Jméno Mariola Poštolková

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
28.10.14 20:46

@Flenka
Ne, to jméno se mi opravdu hodně nelíbí. Už ta kombinace R+L. Ale samozřejmě, každý dle svého vkusu.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.10.14 20:47
@Flenka píše:
@kometa32 Děkuju, mě se na tom jméně líbí, že bych jí mohla říkat Márinko, ale i Oli. Jinak jakožto latinská podoba používaná poměrně i v Polsku mi to nepřijde tak nejšílenější.

hned me napadlo ze je to Polske jmeno, ne telenovelove ;)

• Citovat
  • Upravit
13142
28.10.14 20:47
@Flenka píše:
@kometa32 Děkuju, mě se na tom jméně líbí, že bych jí mohla říkat Márinko, ale i Oli. Jinak jakožto latinská podoba používaná poměrně i v Polsku mi to nepřijde tak nejšílenější.

Já jsem taky dala dceři celkem neobvyklé jméno a má tuctové příjmení…takže já to neřeším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.10.14 20:49

To je jak název pro bylinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.10.14 21:02

Dala bych spíš Marii, Marianu nebo Marinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
28.10.14 21:05

Souhlasim s @Tereza1986

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.10.14 21:07

Me by zajimalo, proc se nekdo pta tady, kdyz si vybira jmeno podle sveho srdce…a polske jmeno snad neni tem nasim tolik vzdalene…za me, dej si jmeno jake chces :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Flenka
28.10.14 21:11

Tak moc děkuju za všechny reakce. Asi to ještě přehodnotím. Uvidíme, jinak s tou Lucinkou jste mě odhadly, ale teď se narodila kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
28.10.14 21:25
@Flenka píše:
Tak moc děkuju za všechny reakce. Asi to ještě přehodnotím. Uvidíme, jinak s tou Lucinkou jste mě odhadly, ale teď se narodila kamarádce.

K vasemu prijmeni se mi to taktez libi.Dej jmeno jake chces, ale jeste tu kombinaci promysli ;).

Příspěvek upraven 01.11.14 v 11:12

• Citovat
  • Upravit
6578
28.10.14 21:27

@Flenka Mě to trošku jako úlet přišlo, když jsem to viděla v názvu diskuse, ale když jsem to vyslovila nahlas, tak se to celkem dá. Ale asi bych zvolila raději Mariku, to jméno se mi hodně líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
28.10.14 21:32

@Flenka Za me hruza, jmeno samo o sobe se mi vubec nelibi a ve spojeni s prijmenim je to opravdu divocina. Co treba Miriam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.10.14 22:31
@Flenka píše:

Mě to přijde dost velkej úlet, i vzhledem k příjmení. Dala bych něco klasičtějšího - Marii, Marianu, Miriam. Ta Lucie či Laura, co tu padly, jsou taky prima. Kamarádku bych až tak neřešila, pokud by se mi jméno líbilo. Mám taky kamarádky, které mají stejní jména dětí jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.10.14 22:57

Zahlédla jsem ve sloupci s diskuzema tenhle název a otevřela jsem to s myšlenkou, komu rodiče s takovým jménem ublížili :roll: :oops: Příjmení je dlouhé, tak bych volila krátké křestní jméno, popřípadě dvě. Marie Olga Poštolková mne zní lépe, než Mariola Poštolková, ale možností je spousta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
29.10.14 04:24

Mně se ta Mariola docela líbí, ale já se mezi Poláky běžně pohybuju, takže to mám trochu jinak, a v Polsku je to běžné jméno. Jinak mi třeba tady ta navrhovaná Miriam přijde k příjmení asi horší, než celá Mariola, a když se řekne Marina, vybaví se mi banda námořníků. Ale jak říkám, každý to cítí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.10.14 04:55

@ropucha 02 Marina-namornicka c.ura,jo? Ja to mam spojeny s Martou-Martu zna cela parta.

Mne se ta Marina a Marika libi mnohem vic. Mekci jmeno by bylo lepsi. souhlasim s Lucinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze