Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
jsem s manželem X let, nikdy se nám to nestalo, až dnes večer, strašně si během toho prdnul a strašně to smrdělo. Ženský já myslela, že padnu…to byl puch jako z uvařených ropuch!!! Občas během dne taky vypouští - štiplavé nebo když si dá víno se sýrem takové, které jdou cítit po tím sýru. Dělala jsem si z něj srandu, že by mohl prodávat “prdy ve spreji” i tedy ve společnosti se stává, že vypouští. Onehdá jsme večeřeli s jeho kamarádem, mimochodem bývalý ministr, a taky vypustil…já to cítila jako první, exministrovi žena hodila skoro šavli a exministr si taky ulevil, no hnus na Ntou. Espumisan mu dávám, ale výsledek - prd během sexu. Co dělat? Poraďte, prosím…ale ne stylem “rozveď se.”
Klopota se nejen vrátila. Ale rovnou ukazuje duplicitu? To je vlákno hodné ji nebo jiného trolla.
@Kelsey1 nejsem a nikdy jsem nebyla žádná Klopotka, tak si mě kliďo píďo prověř u adminek, že jsem Mahebka a ne klopi. Máš prosím radu na tento konkrétní problém, když léky již nezabírají? Kamarádka doporučovala kolostomii, ale to se mi moc nezdá, proč si dělat vývod kvůli flatulenci? Je tu nějaký zdravotník? Nebo si ze mne dělala spíš srandu, že?!
Kamaradka doporucila koloskopii, pravděpodobně, pro kontrolu strev.
Na druhou stravu, tak prostě prdí, prdime všichni…smir se s tim.
Muze mit samozřejmě i nejaky problem, pokud to nikdy driv nebylo tak dramatické a ted je vyrazna zmena, ale to uz je na jeho rozhodnuti, jestli chce upravit stravu, začít se starat o sva streva nebo ne.
Tak si prdnul, no…nedelej z toho treti světovou.
Jako pribeh docela slabota, budes na tom muset jeste zapracovat…
Porad se s chatgpt, tam muzes rozvadet vsechny cichove nuance do alejuja.
Tak jsem se zeptala chatu gpt a voila:)
Když si někdo prdne při sexu, může to být trapná situace, ale je to zcela přirozené a běžné. Zde je pár tipů, jak na to reagovat:
1. Zasměj se: Někdy je nejlepší situaci odlehčit smíchem. To může pomoci uvolnit napětí a pokračovat dál.
2. Ignoruj to: Pokud je to něco, co oba zúčastnění zvládnou bez většího rozruchu, můžete to jednoduše ignorovat a pokračovat.
3. Buď otevřený: Pokud cítíš potřebu, můžeš se omluvit, ale není to nutné. Většina lidí chápe, že lidské tělo občas dělá věci, které nemůžeme úplně ovládat.
4. Komunikace: Pokud tě to opravdu trápí, můžeš o tom otevřeně promluvit se svým partnerem. Důležitá je vzájemná empatie a pochopení.
Pamatuj, že v intimních chvílích jde především o pohodlí a důvěru mezi partnery. Většina lidí si uvědomuje, že drobné „nehody“ jsou normální.
Okamžitě zabalit kufr, rozdělit SJM, na co čekáš? Včera bylo pozdě
@mahebka píše: Více
Jestli se uprdnul během milování, tak to bych se okamžitě rozvedla. Nic horšího v životě neznám než prd.
![]()
Jsi jak malá holka, vrať se do jeslí.
@mahebka píše: Více
Ty poženeš manžela kvůli prdu na kolostomii? Tak na to doporučuji Bohnice. Řekni, že to je akutní, vemou tě hned.