Recepty pro mámu i dítě

23.5.23 18:59

Recepty pro mámu i dítě

Ahoj mámy! Hledám nějakou stránku, blog, Instagram, kde bych našla recepty, které se daji dobře udělat pro dítko i pro mámu.

Prcek má 8 měsíců a chuť k jídlu. Jenže když najdu nějaký profil na Instagramu, je všude vejce a mléko, což mi ještě nedáváme. Mléko dáme za chvíli, nebo koupím jiné než živočišné.

Nějaký nápad, na recepty? Nejlépe Instagram s videonávody. Já si totiž vůbec nevařím, tak se chci tímto donutit a natrénovat, až budu muset vařit pravidelně pro všechny.

Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
23.5.23 19:21

Polívky všeho druhu. To je voda azelenina semtam maso. Zeleninové karbanátky batatova kaše s hovězím třeba. Špenát, brambor vejce :nevim:. Zeleninu snad uvařit zvladnes :nevim: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.23 19:47
@Atisia píše:
Polívky všeho druhu. To je voda azelenina semtam maso. Zeleninové karbanátky batatova kaše s hovězím třeba. Špenát, brambor vejce :nevim:. Zeleninu snad uvařit zvladnes :nevim: :nevim: :lol:

Umím. Jen mám pocit, že nedělám nic jiného než vařím zeleninu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.5.23 19:49
@slivovickapalena píše:
Umím. Jen mám pocit, že nedělám nic jiného než vařím zeleninu. :D

Tak to budeš věřit ještě dlouho :mrgreen: :mrgreen:. U nás jede ryzoto a kuskus na všechny způsoby. A ještě brambory a cuketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
23.5.23 21:15
  • Citovat
  • Upravit
4385
23.5.23 21:17

Hungrypanda má fajn recepty, akorát až od 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
23.5.23 21:24
@slivovickapalena píše:
Ahoj mámy! Hledám nějakou stránku, blog, Instagram, kde bych našla recepty, které se daji dobře udělat pro dítko i pro mámu.

Prcek má 8 měsíců a chuť k jídlu. Jenže když najdu nějaký profil na Instagramu, je všude vejce a mléko, což mi ještě nedáváme. Mléko dáme za chvíli, nebo koupím jiné než živočišné.

Nějaký nápad, na recepty? Nejlépe Instagram s videonávody. Já si totiž vůbec nevařím, tak se chci tímto donutit a natrénovat, až budu muset vařit pravidelně pro všechny.

Díky. :hug:

Ono vaření právě když jsem vařila dceři zvlášť bylo to nejjednodušší… maso nějaký kus k tomu zeleninu a pak příloha… různě telecí, krutí, kuřecí, hovězí, brokolice, květák, mrkev, petržel, kedluben, řepa, dýně… a kuskus, quinoa, brambor, batát, pohanka, těstoviny…upéct, podusti, uvařit, uvařit na páře…dítku je to fuk… neřeš to…ono příjde to období jak to právě nebude chutnat a bude si vymýšlet… a jinak mamavkuchyni.cz perfketní inspirace i nyní na svačinky do školy, večeře…
Já dceři nesolila asi do 18m pak malilinko… takže jsem ji tak do dvou vařila zvlášt…mě takové to přisolit potom nechutnalo… ale ono se dá uvařit i rajská, svíčková, sekaná atd td prostě pro mimino z jeho ingredienci…dcera začala s námi jíst vše fakt hodně postupně a řekla bych že naplno kolem 2,5 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí