Jméno jako překvapení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
26.10.14 16:14

Jméno jako překvapení

Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na to zda je blbý, když jsme se s partnerem rozhodli že si necháme jméno mimča pro sebe a nebudeme ho prozrazovat až když se maličký narodí. Většinou se neříká pohlaví, ale nechci aby se nám pak doma hromadili neutrální věci od příbuzných, tak jsme si řekli že pohlaví prozradíme, ale jméno ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
26.10.14 16:16

@kkatuskkaa přijde mi to normální, taky jsme pohlaví ani jméno neříkali :nevim: a dnes to tak dělá kde kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
26.10.14 16:18

Normální, my jsme nikdy neříkali jména dětí dopředu, ani jsme nevěděli pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
26.10.14 16:20

Pohlaví jsme řekli, jméno ne. Aspoň nám do toho nikdo nemluvil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.10.14 16:23

A jak se bude malý jmenovat? :mrgreen:
Ne, vážně, je to i lepší z hlediska toho, že vám do jména nebude nikdo mluvit a Ty nebudeš hotová z toho, že teta z Horní Dolní prohlásila, že je to hnusné jméno. Protože až se narodí, všem k němu to jméno najednou bude pasovat :D
A překvapení jsou fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.14 16:24

Dost mě odradila od toho kamarádka, tím jak několikrát změnili jméno pro holčičku, tak jsem si říkala, že tomuhle se chci vyvarovat a jméno si necháme pro sebe, ať nám do toho nikdo nekecá a všichni se s ním budou pak muset smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.10.14 16:26

Také jsme jméno neřekli, pak jsme jenom napsali sms, že se už narodil a že první svátek oslavíme 26.5. :mrgreen: pak se všichni hnali ke kalendáři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.10.14 16:27

@kkatuskkaa take nerikame. Ani pohlavi, ani jmeno. Je to nase vec a je mi jedno, ze to treba rodine muze vadit. My s tim problem nemame. Je to nase rozhodnuti a vime, ze spravne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.10.14 16:30

Jméno jsme neříkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.10.14 16:31

@Akires to je hezky napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
26.10.14 16:33

Nerikali jsme nic, konecne my jsme meli jen uzsi okruh jmen a definitivne jsme se v obou pripadech rozhodli az na porodnim sale.

• Citovat
  • Upravit
26295
26.10.14 16:34

Neříkali jsme ani pohlaví (to jsme sami nevěděli) a po zkušenostech z okolí u známých a kamarádek ani jméno. A bude to tak teď i u druhého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.10.14 16:36

Udělejte si, co chcete - ale pokud nechcete jméno říct, nedělejte to tak, že budete všem říkat - jméno máme, ale neřekneme ho. Vhodnější bude, když budete říkat, ještě jsme se nedohodli, ještě je brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.10.14 16:37
@Akires píše:
Také jsme jméno neřekli, pak jsme jenom napsali sms, že se už narodil a že první svátek oslavíme 26.5. :mrgreen: pak se všichni hnali ke kalendáři

Taky jsem se podívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.10.14 16:38

Neřekli jsme ani pohlaví, ani jméno. Všichni mohli hádat a mě to bylo jedno, co si kdo myslí :) Nejlepší bylo jak mi jedna kolegyně snad denně tvrdila, že to bude určitě holčička ( máme kluka ) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze