Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň, ale opravdu mě to pobavilo a tedy myslím, že exmanželka je asi ráda že se ho zbavila
Jak jste spolu dlouho že tohle neví??
Jako pokud jsi ty sama nikdy nebyla u soudu a nebyla na vyslechu, nemuzes na nej byt nastvana, kazdy stresove situace zvlada/nezvlada jinak… Buhvi jaky to liceni bylo. Proste uz byl duchem asi jinde a nesoustredil se, byl nervozni,… Vzdyt je to jedno. Byla tam jen jeho bejvalka a ta pravnici, soud uz je za nima. Tak co.. Nebyl v tv v primem prenosu tak bych to nehrotila
Ne nejsem s ním těhotná a jsme spolu 3měsíce
To je to téma vážně tak směšné? ![]()
@Makronka222 píše:
Jako pokud jsi ty sama nikdy nebyla u soudu a nebyla na vyslechu, nemuzes na nej byt nastvana, kazdy stresove situace zvlada/nezvlada jinak… Buhvi jaky to liceni bylo. Proste uz byl duchem asi jinde a nesoustredil se, byl nervozni,… Vzdyt je to jedno. Byla tam jen jeho bejvalka a ta pravnici, soud uz je za nima. Tak co.. Nebyl v tv v primem prenosu tak bych to nehrotila
Jenže on to totiž nevěděl ani doma když už byl v klidu! ![]()
@Makronka222 Doma byl snad ale v klidu a opět to nevěděl.
Zakladatelko, to je docela drsný. Ale pobavilo mě to
.
Proc by se mela soudkyne ptat na jmeno nextky? Tohle jsem nejak nepochopila.
Ex mel pri rozvodu uz davno pritelkyni a i kdyz zminoval, ze ho zivi pritelkyne, tak jeji jmeno soudce nezajimalo…
Jinak je po zrejme delsim vztahu a ty jsi prevoznice, tudiz tvoje jmeno neni asi zas tak dulezite
Pokud si od vztahu slibujes neco jineho nez nejaky cas spolu, nez se zbercha z rozvodu, tak budes asi muset hledat jinde ![]()
@zrcadlo píše:
Tohle je důvod pro existenci slova „tragikomický“.
Přesně
.
Bože
jako klidne si s ním zablbni, ale ber to s rezervou
prosim tě a proč se na tebe soudkyně ptala?
Třeba se na začátku přeslechl a pak mu bylo blbý se ptát
![]()
Neřeš to, tři měsíce je krátká doba, buď se tomu za 10let budete spolu smát nebo se stejně časem projeví jako trotl. Já u rozvodu taky nebyla ve svý kůži ![]()
@Anonymní píše:
Ne nejsem s ním těhotná a jsme spolu 3měsíce
To je to téma vážně tak směšné?
nezlob se ale je.
Ale uklidním tě, mě se občas stane, že potřebuju okřiknout svoje děti a taky si nevzpomenu jak se jmenujou. Nedávno jsem na syna v herničce houkla „Hele nedělej to, dítě“ ![]()
Přeji všem hezký večer

a když mu to zopakovala stylem,,no tak snad víte jak se vaše partnerka jmenuje,, tak přítel řekl myška!
-tak mi říká v soukromí
no jeho ex uplnej výbuch smíchu a řekla prý,,noo to je taky dobrý,,
Od té doby mě to hlodá a říkám si, zda jsem neudělala chybu a nemám z tohoto vztahu vycouvat! Když jsem se ptala přítele doma v klidu aby mi zdůvodnil své jednání, tak mi řekl že skutečně zapomněl moje přijmení a jak byl vykolejenej tak zapomněl i jméno
no dobře tak jsem mu řekla, že ted' má klid a je v klidu doma tak aby zopakoval moje jméno a přijmení tak zase nevěděl!
no a za chvíli řekl myška, no a pak se opravil a řekl mé skutečné jméno takže jsem řekla správně a ted' mi řekni moje přijmení no prostě! NEVĚDĚL!!
Jako primitiv fakt! 
Jsem pekelně naštvaná, nevím jak to řešit a stydím se za svého přítele
Svého přítele jsem poznala v době kdy se rozváděl..
Minulý týden měl se ženou poslední stání a rozvedli je.Ale!když se soudkyně zeptala na moje jméno a přijmení, tak přítel prostě nevěděl!!!
Omlouvám se za anonym-kvůli blízké rodině