Veverky v kanceláři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34473
23.4.19 22:59

Tak tohle je to poslední, co by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
23.4.19 23:00

Jestli můžou bejt za přepážkou krávy, proč ne veverky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.4.19 23:01

To jako fakt někoho štvou tři minuty párkrát denně, kdy jim kápne do tlamičky trochu mléka? Tak je raději necháme umřít, když všichni rozumní lidé chodí do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76234
23.4.19 23:03

@Killingpink já první myslela, že tam veverky naskákaly oknem :mrgreen:
:mrgreen: no jestli nastoupila na životní prostředí a organizace zachraňující veverky spadá pod Město, proč ne
a na cigaretu se fakt odběhnout nedá
někdo svačí, někdo pije kafe a někdo kojí veverky, vždyť je to roztomilé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76234
23.4.19 23:04
@AlphaOmega píše:
Jestli můžou bejt za přepážkou krávy, proč ne veverky.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
23.4.19 23:07

Od toho ma vedouci, aby urcila mantinely. Pokud ta proti tomu nic nema, tak je to jejich vec. Mozna jsou z toho nadseni, ze nad ramec pracovni naplne se jejich oddeleni muze pysnit zachranovanim veverek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.4.19 23:08

Skvely pocin :palec:
Veverky se budou mit fajn. Ve verejnem sektoru se urcite deji i silenejsi veci nez krmeni mladat veverky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.4.19 23:31

Je to bizar, ale nesmirne sympaticky. Bud rada, prace v kanclu ve statni sprave mi zni jak definice nudy a stereotypu, bud rada za takova zpestreni. :D

Příspěvek upraven 23.04.19 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.19 23:31
@Jogrr píše:
Skvely pocin :palec:
Veverky se budou mit fajn. Ve verejnem sektoru se urcite deji i silenejsi veci nez krmeni mladat veverky.

souhlasím, radši anonymně, povypravím vám, co se běžně děje, a zažila to i moje dcera na praxi, ale anonym, prý mlčenlivost :mrgreen:
je jedno jestli krmí veverky (těch deset minut, párkrát nikoho opravdu nezabije), je to chváluhodné, přece je nenechá chudinky umřít :roll:
Ona bude krmit hold veverky, a nedá si to kafe a nepokecá si s kolegyněmi, no a co, její volba nee, párkrát se naučí omezit i WC, no a je to :), no a jídlo si dá například z krabičky místo oběda v restauraci no :lol: :lol:, stejně kolem oběda lidi prý moc nechodí :),
PS: jednou si právě, jak byla dcera přinesla nějaká paní kytky a roztáhla je tam všude, že muškátky potřebuje na svou zahrádku, a přišla i se zpožděním, no a jednou tam přede všemi se ukazovala v plavkách :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:, jestli ji sluší, a to fakt prý postavu modelky neměla :mrgreen: :mrgreen:, no tak asi tak…
Takže veverky jsou cajk, pokud nemají blechy :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1074
23.4.19 23:33

To je super, ze tohle nekdo dela. Sdilet s ni kancelar, to by bylo bozi :dance: no, jako jak uz tu padlo, nekdo v pracovni dobe vykuruje, nekdo je na emiminu 8) a nekdo krmi veverky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
23.4.19 23:34

Nějak nechápu, proč ti to vadí? Já bych to brala jako super zpestření, ať jako kolegyně dotyčné, nebo příchozí veřejnost. Fandím jí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.4.19 23:43

Tak jsem fakt asi trochu upjatá, veverkám zdar! Spíš než o návštěvníky úřadu (těm je to fuk) mi šlo o kolegy, jde o malé, propojené kancelářské kobky. Celá ta situace mi přišla hrozně vtipná, že někdo první den do nového zaměstnání dovalí bez varování suverénně se zvířátky a postaví okolí před hotovou věc. Přece jen je to volnočasová aktivita. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.4.19 23:50
@Killingpink píše:
Tak jsem fakt asi trochu upjatá, veverkám zdar! Spíš než o návštěvníky úřadu (těm je to fuk) mi šlo o kolegy, jde o malé, propojené kancelářské kobky. Celá ta situace mi přišla hrozně vtipná, že někdo první den do nového zaměstnání dovalí bez varování suverénně se zvířátky a postaví okolí před hotovou věc. Přece jen je to volnočasová aktivita. :)

A ono to ještě někomu, kromě tebe, vadí? Když jde tedy o kolegy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.4.19 23:50

@Killingpink :lol: no ještě by mohla zachraňovat třeba aligátory a to bys pak asi teprv koukala. Trochu ujeté to je, ale pokud je kolegyně pracovitá a jinak je v pohodě tak těch pár minut na „nakojení“ veverek snad nevadí, třeba počítá s tím, že si to odpracuje pak navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.4.19 23:54

No, já jsem rozhodně pro. Pokud bude odvádět svoji práci, jakoby tam veverky nebyly, tak paní fandím. Víc takových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí