Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
beruškaa82 píše:
http://muj-antikvariat.cz/hledani?…
Díky, já vím, kde koupit, ale spíš mě zajímalo, proč tam je napsáno II.díl ![]()
Ahoj,
já mám doma Marbulínka v nebi. S podtitulkem Marbulínkův sen II. díl.. První díl je Marbulínkův sen I Z pohádky do pohádky. ![]()
Taris píše:
Ahoj,já mám doma Marbulínka v nebi. S podtitulkem Marbulínkův sen II. díl.. První díl je Marbulínkův sen I Z pohádky do pohádky.
Super, díky za odpověď
A prosímtě, v tom II.díle, je tam ta pasáž, jak rozhazuje MArbulínek v nebi polštáře, až z nich lítá peří a to znamená, že sněží? ![]()
zoubky píše:Taris píše:Super, díky za odpověď
Ahoj,já mám doma Marbulínka v nebi. S podtitulkem Marbulínkův sen II. díl.. První díl je Marbulínkův sen I Z pohádky do pohádky.A prosímtě, v tom II.díle, je tam ta pasáž, jak rozhazuje MArbulínek v nebi polštáře, až z nich lítá peří a to znamená, že sněží?
Ano, je to přesně v tom druhém díle Marbulínek v nebi ![]()
Taris píše:zoubky píše:Ano, je to přesně v tom druhém díle Marbulínek v nebiTaris píše:Super, díky za odpověď
Ahoj,já mám doma Marbulínka v nebi. S podtitulkem Marbulínkův sen II. díl.. První díl je Marbulínkův sen I Z pohádky do pohádky.A prosímtě, v tom II.díle, je tam ta pasáž, jak rozhazuje MArbulínek v nebi polštáře, až z nich lítá peří a to znamená, že sněží?
Díky ![]()
tak, knížku jsem koupila za 170Kč(vydání 1992, málo použitá) Příští týdne by mohla přijít poštou ![]()
Ať se malému Marbulínek líbí
Já jsem nedávno koupila ten první díl Z pohádky do pohádky, ale ještě ho nemáme doma. Po babičce máme Marbulínek vítá jaro a Marbulínek vítá zimu a M. na cestách. Mně pak mamka koupila Marbulínka v nebi. Marbulínek u nás baví už čtvrtou generaci ![]()
Díky. No, asi jsem zaváhala, a měla jsem taky koupit další díly, byly v nabídce
Možná se ještě objeví za tu pěknou cenu.
zoubky píše:
Díky. No, asi jsem zaváhala, a měla jsem taky koupit další díly, byly v nabídceMožná se ještě objeví za tu pěknou cenu.
a kde jsi to sehnala? jstli nava tak dej odkaz
![]()
beruska2× píše:zoubky píše:a kde jsi to sehnala? jstli nava tak dej odkaz
Díky. No, asi jsem zaváhala, a měla jsem taky koupit další díly, byly v nabídceMožná se ještě objeví za tu pěknou cenu.
![]()
Na aukru
ten pán už všechno prodal, dneska jsme koukala, že tam nic nemá. ALe jsou tam nějaké původní od někoho jiného ve staré vazbě, ale dost poškozené ![]()
beruska2× píše:zoubky píše:a kde jsi to sehnala? jstli nava tak dej odkaz
![]()
Dík
Mam novejsi vydani. marbulinkuv sen ma dva dily. v jednom je sen z rise pohadek a na obalce je vila, ktera je uspava. vevnitr je pak povidani o popelce, snehurce atd. druhy dil je ten v nebi. na obalce je marbulinek a andilci, podle toho to jde poznat. takze pokud chces jen tu cast, kdy je marbulinek v nebi, staci si koupit jenom ten druhy dil. prvni dil s pohadkami vubec nijak nenavazuje, je to samostatna knizka o lidovych pohadkach. proc je to do dvou dilu nevim. asi jako ze se mu zdaly dva sny, no.
Dobrý den. Najde se zde někdo, kdo prodává Maebulínka v nebi? Děkuji