Manžel straší našeho syna, mě neustále kritizuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5445
7.2.26 11:56
@Vada píše: Více

Nechápu to zbožnění jakéhokoli vztahu i nedůstojného. Dělat někomu onuci jen kvůli tomu, že mám doma " kalhoty"? Malé sebevědomí a nulová sebeúcta. Ženské si za to mohou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.2.26 12:23

Jako že až s dítětem tě začne muž ponižovat?
A co neunesl, že se takhle musí začít chovat k ženě?

Jako ok, ta situace s miminkem není lehká, hodně párů to škodí na psychice, jsou nějaké hádky a rozpory ve výchově, ale opravdu muž začne ponižovat kvůli tomu manželku??
Ne. Tomu nevěřím. Tenhle charakter už si nese muž s sebou do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
7.2.26 12:57
@Markéta188 píše: Více
Čemu ty veriš nebo nevěříš je úplně jedno.
Nejsi jediná spravedlivá a nejchytřejší na světě. Seber se trochu..Něco si o tom prečti. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
7.2.26 14:59
@Markéta188 píše: Více

Ano, potenciál nebo sklony si nese, otázka je, jestli je taky ukazuje navenek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.2.26 15:15

Jedna věc je partnerka, ta se může sebrat a odejít. Ale v tomhle konkrétním případě by mě děsilo, co bude s tím dítětem. Protože toho od otce jen tak neodstřihne. A pokud ten ho už od mimina vychovává stylem „svět je hrozné místo, jsi chudák, budeš trpět, s tvojí mámou jsem, protože mi nic lepšího nezbývá…“ tak bych měla dost silné obavy o synovo psychické zdraví. To musí být strašně toxický vliv, a kterým ale zakladatelka bohužel nic nezmůže. A to je dost hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.2.26 17:33

Mě fakt zaráží, že člověk napíše slušný komentář v diskuzi na danou otázku - mimochodem ani to není nic osobního a urážejícího a opět se najde někdo, kdo tě musí peskovat a urážet. Dík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí