Přítel u soudu, stydím se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
17.12.15 22:36
@Bibi239 píše:
A jeste jeden dotaz, ty ses dostavila na rozvodove stani?! To mi prijde jako docela sila, ja nemam nic proti nextce, ale kdyby prisla k rozvodu, tak bych zirala asi takto 8o

Asi tak- nemá tam co dělat auž vůbec co to dementovat, jen dement by to bral s naprsotým ledovým klidem, vždyť jde o část života s člověkem, kterýho miloval a možná jsou v tom i děti a hraje roli i to prostředí, ja už jsem psala..viděla jsem i lidi, co zapomněli datum narození dětí i svoje..stres hraje velkou roli, nextka tam nemá co dělat, tohle je mezi těma dvěma.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 22:37
@Bibi239 píše:
A jeste jeden dotaz, ty ses dostavila na rozvodove stani?! To mi prijde jako docela sila, ja nemam nic proti nextce, ale kdyby prisla k rozvodu, tak bych zirala asi takto 8o

Ano byla :? přítel si to přál no :? já jsem nechtěla jít ale prosil, tak jsme nakonec souhlasila :(
Ale když jsem tam s přítelem přišla a byla tam jeho ex tak jsem se jí zeptala, zda jí to nevadí a přítel hned co by jí to vadilo, to je moje věc koho mám sebou! :roll: Tak jsem mu řekl, že jeho se neptám :mrgreen: a pokud jeho žena si nepřeje moji přítomnost, at' to řekne na rovinu a že počkám venku, že si moji přítomnost přítel vydupal a tak jsem kývla. No řekla, že jí to nevadí takže jsem tam zůstala ale bylo mě z toho divně, styděla jsem se před jeho ex jako blázen :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.15 22:41
@enny3 píše:
Byla jsi někdy ty u soudu- pěkně před soudkyní, soudcem ještě, nic příjemnýho když to byl rozvod a byla u toho ještě ex..se nedivím, že byl nervózní..a tys tam byla proč???Ho podpořit nebo sjet??? 8o :roll: :zed: Bych se tomu zasmála a neřešila bych takový p. čoviny, hlavně, že je rozvedený, ne? ;) Nejsem soudkyně-možná třeba jednou budu, ale když jsem si předvolala bez veřejnosti do jednačky paní jen lehce vyzpovídat, tak mi tam brečela, kdy pro ní přijde eskorta a odvaze jí do vězení a to nic neudělala a nebyla blázen- jen jí vyděsilo to ne zrovna příjemné prostředí..

Ano byla jsem už někdy soudu..také jsem se rozváděla :? takže vím jak to chodí :(
Ale stres jsem necítila :nevim: jen smutek, ponížení a pocit neschopnosti :oops:

• Citovat
  • Upravit
11981
17.12.15 22:42
@Alex Adrian píše:
Jak jste spolu dlouho myško? :mrgreen:

dobrá otázka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.12.15 22:43

Tak mě to tedy nepřijde směšné, mě to přijde jako ultrakrutě vtipný, samozřejmě jako osobě, které se to nestalo, na tvým místě bych se hanbou propadla

jinak teda asi stejně jako jeho exmanželka, mooooc gratuluju k takovému úlovku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
17.12.15 22:44
@Anonymní píše:
Ano byla :? přítel si to přál no :? já jsem nechtěla jít ale prosil, tak jsme nakonec souhlasila :(
Ale když jsem tam s přítelem přišla a byla tam jeho ex tak jsem se jí zeptala, zda jí to nevadí a přítel hned co by jí to vadilo, to je moje věc koho mám sebou! :roll: Tak jsem mu řekl, že jeho se neptám :mrgreen: a pokud jeho žena si nepřeje moji přítomnost, at' to řekne na rovinu a že počkám venku, že si moji přítomnost přítel vydupal a tak jsem kývla. No řekla, že jí to nevadí takže jsem tam zůstala ale bylo mě z toho divně, styděla jsem se před jeho ex jako blázen :oops:

Tak to na me pusobi, ze je stale blazen do ex a tebe ma proto, aby u ni vzbudil nejakej pocit zarlivosti. Vsechno cos doposavad napsala tomu dost napovida… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.12.15 22:48

Jak dlouho trvalo jejich manželství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.12.15 22:48
@paola white píše:
nezlob se ale je.Ale uklidním tě, mě se občas stane, že potřebuju okřiknout svoje děti a taky si nevzpomenu jak se jmenujou. Nedávno jsem na syna v herničce houkla „Hele nedělej to, dítě“ :D
:lol: diky za zasmani. Malokdy se smeju na emiminu. :lol: vetsinou se jen pousmeju ale tady to neslo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.12.15 22:52
@medunka23 píše:
Anonymní, kolik ti je?? Jako upřímně, jak už tu zaznělo, jsi převoznice, užij si sexu(teda pokud je k užívání) a pak adié, jinak to nedopadne

bohuzel musim souhlasit :-(
Me to smesne neprijde… je mi to srasne moc lito za tebe. Nebudu docitat, co jsi delala u soudu. Preji, at karma neni zla a nikdy to nezazijes z pozice jeho ex. Zkus ho brat jen jako cloveka, co nastoupil do tveho vlaku jen aby te obohatil o jiste zkusenosti. Nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 22:53
@Anonymní píše:
Přeji všem hezký večer :kytka:
Jsem pekelně naštvaná, nevím jak to řešit a stydím se za svého přítele :oops:
Svého přítele jsem poznala v době kdy se rozváděl..
Minulý týden měl se ženou poslední stání a rozvedli je.Ale!když se soudkyně zeptala na moje jméno a přijmení, tak přítel prostě nevěděl!!! :pocitac: :zed: a když mu to zopakovala stylem,,no tak snad víte jak se vaše partnerka jmenuje,, tak přítel řekl myška! :zed: -tak mi říká v soukromí :roll: :zed: no jeho ex uplnej výbuch smíchu a řekla prý,,noo to je taky dobrý,, :? Od té doby mě to hlodá a říkám si, zda jsem neudělala chybu a nemám z tohoto vztahu vycouvat! Když jsem se ptala přítele doma v klidu aby mi zdůvodnil své jednání, tak mi řekl že skutečně zapomněl moje přijmení a jak byl vykolejenej tak zapomněl i jméno :roll: no dobře tak jsem mu řekla, že ted' má klid a je v klidu doma tak aby zopakoval moje jméno a přijmení tak zase nevěděl! 8o no a za chvíli řekl myška, no a pak se opravil a řekl mé skutečné jméno takže jsem řekla správně a ted' mi řekni moje přijmení no prostě! NEVĚDĚL!! :roll: Jako primitiv fakt! :zed:
Omlouvám se za anonym-kvůli blízké rodině

je to neskutečně zvláštní, že tvoje jméno neznal. Při soudu bych to pochopil, ale že to neví doma? To už to posouvá ten vztah někam jinam.Bud se na tebe nedokáže soustředit nebo to pro něj není, až tak závazný vztah, aby si dokázal zapamatovat tvé jméno. To je těžko říct, ale normální to určitě není. To bude psychologickej problém po takové době. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 22:55
@kometa32 píše:

oni nejsou manželé, jsou spolu tři měsíce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.12.15 22:55
@Anonymní píše:
Ne nejsem s ním těhotná a jsme spolu 3měsíce
To je to téma vážně tak směšné? :roll:

no pro tebe ne, chápu, že tě to vykolejilo…pro nás je to vtipné, co je to za pako :lol: ex musela být úplně v rozsekaná, se divím, že se nahlas nesmála. Ale sakra chápu, že ty jsi z toho mimo. Prej Myška, promiň, pro cizí je to vtipný, pro tebe ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 22:56
@kometa32 píše:

20 let :?
prý si přestali rozumnět, hádali se, měli odlišné názory a každý měl představu o něčem jiném(z toho ty hádky) atd.
Pak maželce utekl za milenkou, odstěhoval se ale uvědomil si chybu a chtěl se vrátit, bohužel manželka to neunesla, nechtělo ho zpět a požádala i rozvod.
Návrh na rozvod tedy podala manželka

• Citovat
  • Upravit
11981
17.12.15 22:57
@enny3 píše:
Byla jsi někdy ty u soudu- pěkně před soudkyní, soudcem ještě, nic příjemnýho když to byl rozvod a byla u toho ještě ex..se nedivím, že byl nervózní..a tys tam byla proč???Ho podpořit nebo sjet??? 8o :roll: :zed: Bych se tomu zasmála a neřešila bych takový p. čoviny, hlavně, že je rozvedený, ne? ;) Nejsem soudkyně-možná třeba jednou budu, ale když jsem si předvolala bez veřejnosti do jednačky paní jen lehce vyzpovídat, tak mi tam brečela, kdy pro ní přijde eskorta a odvaze jí do vězení a to nic neudělala a nebyla blázen- jen jí vyděsilo to ne zrovna příjemné prostředí..

tobě příjde normální, když se vrátí domů a on opět nezná její jméno??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
17.12.15 22:57

Zrejme pro nej neni dulezite jak se jmenujes :nevim:.

Mas aspon nejake slozite jmeno? :D Reklas mu ho vubec nekdy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí