Markýza do střešních oken

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
16.8.22 22:08
@Finkaa píše:
@Kelsey Díky. Takže to jsou od Veluxu? U nás je nikde nemají k vidění a tak tě ještě poprosím o info, rámeček je jakoby kolejnice, ve které síť jezdí, jsou tam pak štětečky, aby to bylo utěsněné nebo to je zcela těsně a nic se mezi síťku a rámeček nedostane? A síťky jdou zastavit v kterékoliv pozici? Pokud ano, myslíš, že by šly namontovat vzhůru nohama, tj. stahování nahoru? Máme otvírání oken nahoře.

To my jsme právě nechtěli, ať je otvírání oken hore. Můžeš si tu síťku zastavit kdekoli na té liště. Ano. Je to zcela utěsněné. Nic neproletí. Nene toto není Velux. My nemáme ani okna Velux. Musím se podívat do papírů, jak se to jmenuje. Ještě jsem nebyla doma. Nám to loni kupoval a montoval chlap, který nám dělal sádrokartony v podkroví, že umí i ty síťky ukotvit. Síťka ničemu nezavazí. Můžeme klidně do průvanu každé okno mít otevřené v noci. Zatáhnem síťku a nic tam neprojde.
Ale ty první síťky co jsme měli. Tak to jsem si na netu našla přímo firmu, která to dělala. Chlap přijel. Nezávazně zaměřil. Až se odsouhlasilo. Přijel, namontoval tehdy. Velux je dražší.
Nevím, jestli to jde zavírat i opačně ta síťka. Možná jo. Ale mi to přijde nepraktické, aby se jelo hore :nevim:.
Zkus fakt někoho kontaktovat. Nezávazná poptávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.8.22 22:22
@cecetka píše:
@Kelsey Tyhle jsem mela na mysli :)

Jj. Jinak to udělat nešlo. Nedovedu si představit bez sítěk být v normálních oknech a ani ve střešních. Už ne. Jako máme klimatizace teď od srpna v patře. Dneska jela po druhé, co je máme. Pokud nebude opravdu extrém horko. Tak je nebudu pouštět, když bude stačit normálně větrat. A hlavně večer. Si chci v posteli číst nebo si pustíme televizi. Takže si v ložnici člověk svítí. Mít v horku zavřené okno je nepříjemné. Ty smradlavé vůně do zásuvek jsem odmítala. A takhle je pokoj od havěti. Všechna se může za síťkou zbláznit, že má vstup zakázaný :lol:. Jako moje přání bylo loni, když se muselo předělávat podkroví, ať jdou střešní okna do haj.zlu. Nesnáším je. Chtěla jsem ty vikýře. Ale naše vazníky na to nejsou připravené. Takže to nešlo se těch hrůz střešních zbavit. Tak se to akorát přizpůsobilo, aby bylo pohodlněji v pokojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí