Manžel mne trápí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.13 10:45

@dani24687
tohle může říct jen někdo bez citu sorry

• Citovat
  • Upravit
2453
11.6.13 10:45
@vendulka72 píše:
Ta cvičitelka je jasná sadistka. Je jí to vidět na očích, ve výrazu obličeje. Baví se tím. :evil:
Manžel je chlap, normálně natvrdlý. S tím se nedá nic dělat. :nevim:
Zakladatelka je pod vlivem hormonů, takže všechno mnohem hůř snáší. Časem se to upraví, ale stejně už to nikdy nebude jako před porodem. :kytka:

To je fakt. Před porodem hrdinka, nyní (5,5 roku po porodu :roll: ) jsem fakt měkota a tajnou slzu v oku mám z prkotin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.6.13 10:55

Kdyz myslis…ty deti brecely? rvaly? blbi jsou ty rodice. ale oni jsou rodice a je to jejich vec. ja jednou videla na fb video, kde matka vylozene a opravdu mlati asi 2 mes. kojence. TO byli strasny, to jsem vypla hned. ty si byla takova precitlivela i pred porodem? jsi si jista, ze te nenastvalo spis to, ze toho mas doma moc a manzel nepomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarojan
11.6.13 10:59

Zakladatelka: no jo, tak se holt stalo.
Myslim, ze z videa se tu stal zastupny problem pro vsechno ostatni, co te trapi, o cem tu pises.
Sednete si s manzelem, v klidu si popovidejte, proste „mamka tatka chvilka“ a bude to dobre…

• Citovat
  • Upravit
448
11.6.13 11:03
@sarojan píše:
Zakladatelka: no jo, tak se holt stalo.
Myslim, ze z videa se tu stal zastupny problem pro vsechno ostatni, co te trapi, o cem tu pises.
Sednete si s manzelem, v klidu si popovidejte, proste „mamka tatka chvilka“ a bude to dobre…

Souhlasím. Potřebuješ mít taky trochu čas na sebe. Namaluj se, oblíkni se, ať se cítíš hezky, malého dej tatíkovi a vyraž mezi lidi. On to muž zvládne, toho se neboj. Ono ta mateřská je jeden velký zápřah-dítě, uklízení, vaření, žehlení… Potřebuješ vypnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.6.13 11:06

To je mazec 8o jako nechápu, kam až zachází debilita některých matek :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.6.13 11:09

Co se týče tvého problému, myslím, že jsi hodně přecitlivělá :think: protože sice video je hnusné, ale to že ti ho muž ukázal a ty ho za to nenávidíš je moc. Osobně si myslím, že jsi utahaná a tím pádem i nervozní. Pokud máš jen jedno dítě, tak se vy.er na nějaký vaření, uklízení a další blbosti, věnuj se jen sobě a miminku, musíš být odpočnutá a ne uštvaná, jinak to špatně skončí :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
15404
11.6.13 11:09
@Jasněnkaa píše:
To je mazec 8o jako nechápu, kam až zachází debilita některých matek :poblion: :poblion: :poblion:

nemas city!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.6.13 11:11
@dani24687 píše:
nemas city!!! :-D

ty máš co říkat :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9338
11.6.13 11:24

Radši anonymě, ale zakladatelku chápu. Manžel je tydýt, když mu to nedochází a pouští jí bez varování takhle hnusný věci. Taky bych měla chuť ho umlátit pánvičkou. Já zlý videa nesnáším a bylo mi blbě i jako náctce, když Majkl ukazoval praštěnejm fanouškům svýho syna (nebo dceru, teď nevím) tak, že ho přehoupl přes balkón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.6.13 11:28
@Anonymní píše:
Radši anonymě, ale zakladatelku chápu. Manžel je tydýt, když mu to nedochází a pouští jí bez varování takhle hnusný věci. Taky bych měla chuť ho umlátit pánvičkou. Já zlý videa nesnáším a bylo mi blbě i jako náctce, když Majkl ukazoval praštěnejm fanouškům svýho syna (nebo dceru, teď nevím) tak, že ho přehoupl přes balkón.

proč by měl být manžel tydýt? :roll: chtěl ji ukázat debilitu ženských/matek, těžko by ho napadlo, že se bude chtít zakladatelka rozvádět.
A takováhle videa nedělají dobře žádnému normálnímu člověku, ale jsou daleko horší věci, žijem ve zvráceném světě a musíme se s tím naučit žít.

• Citovat
  • Upravit
15404
11.6.13 11:29
@Jasněnkaa píše:
proč by měl být manžel tydýt? :roll: chtěl ji ukázat debilitu ženských/matek, těžko by ho napadlo, že se bude chtít zakladatelka rozvádět.
A takováhle videa nedělají dobře žádnému normálnímu člověku, ale jsou daleko horší věci, žijem ve zvráceném světě a musíme se s tím naučit žít.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9338
11.6.13 11:37

@Jasněnkaa
Já se nechci hádat, já chtěla jenom podpořit zakladatelku. Podle mě tydýt je. Kdyby chtěl ukázat debilitu matek, tak se jeho paní asi tak nevzteká. Spíš mi připadlo, podle té zakladatelčiny reakce, že to video sjíždí jako klasickej čumil, co potřebuje trochu adrenalinu. Jako, když na fb letělo video, jak petarda urvala mladýmu klukovi ruku. Já vím, že že dějou na světě jiný, drsnější věci, ale vidět to takle zblízka, to je horší, než o tom jenom slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.13 11:39
:palec:

Příspěvek upraven 13.06.13 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.6.13 11:43
@Anonymní píše:

8o 8o 8o
Jsem asi totálně natvrdlá, ale proč by měl být manžel tydýt? To má jako kolem zakladatelky chodit celý život po špičkách, protože ona je přecitlivělá? A co zprávy v televizi, na netu, příběh ze života… To zakladatelka žije v nějaké bublině, kde je pořád všechno jen dobré? Manžel není ani tydýt, ani praštěnej nebo zvrácenej. Prostě je to normální člověk, který chtěl manželce ukázat, co všechno ženský dokáží se svým dítětem dělat (a upřímně, nesnáším jakékoliv pohyby typu létání dětí, jóga a podobné. Ale existují i matky, které své dítě mlátí, týrají, nedávají mu najíst, ponižují, nebo takové, které své dítě dokáží i zabít. Prostě svět už je takový a zakladatelka se s tím musí smířit). Také jsem citlivější od té doby, co mám děti, a co nadělám? Prostě s tím musím bojovat, a nevyjíždět na okolí. Když byl synovi rok, měla jsem na zmrzlé silnici hnusnou bouračku. Nemít kvalitní auto, zabila bych sebe, manžela i syna. Měla jsem se snad od manžela odstěhovat a nesnášet ho, protože mi koupil auto??? Nebo proto, že mi řekl, že si mám udělat řidičák, protože s dětmi budu potřebovat jezdit??? Možná jsem ho měla vzít pánvičkou po hlavě a minimálně rok s ním nemluvit :think: :think: :think:. A já blbá jsem to jen obrečela, protože jsem byla v šoku a dávala si vinu :think:
Zakladatelčin manžel se ničím neprovinil, neudělal nic špatného, jen má prostě ženu cíťu, která nezvládá a nejspíše si neumí říct o pomoc. S půlročním dítětem to není ještě tak zlé, co bude zakladatelka dělat za půl roku, až bude prcek běhat a lézt po nábytku???
Zakladatelko, nezlob se na mě, ale já bych to viděla na urychlenou návštěvu psychologa, protože pokud budeš pokračovat takhle, tak brzy přijdeš o chlapa, z čehož se totálně sesypeš, nebudeš schopna se postarat o dítě a přijdeš i o to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí