Manžela bolí u srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
3.11.11 10:24

Lucko, může to být třeba „jen“ skříplý nerv, ale může to být i něco horšího :think: .
Mého taťku něco podobného potkalo před čtyřmi lety. Taky zničeho nic bolest u srdce. Řekl jen, že si půjde na chvíli lehnout, aby si odpočinul, ale jelikož i strašně zblednul a já ve vedlejší obci měla kamaráda od záchranky, tak jsem mu zavolala, aby pro něj přijel. Odvezl taťku i přes jeho protesty do nemocnice - naštěstí - jinak už by mezi námi tatínek nebyl. Měl totálně ucpanou nějakou důležitou cévu k srdci, doktoři mu to vyčistili, teď je celkem zdravý, ale chodí na lék. prohlídky…
Nechci plašit, ale přítele dostaň k doktorovi stůj co stůj. Nemusí to být nic, ale jistota je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
3.11.11 10:40

Zdravím :mavam: Jako zdraotní sestra doporučuji navštívit OL,měl by mít možnost natočit EKG,popř.odběry.Z vlastní zkušenosti si ale myslím,že by se spíš mohlo jednat a skříplý nerv,bolesti od zad atd.Zejménq pokud dělal namáhavou práci.A pokud ho bolí u srdce týden v kuse,bez přestání,spíš bych se přikláněla k těm zádům nebo skříplému mezižebernímu svalu.Zkoušel si vzít něco na bolest?A nejlépe ho tam dotlač v ordinačních hodinách,vím jaké je když přijde někdo koho týden něco bolí a přijde o půlnoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
3.11.11 10:57

tak ho to asi nebolí tolik a líbí se mu že o něj máš starost :think:
může to být od srdce, ale spíš to bude od zad a nebo stresový
záleží jestli ta bolest někam vystřeluje a příznaky další k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43061
3.11.11 12:15

Kdyz ukazuje, kde ho to boli, ukazuje celou dlani, nebo jednim prstem? Pokud jednim prstem, tak to srdce neni, spi zablokly zebro - v jeho veku pravdepodobnejsi. Vysetreni lekarem je v kazdem pripoade namiste, ale pokud nechce, takse muzes alespon takto uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
4.11.11 00:28

Nečetla jsem diskuzi.

Já ti něco řeknu. Tvůj chlap je pěknej sobec!!
Mýho taťku taky takhle bolelo u srdce a druhý den zemřel!! Dostal infarkt.

Mě taky občas píchá u srdce, ale já to mám od páteře.

Každopádně za tohle bych svýho chlapa seřvala jako malýho haranta, protože si asi vůbec neuvědomuje jak je lidské zdraví křehké (můj si to opravdu neuvědomuje) a že mi je teda dost líto, že upřednostňuje jiné hodnoty před zdravím. Z práce si může vzít třeba jen půldne volna a neubyde ho.
Nechápu, opravdu nechápu proč jsou ti chlapi takový hazardéři! :zed:
Na dvě doby bych mu vynadala, že když si tak nakrísno stěžuje, že ho to bolí, tak se chová jako malý kluk, který se bojí lékaře? Ikdyby to byla ta páteř, tak s tím si není radno zahrávat, protože stačí malinko a z normálního člověka je rázem invalida.. :-/

Když o tom tak přemýšlím, zítra seřvu chlapa, že by už měl jít s tím svým pálením žáhy taky k lékaři :mrgreen: Nechci aby pak měl nějaké vředy.. :roll:

Ach ti chlapi! :-(

• Citovat
  • Upravit
klaryk
6.12.11 17:08

S muži je to vážně těžké, našla jsem nějakou radu na této stránce: http://www.kafe.cz/…ri-5139.aspx. Snad to nějak pomůže, ale i tak je to pro ně nepochopitelné když je podle nich tímto způsobem obelstíme… :(

Hodně zdaru přeji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí