Manžel má milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
14.12.10 15:48
Carrinka píše:
Souhlasím… pokud ano, dej se do gala… holič, kosmetika… začni cvičit… na kávičku s kamarádkama… a o prachy tu nejde… jeho musí milenka taky něco stát… tak si udělej radost… on když uvidí, jak jsi spokojená, usměvavá… doma zázemí, o kterym se mu může s TOU jen zdát :think: :mrgreen: :mrgreen:

Tohle nepomůže. On myslí jen na milenku, manželka ho téměř nezajímá. Je zamilovaný :(

Amber píše:
Pokud ale chceš, aby se k Tobě vrátil, musíš být „lepší“. Neprudila bych, vařila a prala dál, chodila večer ven.. Ale s úsměvem, aby se chytil za rypák. a ještě bych mu vyprávěla, jak jsem si užila, a že Ti vlastně pomohl znovu začít žít :)

Tak přesně tohle si chlapi představují. Doma dokonalý servis a usměvavou manželku a s milenkou sex a vzrušení :nevim: Rád to takhle vydrží i několik let :think:

Já jsem pro, aby zakladatelka stanovila nová pravidla - finanční i rozdělení povinností, respektive péče o dům a o syna. Manželovi bych neprala, neuklízela, nevařila, nežehlila… Ať se o sebe stará sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.12.10 15:52

Chuanitko, kdo mluví o dokonalém servisu??? Vůbec ne! A usměmavou manželku taky ani ne, spíš usměvavou spolubydlící, co si vypije kafe a při tom se zmíní, jak si užila večer ve společnosti! Já neříkám, aby zakladatelka byla doma za „puťku“ co drží „pusu a krok“ a maká jako dřív, ale že bych klidně vyprala, co si pomůže, když to na truc neudělá? Akorát ho vyžene do náruče tý druhý.. Pak bych si vyšla do společnosti, pravidelně, hezky se oblíkala.. Prostě abych mu vytřela zrak. Pokud tam bude stále bydlet, uvidí tu změnu a bude ho to štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.10 16:01

tak to je mi moc líto..navíc svátky se blíží,to je mi líto že je budeš mít smutné :-(
napadá mě taky jedině rozvod..žít dál vedle něj by tě ubíjelo.

• Citovat
  • Upravit
578
14.12.10 17:35

Když se nerozvedeš co nejdřív, skončíš tak, že budete žít v baráku vedle sebe, on se bude veselit ve volným čase s milenkou a ty se budeš užírat…taky mezi přáteli budeš za blbce. Rozvedla bych se, i kdyby to znamenalo o barák přijít. Znám takovej model soužití, oba mají partnery a jsou spolu v baráku a myslim, že je to trápení na všech stranách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.10 17:37
Amber píše:
Pokud ale chceš, aby se k Tobě vrátil, musíš být „lepší“. Neprudila bych, vařila a prala dál, chodila večer ven.. Ale s úsměvem, aby se chytil za rypák. a ještě bych mu vyprávěla, jak jsem si užila, a že Ti vlastně pomohl znovu začít žít :)

Cože, no to ses holka asi zbláznila, ne? 8-o :mrgreen:
Ne, vážně, už dávno jsi mu měla přestat dělat služku. Je fakt, že až zjistí, že doma nemá ten servis, tak možná sám bude chtít odejít, ale ty chceš být i nadále v téhle roli - mu vařit, uklízet a on aby byl s milenkou??? No v tom případě si vem radši mě - já bych si takové hospodyně, která maká za byt a stravu jinak považovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No prostě život není ztracený i kdybyste se rozvedli, ta hypotéka se dá řešit, barák prodat a ty budeš mít šanci potkat někoho lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.12.10 17:42

Já teda nevím, proč by měla být zakladatelka mezi přáteli za blbce? To jako si má přečíst příspěvky a šup se rozvést? Ona sama si musí rozmyslet, co chce, jestli jí ten chlap za to stojí. a pokud stojí, nemůže udělat nic, čím by ho nahnala do náruče té druhé..
Ze mě mluví vlastní zkušenost.. A za blbce si teda rozhodně nepřipadám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.12.10 17:48

No, mě přijde, jak jsem to pročetla, že jak už tu psala jedna maminka, že to hraje na dvě strany. Podobný případ měla moje známá. Manžel přišel domů a normálně jí oznámil, že má milenku a že s ní mě houby život. Samozřejmě se z toho zhroutila atd. Popravdě, kdo by ne, je to šok. Ale postupně, přesně jak tu psaly holky, dala se do kupy, kadeřník, kosmetika, výborná nálada, hrozně omládla a dokonce sem tam zašla na kávičku, vínečko s kamarádem, známým. Jakmile to ten její zjistili, náhle a rázem se chtěl vrátit. Rozvedla se, nevzala ho zpět, ale on o to dodneška prosí. Chlapi jsou zvláštní stvoření, jsou majetničtí, oni si můžou milenku najít, to si dokážou velmi logicky zdůvodnit, ale jakmile ta jejich doma začne žít svůj život a taky se bavit, tak to nesnesou. Možná by stálo za to ho trošku podráždit. A myslím si, že neuteče, to kdyby chtěl udělat, tak už to dávno udělá. Trošku by mě osobně míchlo mu ale prát a žehlit a tak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.12.10 18:15

Amber- já netvrdím, že se má rozvést. Ale že tím, že mu bude podstrojovat, tím si ho prostě nezíská.
Už jsem psala, že tak mu podle mě prostě umožní bydlet doma a mít tam plný servis a chodit v pohodě za milenkou.
Ale pokud mu manželka oznámí, že bohužel. Rozvádět se nechce. ALe když on chce mít milenku, je pro ní ponižující být za služku a že se prostě musí dohodnout na nějakém chodu domácnosti - tak pak už to manžílek nebude mít tak jednoduchý. Milenka mu prát jistě nebude, bydlet spolu taky nebudou. Tak se bude muset on rovněž rozhodnout.

Nikdo netvrdí, že se zakladatelka nemá věnovat sobě. Samosebou, že šup ke kadeřníkovi, s kamarádkama na kafčo, cvičit.
Podle mě řešení být hdná žena a vyčkávat může trvat klidně 5 let a co z toho? To je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.12.10 18:27

Tak jasně, nikdo neříká 5 let.. Třeba si sama najde někoho jiného na těch kafíčkách.. Ale hodná žena taky být nemůže, odměřená, ale neprudit a nedělat naschvály..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.12.10 18:42
chuanitka píše:
Carrinka píše:
Souhlasím… pokud ano, dej se do gala… holič, kosmetika… začni cvičit… na kávičku s kamarádkama… a o prachy tu nejde… jeho musí milenka taky něco stát… tak si udělej radost… on když uvidí, jak jsi spokojená, usměvavá… doma zázemí, o kterym se mu může s TOU jen zdát :think: :mrgreen: :mrgreen:

Tohle nepomůže. On myslí jen na milenku, manželka ho téměř nezajímá. Je zamilovaný :(

Amber píše:
Pokud ale chceš, aby se k Tobě vrátil, musíš být „lepší“. Neprudila bych, vařila a prala dál, chodila večer ven.. Ale s úsměvem, aby se chytil za rypák. a ještě bych mu vyprávěla, jak jsem si užila, a že Ti vlastně pomohl znovu začít žít :)

Tak přesně tohle si chlapi představují. Doma dokonalý servis a usměvavou manželku a s milenkou sex a vzrušení :nevim: Rád to takhle vydrží i několik let :think:

Já jsem pro, aby zakladatelka stanovila nová pravidla - finanční i rozdělení povinností, respektive péče o dům a o syna. Manželovi bych neprala, neuklízela, nevařila, nežehlila… Ať se o sebe stará sám.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
12978
14.12.10 20:04

Začni žít svůj život. Bez něj.
Klidně začni hledat milence. Koníčky, péče o sebe i nové známosti.
Bude to mít více efetktů:
1, budeš se cítit lépe
2, vzbudíš zájem ze strany někoho nového
3, vzbudíš zájem ze strany manžela..

Podle toho se pak zařídíš..Bud jsi sto, vzít ho zpět, pokud bude chtít, nebo to nedokážeš a uděláš první krok k tomu, začít znovu s někým novým..
Jisté je, že ani ČAS není tak spolehlivý ranhojič jako MILENEC…
Přeji hezký nový nebo staronový začátek života. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.10 22:15

Ahoj, letos jsem zažila to samé, přišla jsem na nevěru manžela, nic nám nechybělo, jak sám říkal a tvrdil, ale ta ženská ho přitáhla a rozbila mi manželství a mému synovi vzala otce.Jí to udělal její manžel, tak proč by ona to neudělala jiné !!!
Stalo se to v létě, taky jsem si myslela že první dva měsíce to nezvládnu a byla jsem opravdu na dně.Máme jak vy hypotéky,ale věř, že všechno se dá zvládnout a můžeš začít nový život a jsi silná.Taky jsem si myslela o sobě, že jsem nic a jsem na manželovi závislá.Snažila jsem se o něho bojovat, ale milenka měla vždycky navrh, nevím čím a jak to dokázala.Jednoho dne jsem si řekla a dost,musíš se zvednout,máš skvělého syna a on nepotřebuje zhuntovanou a věčně unavenou mámu a začala jsem si věřit a zase žít a hold příjmula fakt,že už s námi není i kdyý syna jsme si co 14 dní na víkedn střídali a já ho musela vidět… Bylo to těžké, to přiznávám a ještě bude. Před 14 dny manžel přišel a chce se vrátit, dávala jsem mu šance hned na začátku, že chci na všechno zapomenout, ale on byl poblázněný a odešel za ní. Bude to težké i teď,tu poslední šanci mu dám a pokud člověk chce, tak už vím že opravdu všechno zvládne !!! Čas je nejlepší lékař.A věřím, že i ty si začneš věřit a zvládneš to jako já.Určitě to bude bolet a chce to pravdu čas !!! A jen na tobě záleží, jak se ke všemu postavíš… největší stěstí už máš, máš syna a teď je pro tebe bod, o který se opři a začni zase žít. Posílám Ti hodně síly a věřím, že i ty to zvládneš, ať s manželem a nebo bez něho. Máš to ve svých rukou !!!! Hodně štěstí s dobrým koncem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23
15.12.10 09:24

Ahoj,
díky za odpověď.Koukám,že v této situaci je nás více......Nikdy jsem si nemyslela,že to tak dopadne,v minulosti jsem to byla já..kdo chtěl náš vztah ukončit a skoro sbalila sobě a synovi a šla někam.Celé roky jsem se jen jemu podřizovala…nechala se psychycky týrat..po letech jsem ale otupěla, a brala jako hlavní cíl:syna,domov rodinu…teď mi v návalu jeho přiznání nevěry a abych pochopila proč to udělal řekl, že celé ty roky už,,duševně,,nemohl, proto byl hnusnej,že čekal,že to vzdám a odejdu,že ho rodinný stereotyp ubíjel…Ale doma na nic nesáhl,pořád jen nadával,buzeroval…ale já jsem ta,která jeho pocity nechápala.Mě taky nikdo neposlouchal,jak mi je,když jsem měla vše na krku..a ještě jsem se měla smát…tomu jak mě shazuje řed známými???No-kamarádka v práci ho vyslechla,ta ho chápe,ta je veselá........Je totiž sama,žádné starosti o rodinu..plno volného času…Je mu prý s ní dobře.Ale z domu odejít nechce,že je to taky jeho domov…a skončit to s ní taky nechce,k ní se nastěhovat taky ne.Jestli se do Nového roku nerozhodne, snad se ponížim..a zavolám jí, že si ho může se vším všudy vzít k sobě a užije si i jiné starosti,než posedávání po kavárnách a spolu prožité noci.Aspoň nemusím být zhroucená když po víkendu s ní,přijde k nedělnímu obědu a dostane oběd na stůl a tváří se jako,že nic.A jeho máma,která k nám chodí na oběd v neděli se ještě diví a je na mě naštvaná, že se blbě tvářím a nemluvím! To snad nemůžou myslet vážně,že se vrátí od milenky,sedne k nedělnímu rodinnému obědu a já se mám tvářit,že nic není??!A tchyně to ví,že má jinou a je naštvaná na mě!Nechápu..přestává mě bavit dělat blbečka,mě by milence vžádném případě netoleroval.O syna se moc neopřu,je mu skoro 16,a myslím že to v sobě dusí..protože ví co se děje,ale nechce to přímo slyšet.Zkusím dát na Vaše rady a věnovat se sama sobě,ikdyž na malé vesnici daleko od města to moc nepůjde.Dám pak zas vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.12.10 09:31
MMartina1 píše:
No, mě přijde, jak jsem to pročetla, že jak už tu psala jedna maminka, že to hraje na dvě strany. Podobný případ měla moje známá. Manžel přišel domů a normálně jí oznámil, že má milenku a že s ní mě houby život. Samozřejmě se z toho zhroutila atd. Popravdě, kdo by ne, je to šok. Ale postupně, přesně jak tu psaly holky, dala se do kupy, kadeřník, kosmetika, výborná nálada, hrozně omládla a dokonce sem tam zašla na kávičku, vínečko s kamarádem, známým. Jakmile to ten její zjistili, náhle a rázem se chtěl vrátit. Rozvedla se, nevzala ho zpět, ale on o to dodneška prosí. Chlapi jsou zvláštní stvoření, jsou majetničtí, oni si můžou milenku najít, to si dokážou velmi logicky zdůvodnit, ale jakmile ta jejich doma začne žít svůj život a taky se bavit, tak to nesnesou. Možná by stálo za to ho trošku podráždit. A myslím si, že neuteče, to kdyby chtěl udělat, tak už to dávno udělá. Trošku by mě osobně míchlo mu ale prát a žehlit a tak vůbec.

Viz ženy v pokušení, ne? Sice sranda film, ale tak nějak to asi v životě chodí. Pán si narazí šukézní dvacítku, protože doma má šedivou čtyřicítku. Jenže až si šukézní dvacítka narazí šukézního třicátníka, který má ještě vyšukanější ferari, tak milej pán zjistí, že se s čedivé čtyřicítky stala čupr ženská v nejlepčších letech, a bude se k ní chtít vrátit. Jenže … ona už si taky narazila … šukézního … to už je vlastně jedno, kolik mu je :-)))) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.12.10 09:59

no,on si mladší nenašel..dokonce asi o 3-4 starší…,štíhlejší než já..veselejší…bezstarostnou.Ona má již dospělé děti,bydlí sama..žádné všední obyčejné starosti.Nejhorší je ,že jsem si s ní rozuměla,když jsme se u něj v práci potkaly,dokonce jsme spolu chtěli vyrazit na jaře na dovču.Těď je vše jinak,na dovču vyrazím se synem.Pořád jsem od ní slyšela,Tobě by měl tvůj muž líbat ruce,co vše děláš pro něj,pro rodinu,jak snášíš jeho povahu…a ejhle???najednou je jí taky dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí