Přítel u soudu, stydím se...

Anonymní
17.12.15 22:14

Přítel u soudu,stydím se..

Přeji všem hezký večer :kytka:
Jsem pekelně naštvaná, nevím jak to řešit a stydím se za svého přítele :oops:
Svého přítele jsem poznala v době kdy se rozváděl..
Minulý týden měl se ženou poslední stání a rozvedli je.Ale!když se soudkyně zeptala na moje jméno a přijmení, tak přítel prostě nevěděl!!! :pocitac: :zed: a když mu to zopakovala stylem,,no tak snad víte jak se vaše partnerka jmenuje,, tak přítel řekl myška! :zed: -tak mi říká v soukromí :roll: :zed: no jeho ex uplnej výbuch smíchu a řekla prý,,noo to je taky dobrý,, :? Od té doby mě to hlodá a říkám si, zda jsem neudělala chybu a nemám z tohoto vztahu vycouvat! Když jsem se ptala přítele doma v klidu aby mi zdůvodnil své jednání, tak mi řekl že skutečně zapomněl moje přijmení a jak byl vykolejenej tak zapomněl i jméno :roll: no dobře tak jsem mu řekla, že ted' má klid a je v klidu doma tak aby zopakoval moje jméno a přijmení tak zase nevěděl! 8o no a za chvíli řekl myška, no a pak se opravil a řekl mé skutečné jméno takže jsem řekla správně a ted' mi řekni moje přijmení no prostě! NEVĚDĚL!! :roll: Jako primitiv fakt! :zed:
Omlouvám se za anonym-kvůli blízké rodině

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
17.12.15 22:18

:lol: Děkuju, myško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
17.12.15 22:19

Ještě napiš, že s ním jsi těhotná a bude to vtip roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
17.12.15 22:20

Jak jste spolu dlouho myško? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.12.15 22:20

Promiň, ale opravdu mě to pobavilo a tedy myslím, že exmanželka je asi ráda že se ho zbavila :oops: :D Jak jste spolu dlouho že tohle neví??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.12.15 22:21

Jako pokud jsi ty sama nikdy nebyla u soudu a nebyla na vyslechu, nemuzes na nej byt nastvana, kazdy stresove situace zvlada/nezvlada jinak… Buhvi jaky to liceni bylo. Proste uz byl duchem asi jinde a nesoustredil se, byl nervozni,… Vzdyt je to jedno. Byla tam jen jeho bejvalka a ta pravnici, soud uz je za nima. Tak co.. Nebyl v tv v primem prenosu tak bych to nehrotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 22:21

Ne nejsem s ním těhotná a jsme spolu 3měsíce
To je to téma vážně tak směšné? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.15 22:23
@Makronka222 píše:
Jako pokud jsi ty sama nikdy nebyla u soudu a nebyla na vyslechu, nemuzes na nej byt nastvana, kazdy stresove situace zvlada/nezvlada jinak… Buhvi jaky to liceni bylo. Proste uz byl duchem asi jinde a nesoustredil se, byl nervozni,… Vzdyt je to jedno. Byla tam jen jeho bejvalka a ta pravnici, soud uz je za nima. Tak co.. Nebyl v tv v primem prenosu tak bych to nehrotila

Jenže on to totiž nevěděl ani doma když už byl v klidu! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Meha
17.12.15 22:24

@Makronka222 Doma byl snad ale v klidu a opět to nevěděl.

Zakladatelko, to je docela drsný. Ale pobavilo mě to :).

• Citovat
  • Upravit
16216

Tohle je důvod pro existenci slova „tragikomický“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Proc by se mela soudkyne ptat na jmeno nextky? Tohle jsem nejak nepochopila. :roll: Ex mel pri rozvodu uz davno pritelkyni a i kdyz zminoval, ze ho zivi pritelkyne, tak jeji jmeno soudce nezajimalo…

Jinak je po zrejme delsim vztahu a ty jsi prevoznice, tudiz tvoje jmeno neni asi zas tak dulezite :nevim: Pokud si od vztahu slibujes neco jineho nez nejaky cas spolu, nez se zbercha z rozvodu, tak budes asi muset hledat jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.12.15 22:25
@zrcadlo píše:
Tohle je důvod pro existenci slova „tragikomický“.

Přesně :palec:.

• Citovat
  • Upravit
1409
17.12.15 22:26

Bože :mrgreen: :mrgreen: jako klidne si s ním zablbni, ale ber to s rezervou :palec: prosim tě a proč se na tebe soudkyně ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
17.12.15 22:27

Třeba se na začátku přeslechl a pak mu bylo blbý se ptát :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
Neřeš to, tři měsíce je krátká doba, buď se tomu za 10let budete spolu smát nebo se stejně časem projeví jako trotl. Já u rozvodu taky nebyla ve svý kůži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 22:28
@Anonymní píše:
Ne nejsem s ním těhotná a jsme spolu 3měsíce
To je to téma vážně tak směšné? :roll:

nezlob se ale je.

Ale uklidním tě, mě se občas stane, že potřebuju okřiknout svoje děti a taky si nevzpomenu jak se jmenujou. Nedávno jsem na syna v herničce houkla „Hele nedělej to, dítě“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí