Jméno Mariola Poštolková

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
29.10.14 05:10

Mariola mi připadá jako název pro nějakou čokoládovou tyčinku. :nevim: Márinka nebo Marjánka je hezký, jestli takhle chceš holčičce říkat, ale to bych dala spíš klasickou Marii. Ve tvaru Marie, ne Maria, ať pak nemusí celý život všude, kde hlásí svoje jméno, upřesňovat, že se píše s „a“ na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
29.10.14 05:43
@g.sandova píše:
@ropumaryn2 Marina-namornicka c.ura,jo? Ja to mam spojeny s Martou-Martu zna cela parta.Mne se ta Marina a Marika libi mnohem vic. Mekci jmeno by bylo lepsi. souhlasim s Lucinkou

Ne, mně jméno Marina evokuuje slovo maryna (marína), starší výraz pro námořnictvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.10.14 07:42

Jméno se mi moc nelíbí. :nevim:
nesedí k tvému příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.10.14 07:49

@ropucha 02 tak ono to znamena morska, nebo neco s morem. Mne se to prave libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
29.10.14 08:16

Prijde mi to jako cirkusu..dala bych radsi něco normalnejsiho. Pokud se budeme drzet zadani osloveni Mari, tak bych dala treba Marie, Maria, Marion nebo treba Marcela (tohle jmeno jsem uz fakt dlouho neslysela)..

• Citovat
  • Upravit
5826
29.10.14 14:40

@Flenka Mě by svým způsobem ani ta Mariola nevadila, i když s jedním okem zavřeným :mrgreen:,ale v kombinaci s příjmením Poštolková je to jak pěst na oko. Vůbec se to k sobě nehodí, neladí to spolu. Holka bude chudák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.10.14 14:42
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
4009
29.10.14 20:05

Mi to přijde jak ze seznamu ptactva. Poštolka obecná, Poštolka rudonohá, Poštolka mariola, poštolka jižní… :). Ono se mi nelíbí to příjmení samo o sobě, ale u Lucie Poštolkové by mě nenapadl ten výčet… :). Já bych tuto kombinaci nevolila ač se mi jedné z mála zde jméno Mariola líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.10.14 21:16
@evill píše:
Mi to přijde jak ze seznamu ptactva. Poštolka obecná, Poštolka rudonohá, Poštolka mariola, poštolka jižní… :). Ono se mi nelíbí to příjmení samo o sobě, ale u Lucie Poštolkové by mě nenapadl ten výčet… :). Já bych tuto kombinaci nevolila ač se mi jedné z mála zde jméno Mariola líbí.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko