Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To jako fakt někoho štvou tři minuty párkrát denně, kdy jim kápne do tlamičky trochu mléka? Tak je raději necháme umřít, když všichni rozumní lidé chodí do práce…
@Killingpink já první myslela, že tam veverky naskákaly oknem ![]()
no jestli nastoupila na životní prostředí a organizace zachraňující veverky spadá pod Město, proč ne
a na cigaretu se fakt odběhnout nedá
někdo svačí, někdo pije kafe a někdo kojí veverky, vždyť je to roztomilé
Od toho ma vedouci, aby urcila mantinely. Pokud ta proti tomu nic nema, tak je to jejich vec. Mozna jsou z toho nadseni, ze nad ramec pracovni naplne se jejich oddeleni muze pysnit zachranovanim veverek. ![]()
Skvely pocin ![]()
Veverky se budou mit fajn. Ve verejnem sektoru se urcite deji i silenejsi veci nez krmeni mladat veverky.
Je to bizar, ale nesmirne sympaticky. Bud rada, prace v kanclu ve statni sprave mi zni jak definice nudy a stereotypu, bud rada za takova zpestreni. ![]()
Příspěvek upraven 23.04.19 v 23:37
@Jogrr píše:
Skvely pocin
Veverky se budou mit fajn. Ve verejnem sektoru se urcite deji i silenejsi veci nez krmeni mladat veverky.
souhlasím, radši anonymně, povypravím vám, co se běžně děje, a zažila to i moje dcera na praxi, ale anonym, prý mlčenlivost ![]()
je jedno jestli krmí veverky (těch deset minut, párkrát nikoho opravdu nezabije), je to chváluhodné, přece je nenechá chudinky umřít ![]()
Ona bude krmit hold veverky, a nedá si to kafe a nepokecá si s kolegyněmi, no a co, její volba nee, párkrát se naučí omezit i WC, no a je to
, no a jídlo si dá například z krabičky místo oběda v restauraci no
, stejně kolem oběda lidi prý moc nechodí
,
PS: jednou si právě, jak byla dcera přinesla nějaká paní kytky a roztáhla je tam všude, že muškátky potřebuje na svou zahrádku, a přišla i se zpožděním, no a jednou tam přede všemi se ukazovala v plavkách
, jestli ji sluší, a to fakt prý postavu modelky neměla
, no tak asi tak…
Takže veverky jsou cajk, pokud nemají blechy
![]()
To je super, ze tohle nekdo dela. Sdilet s ni kancelar, to by bylo bozi
no, jako jak uz tu padlo, nekdo v pracovni dobe vykuruje, nekdo je na emiminu
a nekdo krmi veverky
Nějak nechápu, proč ti to vadí? Já bych to brala jako super zpestření, ať jako kolegyně dotyčné, nebo příchozí veřejnost. Fandím jí ![]()
Tak jsem fakt asi trochu upjatá, veverkám zdar! Spíš než o návštěvníky úřadu (těm je to fuk) mi šlo o kolegy, jde o malé, propojené kancelářské kobky. Celá ta situace mi přišla hrozně vtipná, že někdo první den do nového zaměstnání dovalí bez varování suverénně se zvířátky a postaví okolí před hotovou věc. Přece jen je to volnočasová aktivita. ![]()
@Killingpink píše:
Tak jsem fakt asi trochu upjatá, veverkám zdar! Spíš než o návštěvníky úřadu (těm je to fuk) mi šlo o kolegy, jde o malé, propojené kancelářské kobky. Celá ta situace mi přišla hrozně vtipná, že někdo první den do nového zaměstnání dovalí bez varování suverénně se zvířátky a postaví okolí před hotovou věc. Přece jen je to volnočasová aktivita.
A ono to ještě někomu, kromě tebe, vadí? Když jde tedy o kolegy?
@Killingpink
no ještě by mohla zachraňovat třeba aligátory a to bys pak asi teprv koukala. Trochu ujeté to je, ale pokud je kolegyně pracovitá a jinak je v pohodě tak těch pár minut na „nakojení“ veverek snad nevadí, třeba počítá s tím, že si to odpracuje pak navíc.
No, já jsem rozhodně pro. Pokud bude odvádět svoji práci, jakoby tam veverky nebyly, tak paní fandím. Víc takových.