :think: To jsem dělala nedávno :mrgreen:

Ahá, a manžel to ví? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
18.12.15 22:57

No mě pobavilo : mám mu říct, že se mi líbí a co bych ráda? A co bys ráda? Techtle i metle, nebo jenom techtle? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.12.15 22:57
@nostress píše:
Ahá, a manžel to ví? :)
Že jsem měnila nick? Tak to fakt nevím :nevim: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14642
18.12.15 23:00
@Tunrida píše: Že jsem měnila nick? Tak to fakt nevím :nevim: :lol:

Pokud mu to neřekneš, tak si můžeš psát, co chceš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.12.15 23:01
@nostress píše:
Pokud mu to neřekneš, tak si můžeš psát, co chceš. :)

Ale já si myslím, že už ho asi přestalo bavit číst, co tady píšeme za hovadiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
18.12.15 23:02
@Tunrida píše:
Ale já si myslím, že už ho asi přestalo bavit číst, co tady píšeme za hovadiny :mrgreen:

To je jenom pro silné jedince. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.12.15 23:02

@pe-terka Jste nekoukaly na Štěpána Šafránka, na Básníky? :mrgreen: Tam to doporučovali místo sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
18.12.15 23:03

@peroch by mě zajímalo, co bych musela být za tragérku, abych hledala návod na emiminu, jak si zaš… s kolegou v práci… :mrgreen: díky za pobavení Petro :palec:

• Citovat
  • Upravit
25179
18.12.15 23:04
@Gingerka píše:
@pe-terka Jste nekoukaly na Štěpána Šafránka, na Básníky? :mrgreen: Tam to doporučovali místo sexu :mrgreen:

koukaly koukaly, ale napadlo mě, že by šly využít i jinak :mrgreen:. Tak jsem se pozeptala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.12.15 23:05
@jenika1 píše:
No mě pobavilo : mám mu říct, že se mi líbí a co bych ráda? A co bys ráda? Techtle i metle, nebo jenom techtle? :dance: :dance: :dance:

ona chce ale určitě mechtle :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426

Je to fajn, co? Ten pocit, ze o tebe asi ma zajem nekdo dalsi, nez je tvuj partner/manzel, vid? Zeny jsou rady dobyvane. Nenadarmo se rika, ze zakazane ovoce nejlip chutna.
Ale pozor, nektere plody umi byt uvnitr pekne trpke. At si nezkazis zaludek. :mrgreen:

Je to o tobe. Napadlo te, ze treba neni „se vas plachej“, jen proste citi povinnost u sebe doma?

Osobne bych si ujasnila pouze sve priority a pak uzivala situace, ktera proste je. Nic vic, nic min. Nasla bych do neceho, co jistotou neni vubec. A co treba nemam nekdy v budoucnu silu ustat.

Příspěvek upraven 18.12.15 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@nostress píše:
To je jenom pro silné jedince. :mrgreen:

No to sakra :mrgreen: Sama se kolikrát divím, že jsem to tady ještě nezabalila :mrgreen: Když ono je to asi návykový 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
18.12.15 23:08
@Tunrida píše:
No to sakra :mrgreen: Sama se kolikrát divím, že jsem to tady ještě nezabalila :mrgreen: Když ono je to asi návykový 8o :mrgreen:

Jj, závislost je s. wině. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.12.15 23:12
@Tunrida píše:
Ale já si myslím, že už ho asi přestalo bavit číst, co tady píšeme za hovadiny :mrgreen:

Tvůj to tady někdy četl? vidíš, tak mýho to ještě ani nezačlo bavit, emiminem pohrdá :,(. Ale když nám malá pomačkala klávesnici a ovladač na telku a tady se mi dostalo odborných rad co s tím, vzal ho jakž takž na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.12.15 23:14
@Tunrida píše:
No to sakra :mrgreen: Sama se kolikrát divím, že jsem to tady ještě nezabalila :mrgreen: Když ono je to asi návykový 8o :mrgreen:

počkej v létě, až zas naběhnou řemeslníci! Bude s emiminem ámen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria