Přítel u soudu, stydím se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
17.12.15 22:29

A jeste jeden dotaz, ty ses dostavila na rozvodove stani?! To mi prijde jako docela sila, ja nemam nic proti nextce, ale kdyby prisla k rozvodu, tak bych zirala asi takto 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 22:30
@paola white píše:
nezlob se ale je.Ale uklidním tě, mě se občas stane, že potřebuju okřiknout svoje děti a taky si nevzpomenu jak se jmenujou. Nedávno jsem na syna v herničce houkla „Hele nedělej to, dítě“ :D

:D a zabralo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No mě jde spíš o to, zda v takovém vztahu vůbec zůstat :? Jsem pořád tak vytočená :roll:
A ještě mě dostalo, když si přítel jel k ex pro zbytek posledních věcí a já seděla v autě a čekala na něj, tak brečel jako želva! Takže jsem mu řekla, at' mě vysadí doma, otočí auto a at' si jede zpátky k ex! :roll:
No jako nejel ale tohle mě dost zarazilo :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
@Karleon píše: :lol: Děkuju, myško
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 22:31
@minoe píše: :D a zabralo to?

na všechny ostatní kromě těch mých ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.12.15 22:32

Anonymní, kolik ti je?? Jako upřímně, jak už tu zaznělo, jsi převoznice, užij si sexu(teda pokud je k užívání) a pak adié, jinak to nedopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.12.15 22:33
@paola white píše:
nezlob se ale je.Ale uklidním tě, mě se občas stane, že potřebuju okřiknout svoje děti a taky si nevzpomenu jak se jmenujou. Nedávno jsem na syna v herničce houkla „Hele nedělej to, dítě“ :D
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2248

@Bibi239 Záleží na soudci, ta naše byla docela jedubába a chtěla vědět jména, povolání, majetkové poměry (mého přítele). Pak se začala docela hnusně vrtat ve vztahu exmanžela (čekal dítko s přítelkyní)… Ale asi záleží na soudci.

Jinak zakladatelko, já bych se teda hodně urazila. Můj přítel zapomněl na můj svátek, narozeniny si za něj taky pamatuje telefon, ale moje jméno i příjmení zná bezpečně, i když si doma jménem říkáme zřídka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@Bibi239 píše:
A jeste jeden dotaz, ty ses dostavila na rozvodove stani?! To mi prijde jako docela sila, ja nemam nic proti nextce, ale kdyby prisla k rozvodu, tak bych zirala asi takto 8o

tak proc ne… nám při soudu o děti ty děti hlídala manželova přítelkyně :D a pak jsme šli všichni na oběd :D ale připadalo mi to divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
@Anonymní píše:
Přeji všem hezký večer :kytka:
Jsem pekelně naštvaná, nevím jak to řešit a stydím se za svého přítele :oops:
Svého přítele jsem poznala v době kdy se rozváděl..
Minulý týden měl se ženou poslední stání a rozvedli je.Ale!když se soudkyně zeptala na moje jméno a přijmení, tak přítel prostě nevěděl!!! :pocitac: :zed: a když mu to zopakovala stylem,,no tak snad víte jak se vaše partnerka jmenuje,, tak přítel řekl myška! :zed: -tak mi říká v soukromí :roll: :zed: no jeho ex uplnej výbuch smíchu a řekla prý,,noo to je taky dobrý,, :? Od té doby mě to hlodá a říkám si, zda jsem neudělala chybu a nemám z tohoto vztahu vycouvat! Když jsem se ptala přítele doma v klidu aby mi zdůvodnil své jednání, tak mi řekl že skutečně zapomněl moje přijmení a jak byl vykolejenej tak zapomněl i jméno :roll: no dobře tak jsem mu řekla, že ted' má klid a je v klidu doma tak aby zopakoval moje jméno a přijmení tak zase nevěděl! 8o no a za chvíli řekl myška, no a pak se opravil a řekl mé skutečné jméno takže jsem řekla správně a ted' mi řekni moje přijmení no prostě! NEVĚDĚL!! :roll: Jako primitiv fakt! :zed:
Omlouvám se za anonym-kvůli blízké rodině

Byla jsi někdy ty u soudu- pěkně před soudkyní, soudcem ještě, nic příjemnýho když to byl rozvod a byla u toho ještě ex..se nedivím, že byl nervózní..a tys tam byla proč???Ho podpořit nebo sjet??? 8o :roll: :zed: Bych se tomu zasmála a neřešila bych takový p. čoviny, hlavně, že je rozvedený, ne? ;) Nejsem soudkyně-možná třeba jednou budu, ale když jsem si předvolala bez veřejnosti do jednačky paní jen lehce vyzpovídat, tak mi tam brečela, kdy pro ní přijde eskorta a odvaze jí do vězení a to nic neudělala a nebyla blázen- jen jí vyděsilo to ne zrovna příjemné prostředí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219

Pamatuju si na jednoho zaměstnance, se kterým jsem vyplňovala vstupní papíry do práce a u daňového prohlášení říkám „Pokud budete uplatňovat slevu na děti, napište jména a příjmení, pokud nevíte z hlavy rodná čísla, doplníme později.“ A on na to „Tak ta jména radši taky doplníme později, abych to pak nemusel škrtat, jo?“ :mrgreen: Elegantně jsem to přešla, a druhý den přišel a „Tak tady mám ta jména i s rodnými čísly.“, já čekala tak pět dětí a on měl dvě, z toho jedno se jmenovalo po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.12.15 22:34

Fakt me to pobavilo :lol:
ale jinak bych to nehrotila. u soudu byl ve stresu, doma jsi ho zase stresovala ty. a tobe se nikdy nestane něco podobného? ze třeba něco vypravis, chces rict konkretni slovo, mas ho na jazyku a proste nic, nemuzes si vzpomenout :nevim: mne se to teda stava, mam v tu chvili okno. tak ma tvůj chlap nejaky podobny problém, no. pokud jste jinak v pohode, tohle bych si nechala pro zasmani, ale nic bych z toho nevyvozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@Anonymní píše:
No mě jde spíš o to, zda v takovém vztahu vůbec zůstat :? Jsem pořád tak vytočená :roll:
A ještě mě dostalo, když si přítel jel k ex pro zbytek posledních věcí a já seděla v autě a čekala na něj, tak brečel jako želva! Takže jsem mu řekla, at' mě vysadí doma, otočí auto a at' si jede zpátky k ex! :roll:
No jako nejel ale tohle mě dost zarazilo :roll:

A to je zatím jediné, co Tě ve vašem vztahu zarazilo?

Tak buď je fakt tak mimo z toho rozvodu nebo je holt blbej.

• Citovat
  • Upravit
1409
@Anonymní píše:
No jako nejel ale tohle mě dost zarazilo :roll:

Prosim tě proč se rozvedli? Když tě soudkyně zminovala, byla jsi důvodem rozvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
@paola white píše:

Teď jsem se tak rozesmála, až jsem si vzbudila mímo. Věta: Hele, nedělej to dítě-tal ta je dokonalá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí