Mara versus Bodensee

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2069
21.5.15 14:11

Mara versus Bodensee

Zdravim. Dneska se jdu zase nechat inspirovat a poradit. Tentokrat ohledne dovolene.
More neklapne, takze jsem vymyslela, ze bychom jeli na Slovensko na Liptovskou Maru. Deti se muzou vyradit u vody, je tam i vyletni lod, slapadla, „prochazky“ po okoli, hory atd.
Ted jsem nahodou ale narazila na Bodensee. Casove je to stejne daleko a vypada to tam krasne. A ted nevim. :-)
Pojedu s detmi a psem sama, takze i sama budu ridit a budeme mit stan, cimz nebudeme zavisli na predem rezervovanem ubytovani (alespon tedy na SK to neni nutne).
Na SK jsem mela predbezne spocitane naklady na ubytovani a vstupenky cca 8000kc.
Zustali byste radeji u SK nebo jeli k tomu Bodensee? Tam me laka to, ze deti se tak muzou podivat do Nemecka, Svycarska, Rakouska. Ostatni, co se cen a moznosti tyce(vcetne cestovani se psem), zatim nemam predstavu.
U SK je pro nas vyhoda jazyka(ikdyz umim dobre AJ a neco z NJ), kdyby se stalo neco s autem nebo deti onemocnely, tak by to bylo asi na SK jednodussi.

Nebo mate jeste nejaky jiny tip na dovolenou cca do 6-7h od Prahy u nejakeho jezera na castecny blind?
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11184
21.5.15 14:28

@zrnko já bych volila slovensko bo se mi tam líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.5.15 14:32

@věrasek80
Diky. Ono to asi bude jednodussi i skrze psa. Ja jsem tam naposledy byla nekdy pred 20 lety, tak by to pro me bylo stejne nove, jako to Bodensee.
A je nejake specialni misto, ktere se ti tam libi a treba neni tolik proflaknute?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
21.5.15 14:54

@zrnko tak mě se nejvíce líbí orava, potom děti milují tatralandii či bešenovou jinak okolí liptovského mikuláša záleží co máte rádi, a kolik je dětem. ještě třeba rajecké teplice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.5.15 14:59

@zrnko Mám Německo ráda jako destinaci pro letní dovolenou. Ale je tam dráž. Bodensee je krásné, ale teda za 6 hodin se tam s dětma asi nedohrabeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.5.15 15:06

@Svistice
Diky. To je dobre vedet. Ja jsem se divala jen pres trasy na mape. Ale i tak predpokladam, ze at pojedem kamkoli, bude to ve vysledku i dvoudenni cesta. Jednak kvuli detem/psovi a taky me samotne, ikdyz dlouhe rizeni mi nevadi, ale jsem zvykla tak na 3,5 h za volantem max.
Bodensee asi nakonec zkusime az priste. Zatim si vyzkousime to Slovensko a kdyz cesta i pobyt bude ok, tak muzem, uz zkusenejsi :-), vyrazit do jinych koncin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.5.15 15:14
@věrasek80 píše:
@zrnko tak mě se nejvíce líbí orava, potom děti milují tatralandii či bešenovou jinak okolí liptovského mikuláša záleží co máte rádi, a kolik je dětem. ještě třeba rajecké teplice

Na Oravu bychom taky zajeli a svezli se tim vlakem a zasli na hrad. Deti uz jsou oba skolaci, takze ledacos ujdou a bude je zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.7.15 09:49

Peknou sobotu preji.
Tak jsme zvolili Slovensko a pojedeme do Maracampingu.
Kdo z vas tam byl, mohla bych se zeptat, jak je to s elektrikou? Nevim, jestli vzit nafukovaci matracku nebo jen karimatky, abych tu matraci nemusela nafukovat recepcni pred nosem :-), je tam nekde „verejna“ zasuvka?
A je tam i nejaka kuchynka nebo aspon mikrovlnka? V kempu jsem byla jen nedavno v Italii a u nas jako teenager, ale v kazdem kuchynka byla.
Diky a krasne leto vam vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario