Manželovi už nemůžu věřit

Anonymní
5.3.12 12:25

manželovi už nemůžu věřit

Prosím potřebuju poradit od někoho nestraného, nevím co dál dělat. Jsem s manželem 12 let, máme spolu dvě děti a splácíme hypotéku na dům. Problém je v tom, že mi manžel pořád lže ohledně peněz…Neutrácí je pro sebe, ale pořád za někoho něco platí a na naše dluhy myslí až jako na poslední a pořád si vymýšlí nějaké historky, že mu někdo ještě nezaplatil a tak. Musím před ním schovávat i úvěrové karty. Třeba půjčil jednomu známému 26tis. z karty. Dobře ale ví, že tenhle chlap mu ty peníze nikdy nevrátí, protože nemá z čeho. Mě tvrdil, že zaplatil materiál na fušku a čeká, až mu dotyčný materiál zaplatí z peněz co má dostat za fakturu z hypotéky. Když jsem po dvou měsících přišla na to že mi lže, zapřísáhl se, že už mi bude o všem říkat a nikomu půjčovat nebude. Neuběhly ani dva měsíce a karta, kterou jsem zaplatila aby jsme za něho nemuseli platit ještě úroky je zase vybraná a zase pro toho stejného vola. Navím platíme za jeho rodiče nájem, elektriku apod…Problém je, že nemám kam odejít, ani bych neměla na nájem, jídlo atd a nechci, aby se děti trápily. Mají manžela rády a on tvrdí, že nás taky miluje, ale já už nechci žít život s dluhama. Nemůžu pochopit, že se stará nejdřív o druhé a pak teprve o svoje dluhy až když už opravdu teče do bot. Prosím poraďte. Nevím, co mám dělat. Už mu nemůžu věřit, ale nemám kam jít. Přemýšlím nad rozvodem, aby mě už víc nemohl zadlužovat, …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.3.12 12:29

tak to znam,a ver.ze lip nebude.chceto odejit,vim ze neni kam,jak vyzit a tak,ale brzy te to ceka snim…urcite.pokud nemysli v prvni rade narodinu ne¨ma cenu.milovat je krasny ale s toho se nenajite a nezaplatite treba elektriku

• Citovat
  • Upravit
Caty
5.3.12 12:30

No a nejsou to jeho dluhy, které tím spíš splácí? Určitě to půjčuje?

• Citovat
  • Upravit
102860
5.3.12 12:33

No, asi bys jasně řekla, že buď budeš veškeré finance spravovat ty nebo že požádáš o rozvod. Třeba ho to nakopne, nebo ti fakt správu financí předá, případně spolu můžete dále zůstat oficiálně rozvedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.3.12 12:33

Taky me napadlo, ze ten znamy je jen vymluva, kterou chce zahladit stopy k svym vlastnim dluhum… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.12 12:36

Já myslím, že jo…teď platil rodičům elektriku, aby je neodpojili. Všechny peníze prochlastají a pak na nic nemají. Nevím jestli má jiné dluhy. Půjčku nikde nedostane a pochybuju, že by byl někdo tak blbý jak on a půjčil mu peníze. Už to trvá tolik let a vždycky platil za druhé…Svoje dluhy jak říkám, nechává na poslední chvíli. Nedávno platil 26tis za to, že si založil úrazovku, nezaplatil ji ani jednou a teď mu došla exekučka na 26tis. Jen za podpis chápete? To snad nejde ani pochopit, co on dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 12:38

To abych mu vzala i občanku, nebo zbavila svéprávnosti. Výplatu mám pod kontrolou, ale problém je, že přez zimu je na prac. a vydělává na fuškách a ty peníze fakt pod kontrolou nemám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 12:39

Ahoj,tak mam bratra (proto anonym),ktery se dostal do takovych dluhu,ze se s nim manzelka rozvedla (maji spolu dite),milovala ho,ale bylo to proste neunosne!!Verim,ze by pri nem prisla o vse,ma velky barak a i tak ji stahnul dost z penez.
Nasel si jinou zenu,ktera mu naivne verila a asi porad veri,nevim,proc ho ma doma,k dnesnimu dni ji dluzi 2miliony korun a je zadluzeny stale!Historky jako,ze pujcil kamaradovi,pomohl mu,protoze nemel bylo nekolik,vymyslel si kraviny,na vse se vzdycky prislo a nikdy nikomu nic nepujcil,vzdycky platil svoje dluhy,zatloukal klin klinem.
Uprimne teda,ja bych s takovym clovekem nebyla ani mesic,prave kvuli detem!Jednou vyrostou a vse budou chapat a o to to bude horsi.A uz vubec bych nechtela kvuli tatinkovi dopadnout tak,ze bych skoncila bez strechy nad hlavou,nebo nemela jednou dat detem co jist.

• Citovat
  • Upravit
15134
5.3.12 12:40

Počkej to je nesmysl,musel to zaplatit alespon jednou,pokud si založíš pojištění,a nezaplatíš ho vůbec,tím pádem smlouva zanikne.Jestliže jednou zaplatíš a potom ne,stane se,co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 12:43

To mi tvrdil taky, proto to nechtěl zaplatit. Uzavřel to ve spořce a opravdu tam nic nezaplatil. Viděla jsem výpis…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 12:45

Holky já mám dost. Z toho, co mi píšete a radíte…rozvod jediné řešení. Ale asi jdu pod most..i s holkama

• Citovat
  • Upravit
1937
5.3.12 12:45

Ex byl závislej na hracích automatech, pak taky vsázel. Zmizení peněz u nás házel na kamarády, nebo to svedl na nějakou nepředvídatelnou situaci. Každopádně taky jednou prý půjčil kamarádovi, protože mu na pilu něco spadlo a on se tím živil, potřeboval honem novou. Jednalo se o čásky v řádu desetitisíců. Když jsem pak chtěla tomu jeho kamarádovi zavolat, proč se nezeptal taky mně, když se jedná o naše společné peníze a nejde o malou částku a že se mi tohle jednání nelíbí, tak mě ex začal zastrašovat, že jestli to udělám, tak se se mnou rozvede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.12 12:46
boball píše:
Počkej to je nesmysl,musel to zaplatit alespon jednou,pokud si založíš pojištění,a nezaplatíš ho vůbec,tím pádem smlouva zanikne.Jestliže jednou zaplatíš a potom ne,stane se,co píšeš.

Ne, záleží co mají ve smlouvě nebo v obchodních podmínkách… většinou je tam nějaký poplatek, pokud smlouvu oficiálně nezruší během prvních dvou týdnů nebo jak to je… protože i když klient neplatí, tak oficiálně je půl roku smlouva platná a pokud by došlo k pojistné události, tak je pojišťovna povinna to hradit… takže když neplatí, tak smlouva automaticky nezanikne… chce to pořádně si pročíst, než člověk něco podepíše nebo když se rozhodne neplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.3.12 12:47

V takovém případě bych mu dala nůž na krk. Jako pokud máte děti, tak je to holá nezodpovědnost a exekuce přijde brzo tobě. Pokud rodiče chlastají, je mi líto, ale neplatila bych za ně. Nehraje automaty?

• Citovat
  • Upravit
4132
5.3.12 12:48

To je hrozně zvláštní :nevim: , popravdě nevím ani, jak Ti porodit, něják my totiž nejde do hlavy, co za vztah musí mít s mužem, kterému neustále půjčuje. Kdyby to byl rodinný příslušník, tak se to dá ještě pochopit, ale dělat takovéto psí kusy kvůli kamarádovi? To je přinejmenším zvláštní. Řešila bych to nejspíš s odborníkem. Začala možná poradnou, psychologem. Přece není normální, aby dospělý muž, táta od rodiny, takto hazardoval pro cizí. Promiň, asi jsem moc neporadila, ale v tomto případě je pro laika těžké pochopit, proč se takto chová, zkuste odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí