Manžel nechce další dítě:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1201
2.9.14 10:14

@alisekR Tak snad na to jsou dva ne? Nechutnej? Docela silné slovo..ale co člověk to názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
2.9.14 10:14

@belik Jestli mi chceš něco říct, tak prosím slovy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.14 10:16

Jako chápu ho. Asi se opravdu těšil, že děti odrostou a bude „klid“. A teď to všechno znova. Jako být to opak, tudíž otěhotnět chlap a já netrpět mateřskými hormony, taky nadšená nebudu. Taky říkám, mít třetí dítě, tak ať se narodí ideálně jako tříleté. Ale faktem je, že si měl dát jaksi pozor na ústa a svůj názor sdělit úměrně tomu, že nejde třeba o štěně, ale o lidský život.

Ocitnout se v této situaci já, tj. do zázemí, kde není finanční nouze, vztah tak nějak normálně funguje, kdy jsem zdravá, není mí já nevím kolik, akutně nehrozí nějaké vývojové vady… tak není co řešit! Byť mě teda čekají další tři roky nevyspání se a prakticky připoutání k postýlce a kočárku a plínám a… ale já vím, že bych potratu litovala víc než čehokoli jiného, včetně nějakého půlročního vztekání se potenciálního otce. Nebylo by co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.9.14 10:17
@Leniczka23 píše:
@belik Jestli mi chceš něco říct, tak prosím slovy.. :)

Právě je nějak na tvůj příspěvek nenalézám, tak jsem zvolila za vše mluvící smajlíky, totˇvše. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
2.9.14 10:22
@Leniczka23 píše:
@alisekR Tak snad na to jsou dva ne? Nechutnej? Docela silné slovo..ale co člověk to názor.. :nevim:

NO, já bych řekla, že to silné slovo není ani náhodou. Tohle mi říct můj chlap, tak si ho přestanu vážit. O našem společném dítěti říct, že si tím po**** život, je nechutný. Asi mám hold vysoké nároky na chlapy a jejích jednání v zásadních životních siuacích. Protože můj manžel by takto rozdodně nejednal. To že zakladatelka to opravdu pojímá, že když by to bylo po dobrém tak, že by i šla, ale když takhle, tak to bude na truc. To je samozřejmě, taky zvláštní postoj. O existenci svého dítěte rozhodovat, na základě jednání po dobrém nebo po zlém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.9.14 10:22

Je nám oběma 34 let!
Zastávám názoru, že dítě je obou rodičů, tudíž má každý právo se rozhodnout! Pravda je, že otěhotnění „zavinil“ spíše on (byli jsme po párty, já mu řekla, že nesmí a jemu to v alkoholovém opojení ujelo)!
Nejsem naštvaná, ani zhrzelá manželka, jen mě prostě ta jeho reakce neskutečně mrzí! Nejsem kategorický odpůrce potratů, ale teď, v této situaci vím, že pokud toto podstoupím ze sobectví manžela, tak si to budu strašně vyčítat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
2.9.14 10:23

@belik
Nevidím nic špatného na názoru..ale řekla bych že tady platí to o té potrefené..jestli jsem tě dotkla tak se omlouvám.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
2.9.14 10:28

@alisekR Jo jasně to vše ostatní chápu a i s Tebou souhlasím..Nároky asi nemáš velké..Jen mi to v tu chvíli přišlo takové,,vostré" :D ale asi máš pravdu..nic méně je fakt že do toho člověk nevidí..já jsem totiž zase alergická na ty ženy co si dělají děti proti vůli chlapů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.9.14 10:28
@Leniczka23 píše:
@belik
Nevidím nic špatného na názoru..ale řekla bych že tady platí to o té potrefené..jestli jsem tě dotkla tak se omlouvám.. :kytka:

No tak je pravda, že nejmladší už nejsem, ale tvoje odůvodnění nebo spíš schválení potratu mi teda příjde maximálně povrchní, zvláštˇteda v dnešní době, kdy má dost žen první dítě až po třicítce, je to samozřejmě věc názoru, já jen, že jsem si taky kdysi myslela, že mi bude věčně dvacet, no nestalo se tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.9.14 10:29
@Evička55 píše:
Je nám oběma 34 let!
Zastávám názoru, že dítě je obou rodičů, tudíž má každý právo se rozhodnout! Pravda je, že otěhotnění „zavinil“ spíše on (byli jsme po párty, já mu řekla, že nesmí a jemu to v alkoholovém opojení ujelo)!
Nejsem naštvaná, ani zhrzelá manželka, jen mě prostě ta jeho reakce neskutečně mrzí! Nejsem kategorický odpůrce potratů, ale teď, v této situaci vím, že pokud toto podstoupím ze sobectví manžela, tak si to budu strašně vyčítat!

no akdyby jsi to podstoupila po argumentech manžela, tak by sis to nevyčítala? :nevim: co je to u tebe rozumný argumenty proti? já podle úvodního příspěvku žádné nevidím. nechala bych vyprchat tu dětinskou uraženost, a pak bych se rozhodla s chladnou hlavou, zejména podle sebe. ty budeš těhotná, rodit, bude na tobě hlavní díl výchovy, chlap si nedal pozor, tak vlastně proč by o tom měl rozhodovat? on se v opojení neovládne, i přes tvé jasné ne, a za 3 týdny si to zase rozmyslí? ten výstřik dovnitř už holt zpátky nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
2.9.14 10:31

@Evička55 Tak uvidíš, máte ještě čas se rozhodnout, třeba tě manžel překvapí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.9.14 10:33

Teď mě napadla taková věc! Zavolala jsem manželovi, jestli nechce se mnou na ten dnešní ultrazvuk..a on řekl, že se bude snažit v práci skončit dřív a půjde taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.9.14 10:36

@Evička55 třeba to byl prvotní šok..a bude to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
2.9.14 10:37

@Evička55 no vidíš, třeba povolí… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.9.14 10:37

@Evička55 bohužel v otázce těhotenství (již vzniklého) rovnoprávnost neplatí. Ženská má právo veta, nikdo ji nemůže přinutit na potrat nejít a stejně tak ji nikdo nemůže donutit na potrat jít. Chlap nepoužil ochranu, může jen mlčet a šoupat nohama. Jste ještě mladí, za cca pět let budete stále při síle, já nevidím k potratu důvod
(p. s. já bych toho svého drobečka neplánovaného nedala, zkomplikoval mi život až na půdu, ale co už :lol: stávají se horší věci ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí