Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chci se zeptat, vadí upečené kuře nechane na lince 6 hodin? Nesmrdí ani mu od pohledu nic není, než jsem odcházela bylo stále teplé a nechtěla jsem ho dávat do lednice.
@Tera66 píše:
Ahoj, chci se zeptat, vadí upečené kuře nechane na lince 6 hodin? Nesmrdí ani mu od pohledu nic není, než jsem odcházela bylo stále teplé a nechtěla jsem ho dávat do lednice.
Pokud nesmrdí a nepražilo na něj slunko, tak v pohodě.
Myslim, ze mu nic nebude, pokud doma nemate 30 stupnu
Ja ho tuhle zapomnela v troube…a vzpomnela jsem si po 2 dnech
Nesmrdelo vubec, ale samozrejme uz jsem ho nejedli, dostal ho pes ![]()
Ne, bylo mimo na sporáku a v bytě 30 stupňů nemáme, jen mě to trochu vylekalo a děkuji. ![]()
Bezne nechávám jídlo na lince vychladnout do večera, takže i 6-8 h. Kromě veder, kdy už máme i doma horko. Tak bych to vůbec neřešila..
Tchyne takhle nechava prakticky vsechno jidlo chladnout pres noc..to uz mi prijde pres caru, docela nerada proto u nich jim..je ale fakt, ze mi nikdy nic nebylo ![]()
Pokud ti domů nevletěla mucha a nesedala na to 🙈nebo to neleželo na slunku, tak bych se nebála.
Taky nechávám jídlo které dopoledne uvařím schladnout na lince..po obědě jdu s dětmi vetsinou ven a pokud to nevypadá na déšť vracím se třeba až kolem 5..teprve pak ho dávám do lednice… ![]()
@Sonarka píše:
Myslim, ze mu nic nebude, pokud doma nemate 30 stupnuJa ho tuhle zapomnela v troube…a vzpomnela jsem si po 2 dnech
Nesmrdelo vubec, ale samozrejme uz jsem ho nejedli, dostal ho pes
Ten si musel připadat jak v nebi. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Ten si musel připadat jak v nebi.
Nebude tomu nic. Běžně třeba necháváme šunkofleky, francouzské brambory, nebo něco dalšího pečeného v troubě do druhého dne, než se to dojí, protože to prostě není kam jinak dát. Nikdy tomu nic nebylo.