Přítel u soudu, stydím se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
17.12.15 22:58
@AniNevim píše:
bohuzel musim souhlasit :-(
Me to smesne neprijde… je mi to srasne moc lito za tebe. Nebudu docitat, co jsi delala u soudu. Preji, at karma neni zla a nikdy to nezazijes z pozice jeho ex. Zkus ho brat jen jako cloveka, co nastoupil do tveho vlaku jen aby te obohatil o jiste zkusenosti. Nic vic.

Musím souhlasit. Taky mi to směšné nepřijde a po 3 měsících bych byla asi taky dost zaskočená, že nezná mé příjmení a na jméno si vzpomněl horko těžko :roll: :zed: Zakladatlko, myslíš, že tě má opravdu rád, nebo jsi jen náplastí na bolavé srdce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.12.15 23:01
@Anonymní píše:
20 let :?
prý si přestali rozumnět, hádali se, měli odlišné názory a každý měl představu o něčem jiném(z toho ty hádky) atd.
Pak maželce utekl za milenkou, odstěhoval se ale uvědomil si chybu a chtěl se vrátit, bohužel manželka to neunesla, nechtělo ho zpět a požádala i rozvod.
Návrh na rozvod tedy podala manželka
čím méně se budeš citově angažovat, tím lépe¨, chtěl manželku dostat zpět, ono 20 let není zrovna málo a on je potom co píšeš zaangažovaný citově stále u své exmanželky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
17.12.15 23:01

Taky to bohužel vidím na tu náplast, rychle ukázat exmanželce, že je v klidu a rozvod ho nijak nezasáhl, i proto asi trval na tvojí účasti. Moc šancí bych tomu nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 23:04
@Petule030 píše:
Musím souhlasit. Taky mi to směšné nepřijde a po 3 měsících bych byla asi taky dost zaskočená, že nezná mé příjmení a na jméno si vzpomněl horko těžko :roll: :zed: Zakladatlko, myslíš, že tě má opravdu rád, nebo jsi jen náplastí na bolavé srdce?

konečně někdo racionálně uvažující :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 23:10

Já nevím, já nevím :(
On poslední dobou je vůbec divnej :roll: ani nevnímá co mu říkám, myšlenkama je stejně v čoudu a mimo realitu, na vše se mě ptá desetkrát a to i na to co jsem už nejméně třikrát říkala :zed:
Já se také rozváděla a nebylo to nic veselého :( naopak ale aby jsem po rozvodu takhle vyváděla a brečela před ex při stěhování no :roll:
Právě si říkám, tohle má být doba toho nejhezčího ve vztahu, láska, radost, štěstí a já se místo toho začínám trápit…asi to vzdávám, stejně si myslím, že se k ex vrátí zpátky, tedy nevím to stopro ale to tušení mám :nevim:
A víte co nebudu si komplikovat život, však čas ukáže, jak to vše bude a nebude :)
Tak moc děkuju, trochu se mi ulevilo a cítím se lépe :hug: a jsem ráda, že jsem Vás trochu pobavila :) ale jako u toho soudu jsem se cítila jako spráskaný pes :( a doma jsem si musela dát panáka aby jsem to rozdýchala :mrgreen:
Tak dobrou noc a časem napíšu jak vše dopadlo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11981
17.12.15 23:13
@Anonymní píše:
On poslední dobou je vůbec divnej :roll: ani nevnímá co mu říkám, myšlenkama je stejně v čoudu a mimo realitu, na vše se mě ptá desetkrát a to i na to co jsem už nejméně třikrát říkala :zed:
Já se také rozváděla a nebylo to nic veselého :( naopak ale aby jsem po rozvodu takhle vyváděla a brečela před ex při stěhování no :roll:
Právě si říkám, tohle má být doba toho nejhezčího ve vztahu, láska, radost, štěstí a já se místo toho začínám trápit…asi to vzdávám, stejně si myslím, že se k ex vrátí zpátky, tedy nevím to stopro ale to tušení mám :nevim:
A víte co nebudu si komplikovat život, však čas ukáže, jak to vše bude a nebude :)
Tak moc děkuju, trochu se mi ulevilo a cítím se lépe :hug: a jsem ráda, že jsem Vás trochu pobavila :) ale jako u toho soudu jsem se cítila jako spráskaný pes :( a doma jsem si musela dát panáka aby jsem to rozdýchala :mrgreen:
Tak dobrou noc a časem napíšu jak vše dopadlo :mavam:

:hug: jsi fajn člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 23:17
@ontario7 píše: :hug: jsi fajn člověk

Děkuju moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
9374
17.12.15 23:18
@Anonymní píše:

Hlavně se kvůli němu moc netrap :hug: :hug: Pokud o tebe bude opravdu stát, tak se tě jen tak snadno nevzdá. Držím palce, ať to mezi vámi dopadne jakkoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 23:18
@Anonymní píše:
Děkuju moc :hug:

není zač a to jsem chlap :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.12.15 23:20
@ontario7 píše:
oni nejsou manželé, jsou spolu tři měsíce :zed: :zed: :zed:

Píšu jejich ne Vaše manželství. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.12.15 23:22
@ontario7 píše:
není zač a to jsem chlap :mrgreen: :hug:

i chlapi jsou lidi :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.12.15 23:23
@Anonymní píše:
Ano byla :? přítel si to přál no :? já jsem nechtěla jít ale prosil, tak jsme nakonec souhlasila :(
Ale když jsem tam s přítelem přišla a byla tam jeho ex tak jsem se jí zeptala, zda jí to nevadí a přítel hned co by jí to vadilo, to je moje věc koho mám sebou! :roll: Tak jsem mu řekl, že jeho se neptám :mrgreen: a pokud jeho žena si nepřeje moji přítomnost, at' to řekne na rovinu a že počkám venku, že si moji přítomnost přítel vydupal a tak jsem kývla. No řekla, že jí to nevadí takže jsem tam zůstala ale bylo mě z toho divně, styděla jsem se před jeho ex jako blázen :oops:

no, ono rict chlapovi pred jeho 20-let-skoro-byvalou-manzelkou „tebe se neptam“, to taky neni zrovna empaticke a pak jeste dodat, z e si on tvou pritomnost vydupal…

a jinak - prijde mi, ze ten chlap je ted proste uzlicek nervu. i z toho, co pises dale. ted je otazkou, jestli se za chvili otrepe nebo se to bude zhorsovat. kdyz jste se dali dohromady, tak byl vic v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 23:23
@kometa32 píše:
Píšu jejich ne Vaše manželství. ;)

dobrá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 23:24
@KatkaX píše:
i chlapi jsou lidi :mrgreen: :hug:

tady moc nééééé :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 23:25
@Anonymní píše:

pokud to jde tak si ten vztah užívej a citově se neangažuj. Uvidíš co přinese čas, třeba jsou to pro něj prostě nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí