Rok po rozchodu....

Anonymní
19.12.15 22:45

Rok po rozchodu....

Dobrý večer, asi potřebuji poradit, či co jiného…
Jsem necelý rok po rozchodu z jeho strany, mám problém v tom, že exovi nemůžu přijít" na jméno". Mám pocit, že mě a dětem moc ublížil. Kolikrát si říkám, že se k němu budu chovat tak nějak normálně…, ale nejde mi to, nemohu odpustit…Vidím-li ho osobně, vše se ve mě otevře a nejradši bch ho zadupala do země. Míchá se ve mě zlost v smutek. S dětmi problém nedělám, domluvíme se.
Měli jste to také tak, je to normální? Je lepší se k exovi chovat tak, aby bylo vidět že mě to nezlomilo a radši se zlobit v soukromí? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanney
19.12.15 22:58
@Anonymní píše:
Jsem necelý rok po rozchodu z jeho strany, mám problém v tom, že exovi nemůžu přijít" na jméno". Mám pocit, že mě a dětem moc ublížil. Kolikrát si říkám, že se k němu budu chovat tak nějak normálně…, ale nejde mi to, nemohu odpustit…Vidím-li ho osobně, vše se ve mě otevře a nejradši bch ho zadupala do země. Míchá se ve mě zlost v smutek. S dětmi problém nedělám, domluvíme se.
Měli jste to také tak, je to normální? Je lepší se k exovi chovat tak, aby bylo vidět že mě to nezlomilo a radši se zlobit v soukromí? Děkuji

Ano, to je docela normální fáze, později se to upraví, cílem není primárně odpustit, ale dostat se do stavu, kdy ti bude ukradenej, a to přijde, neboj :)
Snaž se chovat se k němu neutrálně, žádné osobní rozhovory, pouze organizační.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.15 23:57

Po rozvodu jsem skončila u psychologa, ten mi poradil, abych se snažila povznést a ukázat mu, že jsem se s tím vyrovnala a nedat před ním najevo svoji bolest, a je fakt, že mi to hodně pomohlo, myslím, že je to úplně normální, že po roku to takto cítíš, vím, je to otřepaná fráze, ale z vlastní zkušenosti vím, že pravdivá, chce to prostě čas :mavam:

• Citovat
  • Upravit
81480
20.12.15 00:45

Nemam to tak. jsme od sebe 3,5 mesice. ale neni to o pretvarce, proste to tak mam. vyvztekala jsem se behem prvniho mesice a ted jsme ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 00:52

Je to normální a také bych radila mu ukázet, že jsi v pohodě… Třeba nový účes, líčení, nic mu neříkat o svém soukromí, mlžit.. uvidíš ten pocit zadostiučinění :)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
20.12.15 11:23
@Anonymní píše:
Měli jste to také tak, je to normální? Je lepší se k exovi chovat tak, aby bylo vidět že mě to nezlomilo a radši se zlobit v soukromí? Děkuji
Čím vám ublížil, tím že od vás odešel a nebo byly ještě nějaké jiné problémy? Je to totiž rozdíl, alespoň tedy pro mne. POkud jsem naštvaná kvůli tomu, že si našel jinou, která je pro něj lepší než já (alespoň v jeho očích)tak to si já tedy v hlavě srovnám. Nikdo ke mě není přivázaný a nemusí se mnou být, když mu nevyhovuju. A já zase nejsem tak úžasná, aby i na mě se nějaká chyba nenašla. S tím je třeba se smířit, protože s tím se nedá nic dělat.
Zase si dovedu představit, jaké je to kolem rozchodu, když partner neumí odejít slušně, bez kopání kolem sebe, urážení, zničení všeho hezkého, co kdy mezi námi bylo. A třeba do toho zatahuje i děti. Tak to bych měla taky vztek a vydržel by mi sakra dlouho. Byla bych odměřená, ale slušná. Chtěla bych, aby viděl, že mám vztek, ale slovně bych to nijak znát nedávala. Už kvůli dětem.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky