Našli jste někdy kost v kuřecím prsním řízku z obchodu?

58
18.5.23 21:36

Našli jste někdy kost v kuřecím prsním řízku z obchodu?

Ahojte, zajímalo by mě, jestli jste někdy našli kost v kuřecích prsních řízcích z obchodu. Dnes jsme měli s kamarádkou na tohle tema diskuzi, jestli když dává dětem maso na kostičky například v Číně, jestli řeší kosti.
*jako jestli třeba upozorňuje nebo tak. Ale já to nikdy nedelala a ani mě to nenapadlo, proto se ptám, jestli se vám někdy stalo a navíc když maso je nakrájené :think:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16480
18.5.23 21:41
@Ami8 píše:
Ahojte, zajímalo by mě, jestli jste někdy našli kost v kuřecích prsních řízcích z obchodu. Dnes jsme měli s kamarádkou na tohle tema diskuzi, jestli když dává dětem maso na kostičky například v Číně, jestli řeší kosti.

Ano, než maso tepelně upravujeme, proběhne kontrola. Cokoliv špatného odkrojime, třeba skarede kousky a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.5.23 21:41

Tak pokud si koupíš přímo kureci prsa tak by se to stát nemělo.. Kost můžeš najít ale na kraji nebo jak jsou ty kureci prsa spojené ale ne uprostřed masa.. Toho by sis pri vaření opravdu všimla… Ale Kostičky jako třeba v rybě tam opravdu nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16359
18.5.23 21:53

Ahoj,
při přípravě masa to všechno pořádně zkontroluji. Mám zatím zkušenost se stehením kuřecím řízkem. Na kost jsem tam zrovna nenarazila, ale štvou mě tam ty chrupavky, které se dost špatně vyřezávají. :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.5.23 22:07

Sem tam kost v kuřecím prsu najdu. Z kraje. Tuhle mi dvouletá jednu vypitvala z jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
18.5.23 22:13

Muze tam byt, ale teda já maso kontroluju a když tam je, tak ji proste uříznu. Tím, ze si občas porcuji cele kuře, tak vím přesně, kde muze byt a zkouknu to. Jak to někde porcuje stroj, tak tam často kousek zůstává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
18.5.23 23:26

Ano, nahoře může zůstat kousek kosti a po stranách chrupavka. Já to poznám při krájení a vždycky to kontroluju, protože to nesnáším v jídle. Takže děti opravdu upozorňovat nemusíš, kuřata nejsou ryby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
19.5.23 05:36

Ano, několikrát. Před přípravou maso zkontroluji a případně odriznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18735
19.5.23 05:58

Co v řízku, ale kurecim salamu z Lidlu :roll: to jsem fakt cumela. Měli by mít technologie co to odhalí a tohle jim fakt nevyslo. Nějaký kousek kosti nebo chrupavky u kureciho porcovaneho masa beru jako běžnou vec při zpracování. Ale občas tam toho nechaji tolik, ze si říkám, ze z odpadu mají pěkný vejvar. Napr když denně prodají Vodňany ve všech obchodech třeba 20 tis baleni x 20g chrupavek x 30 dni x 150/kg tak jsme na pěkných 2 milionech měsíčně za odpadky… a to už se vyplatí nechat sem tam chrupavku, kousek kůže, kosticku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.5.23 12:48

@hospodki no u Lidlu už jsem takových příhod slyšela mnoho, to je fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie