Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děvčata potřebuji poradit ohledně sedačky. Vybírám do obýváku novou sedačku a hodně se teď dělá se zádovými polštáři. Máte některá s tím zkušenosti? Nesetřepe se v polštáři po čase náplň? Všem děkuji za odpovědi.
Nesnáším polštáře, které nejsou k sedačce napevno…to byla moje podmínka při koupi nové sedačky…
Měli jsme na předminulé sedačce ty polštáře k tomu. Mi na tom sedávalo pravidelně některé dítě. Nějak je to lákalo. Takže tam po letech byla vyseděná pr..🍑.
Jinak ok. Větší problém byl koženka. Ta se loupala po čase. Proto šla ta sedačka do háje. To byl jediný handicap sedačky. Teď máme druhou bez polštářů. Ale zas jsou tam nějaké naklápěcí opěrky. To používá muž a děcka za hlavu.
S těma polštářem máme už asi 7 let, a v pohodě, potahy se dají i vyprat…takže za mě celkem v pohodě, ale používají se fakt jen k tomu účelu opíraní
..
Mame polštářovou a v pohodě slouží dlouhé roky, ale záleží na materiálu, kamarádka dělá v obchodě s nábytkem a rikala, že je to tak půl napůl, některé vydrží dlouho a některé se hned sesypou. Asi by to chtělo pak spíš recenze na konkrétní model.
Nikdy bych to nechtela, je to jen na vzhled, ale sedet se na tom poradne neda.
Idealni je takova, ktera pri sezeni podepre zada po cele delce a ma idealne jeste pridavne operky hlavy.
Obecně - když si vybereš levnou sedačku s polštáři, budou se pravděpodobně sesypávat. S narůstající cenou tenhle problém pravděpodobně odpadne.
Já ji měla už i dražší i levnější a už bych to nechtěla. Pořád to člověk musí nějak naklepávat, jinak je to zválené
S dětmi nechci doma ni, c co může lehce změnit své místo. Navíc co jsem měla možnost na takové sedačce někde sedět, tak se mi nesedělo dobře. Máme s vyklápěcími podhlavníky a jsme spokojení.
My máme sedačku s vyklapecimi podperami na nohy, a sedadla se daji polohovat i do skorolehu. A to je super
S polštáři ne - ty bývají dost neergonomicke a sedí se na tom vážně špatně. Tedy pokud nemáš stehna zezadu dlouhý tak 70 cm a zároveň lýtka 30 ![]()
Máme s polštáři od Jecha, jmenuje se new game, dá se všelijak měnit dle potřeby Jsme hodně spokojeni a i posezení má příjemné vysoký- 45 cm.
Máme s polštáři a hrůza. Neustále to musíš naklepávat ať to nějak vypadá. Blbě se o to opírá. Kéž bych tehdy neustoupila manželovi. On sám uznává, že jsme měli připlatit za vyšší záda, ale kdo to tehdy mohl tušit. Možná jediná výhoda, když chci u tv ležet, tak si je upravím ať se mi dobře leží a nepotřebuji na gauči další polštáře.
@Lucie008 píše:
Máme s polštáři a hrůza. Neustále to musíš naklepávat ať to nějak vypadá. Blbě se o to opírá. Kéž bych tehdy neustoupila manželovi. On sám uznává, že jsme měli připlatit za vyšší záda, ale kdo to tehdy mohl tušit. Možná jediná výhoda, když chci u tv ležet, tak si je upravím ať se mi dobře leží a nepotřebuji na gauči další polštáře.
My nemusíme nic naklepavat, jelikož Jech=zaručena kvalita na mnoho let, samozřejmě ruku v ruce spojena s cenou. Zadny low-cost. ![]()