Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AniNevim píše:
bohuzel musim souhlasit
Me to smesne neprijde… je mi to srasne moc lito za tebe. Nebudu docitat, co jsi delala u soudu. Preji, at karma neni zla a nikdy to nezazijes z pozice jeho ex. Zkus ho brat jen jako cloveka, co nastoupil do tveho vlaku jen aby te obohatil o jiste zkusenosti. Nic vic.
Musím souhlasit. Taky mi to směšné nepřijde a po 3 měsících bych byla asi taky dost zaskočená, že nezná mé příjmení a na jméno si vzpomněl horko těžko
Zakladatlko, myslíš, že tě má opravdu rád, nebo jsi jen náplastí na bolavé srdce?
@Anonymní píše:čím méně se budeš citově angažovat, tím lépe¨, chtěl manželku dostat zpět, ono 20 let není zrovna málo a on je potom co píšeš zaangažovaný citově stále u své exmanželky
20 let
prý si přestali rozumnět, hádali se, měli odlišné názory a každý měl představu o něčem jiném(z toho ty hádky) atd.
Pak maželce utekl za milenkou, odstěhoval se ale uvědomil si chybu a chtěl se vrátit, bohužel manželka to neunesla, nechtělo ho zpět a požádala i rozvod.
Návrh na rozvod tedy podala manželka
Taky to bohužel vidím na tu náplast, rychle ukázat exmanželce, že je v klidu a rozvod ho nijak nezasáhl, i proto asi trval na tvojí účasti. Moc šancí bych tomu nedávala.
@Petule030 píše:
Musím souhlasit. Taky mi to směšné nepřijde a po 3 měsících bych byla asi taky dost zaskočená, že nezná mé příjmení a na jméno si vzpomněl horko těžko![]()
Zakladatlko, myslíš, že tě má opravdu rád, nebo jsi jen náplastí na bolavé srdce?
konečně někdo racionálně uvažující ![]()
Já nevím, já nevím ![]()
On poslední dobou je vůbec divnej
ani nevnímá co mu říkám, myšlenkama je stejně v čoudu a mimo realitu, na vše se mě ptá desetkrát a to i na to co jsem už nejméně třikrát říkala ![]()
Já se také rozváděla a nebylo to nic veselého
naopak ale aby jsem po rozvodu takhle vyváděla a brečela před ex při stěhování no ![]()
Právě si říkám, tohle má být doba toho nejhezčího ve vztahu, láska, radost, štěstí a já se místo toho začínám trápit…asi to vzdávám, stejně si myslím, že se k ex vrátí zpátky, tedy nevím to stopro ale to tušení mám ![]()
A víte co nebudu si komplikovat život, však čas ukáže, jak to vše bude a nebude ![]()
Tak moc děkuju, trochu se mi ulevilo a cítím se lépe
a jsem ráda, že jsem Vás trochu pobavila
ale jako u toho soudu jsem se cítila jako spráskaný pes
a doma jsem si musela dát panáka aby jsem to rozdýchala ![]()
Tak dobrou noc a časem napíšu jak vše dopadlo ![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, já nevím
On poslední dobou je vůbec divnejani nevnímá co mu říkám, myšlenkama je stejně v čoudu a mimo realitu, na vše se mě ptá desetkrát a to i na to co jsem už nejméně třikrát říkala
Já se také rozváděla a nebylo to nic veseléhonaopak ale aby jsem po rozvodu takhle vyváděla a brečela před ex při stěhování no
Právě si říkám, tohle má být doba toho nejhezčího ve vztahu, láska, radost, štěstí a já se místo toho začínám trápit…asi to vzdávám, stejně si myslím, že se k ex vrátí zpátky, tedy nevím to stopro ale to tušení mám
A víte co nebudu si komplikovat život, však čas ukáže, jak to vše bude a nebude
Tak moc děkuju, trochu se mi ulevilo a cítím se lépea jsem ráda, že jsem Vás trochu pobavila
a doma jsem si musela dát panáka aby jsem to rozdýchala
Tak dobrou noc a časem napíšu jak vše dopadlo
jsi fajn člověk
@Anonymní píše:
Já nevím, já nevím
On poslední dobou je vůbec divnejani nevnímá co mu říkám, myšlenkama je stejně v čoudu a mimo realitu, na vše se mě ptá desetkrát a to i na to co jsem už nejméně třikrát říkala
Já se také rozváděla a nebylo to nic veseléhonaopak ale aby jsem po rozvodu takhle vyváděla a brečela před ex při stěhování no
Právě si říkám, tohle má být doba toho nejhezčího ve vztahu, láska, radost, štěstí a já se místo toho začínám trápit…asi to vzdávám, stejně si myslím, že se k ex vrátí zpátky, tedy nevím to stopro ale to tušení mám
Tak moc děkuju, trochu se mi ulevilo a cítím se lépea jsem ráda, že jsem Vás trochu pobavila
Hlavně se kvůli němu moc netrap
Pokud o tebe bude opravdu stát, tak se tě jen tak snadno nevzdá. Držím palce, ať to mezi vámi dopadne jakkoliv ![]()
@ontario7 píše:
oni nejsou manželé, jsou spolu tři měsíce![]()
![]()
Píšu jejich ne Vaše manželství. ![]()
@ontario7 píše:
není zač a to jsem chlap![]()
i chlapi jsou lidi
![]()
@Anonymní píše:
Ano bylapřítel si to přál no
já jsem nechtěla jít ale prosil, tak jsme nakonec souhlasila
Ale když jsem tam s přítelem přišla a byla tam jeho ex tak jsem se jí zeptala, zda jí to nevadí a přítel hned co by jí to vadilo, to je moje věc koho mám sebou!Tak jsem mu řekl, že jeho se neptám
a pokud jeho žena si nepřeje moji přítomnost, at' to řekne na rovinu a že počkám venku, že si moji přítomnost přítel vydupal a tak jsem kývla. No řekla, že jí to nevadí takže jsem tam zůstala ale bylo mě z toho divně, styděla jsem se před jeho ex jako blázen
no, ono rict chlapovi pred jeho 20-let-skoro-byvalou-manzelkou „tebe se neptam“, to taky neni zrovna empaticke a pak jeste dodat, z e si on tvou pritomnost vydupal…
a jinak - prijde mi, ze ten chlap je ted proste uzlicek nervu. i z toho, co pises dale. ted je otazkou, jestli se za chvili otrepe nebo se to bude zhorsovat. kdyz jste se dali dohromady, tak byl vic v pohode?
@Anonymní píše:
Já nevím, já nevím
pokud to jde tak si ten vztah užívej a citově se neangažuj. Uvidíš co přinese čas, třeba jsou to pro něj prostě nervy