Marcipán z poutě - lze koupit na internetu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.23 19:49

marcipán z poutě

Ahojky, mám takový dotaz, na pouti nebo na různých slavnostech, prodávájí ve stánku se sladkostama různě postavičky atd. Nejsou to takové ty obyčejné postavičky z marcipánu ale je to nějaké těsto a to je obalený marcipánem. Ale má otázká zní, zda nevíte jestli to koupím někde jinde než na pouti? Nejlépe asi přes internet? :D Dostala jsem na to hroznou chuť a nutně to potřebuju, takže zda by někdo věděl, budu moc ráda, děkuji :srdce:

Příspěvek upraven 25.06.23 v 19:55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21512
25.6.23 19:52

U nás to mají poměrně běžně v cukrárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
25.6.23 19:52
@Anonymní píše:
Ahojky, mám takový dotaz, na pouti nebo na různých slavnostech, prodávájí ve stánku se sladkostama různě postavičky atd. myslím že jsou z marcipánu a nejsem si jistá, zda i s nějakým těstem. :D Ale má otázká zní, zda nevíte jestli to koupím někde jinde než na pouti? Nejlépe asi přes internet? :D Dostala jsem na to hroznou chuť a nutně to potřebuju, takže zda by někdo věděl, budu moc ráda, děkuji :srdce:

Rekla bych, ze se to da koupit v cukrarnach. Urcite marcipanove veci maji v Globusu v sekci dorty a taky samotny marcipan na prodej

• Citovat
  • Upravit
24619
25.6.23 20:23

V cukrárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.23 20:27

Podle popisu mě jako rychlá pomoc napadl Metro dezert. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
25.6.23 21:01

U nas to mají snad v každé cukrárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.6.23 21:20

Vhledem k tomu, že na pouti ti mají volně bez ledničky, nebude to to, co prodávají v cukrárně. Blíž to bude mít k metro dezertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21512
25.6.23 21:49

Ženský, že já jsem sem opětovně lezla. Jdu prozkoumat lednici, jestli tam děti nemají čokoládu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.23 22:23

My máme v Kauflandu cukrárnu/pekárnu a tam to mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.6.23 22:27

Není to ten piškot proložený krémovou čokoládou a pak to celé obalené v marcipánu? :D To chutná strašně mně a taky jsem se po tom sháněla. Většinou to vídám jako tvar pomeranč, jablko, banán… U nás to mají v jedné večerce, ale málo. Dodavatel je prý firma z Děčína, tak když jede jejich obchodní zástupce kolem, paní majitelka pár kusů vezme do prodeje a prý je to vždy hned pryč. To se nedivím :D Marcipán, který mají v Globuse u dortů - to není ono, to je jen marcipán ničím neplněný a ještě je jiné chuti. To už mám prozkoumaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.23 23:55

@MartinaCV ano, to by mělo být ono! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.6.23 06:47

Je to miluji, nejvic „brambory“, co jsou navrch s horkym kakaem. Na pouti v tom maji nekazivy krem z tuku, v cukrarne muzes narazit na maslove, coz je nesrovnatelnd lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.23 08:41
@mispulinkaa píše:
@MartinaCV ano, to by mělo být ono! :D

Já jsem si to myslela, je to strašně dobrý! :mrgreen: Snědla bych toho vagón, toho se snad nedá přejíst :D Co můžu udělat, zeptat se v té večerce na dodavatele. Vím jen, že je z Děčína. Asi jich bude v ČR ale víc. A jestli jsi na tyto chutě, doporučím ti něco na ten způsob - prodávají to v Kauflandu, je to buď smetanovo kávové nebo s vaječným likérem. Jmenuje se to kávová zrna nebo likérová zrna, vyrábí to Pekárny a cukrárny Klatovy, stojí to kolem stovky, je tam 8 kusů a má to punc Klasa. Další taková závislost. Když je to v akci, kupujeme toho víc, ale stejně se pak o to doma „pereme“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.23 08:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.23 09:47

@MartinaCV Děkuji, hned jak bude možnost tak to vyzkouším! :D

• načítám...
  • Citovat