Chce mě zpět bývalý?

4
20.12.15 12:36

Chce mě zpět bývalý ?

Ahoj, s bývalým přítelem jsme spolu byli necelé 4 roky, před rokem v listopadu jsem se s nim rozešla kvuli někomu jinému a po třech měsících jsme si k sobě našli cestu zpět, a nyní v říjnu jsem se s nim znovu rozešla, nebylo to kvuli nikomu jinému, jen mi praskli nervy a pak už to nešlo vzít zpět.. Napsal mi, že mě stejně nemiloval apod. Před asi měsícem jsme se náhodně potkali na jedné akci, kde se líbal s mojí nejlepší kamarádkou, která tam byla jako doprovod se mnou, ale řekla jsem si že jim to nemužu vyčítat, s přítelem už nejsme a kamarádka byla opilá, ikdyž mě to strašně štvalo. Den na to jsme si začali psát a píšeme si prakticky denně / ikdyž s kamarádkou (už bývalou kamarádkou) si píše taky. Za ten měsíc co jsme v kontaktu jsme spolu byli celkem 3× venku. Poprvé kvůli sexu, prý mu sex se mnou dost chybí, potom jsme si jen tak vyrazili do Mcdonaldu, kam jsem ho pozvala a dnes by jsme spolu měli být po třetí, ale zatim se neozval (zase jen kvuli sexu a prohlídka jeho nového bytu :D ) Z toho co si píšeme se těžko odhaduje, jestli mu chybím nebo ne, ikdyž tenkrát na té akci mi pod vlivem řekl, že mu nechybim a je mu takhle dobře. Někdy má chvilky že to vypadá že by mě chtěl zpět, ale někdy zase že mu strašně lezu na nervy a otravuju ho. Častěji mi píše první on, když například neodepisuju tak znovu napíše.. Neustále naráží na kamaráda, se kterým jsem nedávno něco měla, neustále řeší jak a kde, nevěří mi, když mu píšu že jsem s nikym nic neměla třeba měsíc, neustále protivný narážky na tohle téma.. já neřeším s kym on co měl, samozřejmě by mě to zajímalo ale nejsme spolu a muže si v podstatě dělat co chci a nechci aby si myslel že žárlim. Poměrně často se podle mě snaží, abych žárlila, například mi posílá fotku skleniček vína u kamarádky kde zrovna je, ale já dělám že jsem v pohodě a nežárlim a když přijde domu tak mě ujistuje že s ní nic neměl, že je to jen opradu kamarádka a byl pokecat (Jakoby se snažil, abych žárlila, a pak se snažil mě uklidnit, abych o něm nepochybovala), posílá mi fotky z diskotéky s kámoškama a podobně. Tento týden jsem mu jeden večer neodepisovala a asi za 2hodiny mi sám od sebe poslal zprávu na dobrou noc s pusinkou, tak jsem si řikala, že se v něm asi začínají probouzet emoce. (když spolu jsme tak nechce ani pusu na rozloučenou, jakoby se bál něčeho), a jindy zase naráží jen na uchylárny apod., nevím nějak co si o tom všem myslet, jestli mám u něj nějakým zpusobem šanci na pokračování vztahu, popřípadě nějakou radu jak se chovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
20.12.15 12:39

Kolik vam je? Chovate se oba jako pubertaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.12.15 12:42

@AndreaS92 To mě též napadlo jako první - kolik jim je? :D Jinak za mě? Vykašlat se na něj a najít si někoho jiného…To bys to vážně chtěla slepovat po třetí?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.12.15 12:42

@AndreaS92 mě 19,jemu 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
20.12.15 12:44

Kolik ti je let???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
20.12.15 12:45

Chováte se na třináct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.12.15 12:45
@KatyHor píše:
@AndreaS92 mě 19,jemu píše: Více

no, typovala jsem to tak podobne :D nezlob se, ale chovate se oba dva stejne. Nejspise Ti neni uplne lhostejny. Ja bych s takovym byt nemohla. Mozna kvuli tomu sexu pokud vam to vyhovuje proc ne ale na plnohodnotny vztah to nevidim :) pn evidentne nevyboureny nevi co sam chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.12.15 12:48

Je ti 19 a rozum máš šestiletého dítěte. Ne, nechce s tebou vztah, chce s tebou spát a nechat se občas někam pozvat. Což je v tvém případě velmi snadné, protože mu to pěkně dáváš, aniž by musel cokoli udělat. Vážíš si sama sebe trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
20.12.15 12:54

Ten kluk je absolutně nevyzrálý jedinec a opravdu by mi nestál ani za odepsání. Chová se jak pitomec. Co tě na něm vlastně přitahuje? Chce si jen užít, ale to je vše. Neztrácela bych čas s někým takovým, kdy chlapů kolem jsou mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.12.15 13:02

Já myslela 15 :roll:… Ani k tomu nemám co říci :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.12.15 13:06

Řekl ti, že mu nechybíš - píše ti, je milej, abys mu poskytla pouze sex. Vyhovuje mu to takle proč né, má s tebou sex a do toho není s tebou uvázaný vztahem. Takže je volný a sex má kdy chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
20.12.15 13:07

8o
Jak chce zpět? Vždyť vy pořád spolu jste, pořád jste milenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.15 13:13

No fiha, to je zase zalozene tema, jestli ma holcicka vyroste do takovehle call girl, tak budu chodit kanalama… o iq zakladatelky se radeji nezminuji, zit takovyhle zivot lehke devy a jeste se s tim tady „chlubit“… :nevim: :nevim:

p. s., ale pokud to ma byt fake, tak dost ohrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.12.15 13:26

Zarlivost neni projev lasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
20.12.15 13:29