Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prostě mu to řekni, ne? Nebo ho vyfoť, to ukáže vždycky realitu..
Asi bych to neřešila
V plavkách holt vynikne každej nedostatek postavy, to by se musel koupat v pytli ![]()
Asi se na to divá ze sportovního hlediska. Jsou dobrý na plavání ![]()
No a není to fuk? Ty víš jak vypadá, on se taky vidí a na okolí kašlu
No a jaký by měl mít aby vypadal líp? By potreboval nějakej stahovací neopren ![]()
Ježíš, tak se tomu zasmej, řekni mu, že je to strašný, ale víc bych to neřešila. Pokud jemu se to líbí a je mu to pohodlný, tak proč ne. Jsou to plavky. Navíc na dovolený stejně nikoho znát nebudeš. A možná potkáš i větší exoty.
Zakladatelko, ja si na dovolenou beru neopren
tak bud v klidu ![]()
Příspěvek upraven 15.05.19 v 16:07
Muzes mu rict, ze se spatne opali a kup mu klasiky, aby nemel hodne bilych mist.
Ale tam bricho take bude videt.
@Anonymní píše:
Ahoj všem, tohle téma je pro pobavení ale klidně poraďte.
Myslela jsem že takové problémy mají muži se ženami ale asi opak je pravdou. Abych to vzala od začátku. Můj manžel je telocvikář a jako většina těchto lidí má utkvelou představu že je nejlepší a nejkrásnější. Ale to možná platilo před 30 lety ale teď bohužel už ne. No ale nikdo nemladne a nikdo není dokonalý že? Tak jsem si myslela že i můj muž si toho všiml, ale asi ne což mi dokázal nákupem plavekovšem ne jako obyčejných ale elastickych sportovních legin. A to bohužel na společnou dovolenou. Vážení jak mám svému sportovci
vysvětlit že vypadá jak panáček od Michelinu. Já snad ani nevylezu na pláž
Dík. To zlepšilo den ![]()
,,Miláčku, koupil sis zajímavé plavky, ale myslím, že v těchto vypadáš mnohem líp."
A pokud nepochopí, tak se rozbrečet, že takhle s ním nikam nepojedeš ![]()
Jinak můj muž se se mnou bez keců koupal v mém poporodním období (velikost 42 a poporodní břicho).
Takže já nemám co kecat, i kdyby si vzal boratky. ![]()
@Kriss Tina píše:
No a jaký by měl mít aby vypadal líp? By potreboval nějakej stahovací neopren
chudák
Takový ty gaťky stahovačky, co mají ženský pod šatama na ples ![]()
Ahoj všem, tohle téma je pro pobavení ale klidně poraďte.
ovšem ne jako obyčejných ale elastickych sportovních legin. A to bohužel na společnou dovolenou. Vážení jak mám svému sportovci
vysvětlit že vypadá jak panáček od Michelinu. Já snad ani nevylezu na pláž 
Myslela jsem že takové problémy mají muži se ženami ale asi opak je pravdou. Abych to vzala od začátku. Můj manžel je telocvikář a jako většina těchto lidí má utkvelou představu že je nejlepší a nejkrásnější. Ale to možná platilo před 30 lety ale teď bohužel už ne. No ale nikdo nemladne a nikdo není dokonalý že? Tak jsem si myslela že i můj muž si toho všiml, ale asi ne což mi dokázal nákupem plavek