Manželky motorkářů

3361
19.12.12 21:59

Manželky motorkářů

Manžel si právě koupil motorku a já mám 2 malé děti. Hrozně mě mrzí, že poslouchám jenom, co všechno plánuje a kam pojede…je tu nějaká maminka, která má podobnou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
19.12.12 22:02

Manžel je sice motorkář, ale k motorkám jsem ho přivedla já :) takže asi moc nepomůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.12.12 22:03

Já vždy snila o motorce, ale s dvěma malými dětmi je to pro mě tabu…tak mě štve, že mu budu vždycky z okna jen mávat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.12.12 22:07

A nebojíte se moc? Já vím, že to už by se mohl člověk bát pustit manžela autem, ale přece jen, já to motorku teda jako zvýšené riziko vnímám, moc chráněný na ní není, oproti jiným dopr. prostředkům, ne? :| :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.12.12 22:09

Ahoj, mám přítele co jezdí motocross, oba jsme do toho dost zapálení a chceme aby i naše dítko, pokud k tomu bude mít vzat, jezdilo taky.. :) takže asi taky moc nepomůžu.. samozřejmě je to rizikový sport, o tom by tělo přítele mohlo vyprávět, ty zlomeniny a tak.. ale zase na druhou stranu je to nádherný sport.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.12.12 22:10

Já si myslím, že k tomu špatně přistupuješ. Už první věta je negativistická - manžel si koupil motorku a JÁ mám 2 malé děti. Tak pokud jste rodina, není přece motorka jen jeho a děti jen tvoje. Můžete se vystřídat a pokud nemáš papíry na motorku, tak děti pohlídá babička a můžete spolu občas vyrazit na „vyjížďku“. Chlapi jsou jako kluci - má novou „věc“ tak o ní prostě básní. neboj, nakonec bude chtít aby jsi to prožívala s ním. :kytka:

Příspěvek upraven 19.12.12 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
19.12.12 22:11

Ahoj, tak ten můj zase tak často nejdezdí a když už, tak taky pořád jen mluví, ale já ho podporuju. Dost se nadře a zasouží si to. Pak zase vezme on někam nás :)
Ale jak vyjede, mám strach jak blázen… musí mě na každé zastávce minimálně prozvonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.12.12 22:15

Já si na to budu muset zvyknout, žiju s ním už 8 let, děti máme malé, ani nemá ještě papíry, chce si je udělat, ale motorku má už doma. Hrozně se bojím, kdyby byl třeba motorkář odzačátku, tak by to bylo jiné…teď to prostě vnímám tak, jako by najednou dostal nápad, jak od nás utíkat :think:
(manželovi je 46let, mě 32let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.12.12 22:19

@A-lexa Jo, možná jsem to asi napsala blbě, spíš jde o to, že mi 2 děti dávají zabrat a teď on přišel s tímhle…ale jinak ho samozřejmě podporuju, vybíráme věci na motorku a tak. jen ty jízdy budou beze mě, nemám hlídání pro děti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
19.12.12 22:21
@avm3 píše:
Ahoj, tak ten můj zase tak často nejdezdí a když už, tak taky pořád jen mluví, ale já ho podporuju. Dost se nadře a zasouží si to. Pak zase vezme on někam nás :)
Ale jak vyjede, mám strach jak blázen… musí mě na každé zastávce minimálně prozvonit.

Asi tak nějak, mám to podobné manžel taky dře aby jsme měli všechno tak si to zaslouží. Někdy jezdím s ním a někdy si jede sám, protože chce být sám a já to chápu… :pankac: Jinak strachy se taky klepu, ale nežádám prozvánění, jsou věci kterým nezabráníš a chlapi jsou pěkné hračičky. Většinou mají koníček který je pěkně nebezpečnej Ach jo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.12.12 22:25

Tak to tedy vůbec nevím, jak to zvládnu, asi mu dám na záda GPS navigaci a budu sledovat, zda se pohybuje a nikde neleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
19.12.12 22:39

@ivodička
To je dobrý nápad.
Já jsem totiž motorkářka a mám muže co nemá rád motorky.
A nechce abych měla motorku a jezdila.
Tak jsme si pořídili mimčo abych měla jiné zájmy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
19.12.12 22:55

U nás je to naopak já mám motorku a manžel ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máme malé miminko ale už se těším zas do sedla
a proč si ji koupil až ted??je to jeho sen? vždy chtěl jezdit???nebo proč se ted rozhodl,?kolik mu je let, někteří si třeba chtějí něco dokázat, má třeba pocit že není dost chlap a tak si chce koupit motorku a jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.12.12 23:10

My jsme motorkáři oba a na motorce jsme se i seznámili :mrgreen: dítě mám taky 11 a půl, a ted se snažíme s IVF o druhé.. motorky nám spinkají v garáži s možností, že moje na jaře nevyjede minimálně rok.. :lol: je to super a podporujeme se v tom.. A o tom, že by moje šla do světa nechce ani slyšet :-)
Poradila bych ti, aby jsi ho v tom jenom podporovala, domluvte si že třeba každý třetí víkend může věnovat jeden celý den výletům na motorkách s kamarádama, takhle to mají kamarádi a klape jim to báječně.. nebo ti prostě bude utíkat.. nebo teda spíš ujíždět.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.12.12 23:12
@ivodička píše:
Já si na to budu muset zvyknout, žiju s ním už 8 let, děti máme malé, ani nemá ještě papíry, chce si je udělat, ale motorku má už doma. Hrozně se bojím, kdyby byl třeba motorkář odzačátku, tak by to bylo jiné…teď to prostě vnímám tak, jako by najednou dostal nápad, jak od nás utíkat :think:
(manželovi je 46let, mě 32let)

Já jsem si taky nejdřív koupila motorku a pak dělala teprv řidičák :mrgreen: :mrgreen: to je normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí