Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MartinaVALL píše:
@kolozubka Hele tutově tam máš program na 15 minut-mám pocit, že nudle???Takže na tenhle program a za hodku ji mám i umytou a rohlíky na míse
To by tam mělo snad být, prostě jen umýchat a vyndat? ![]()
@kolozubka Já je teda zadělávám bez pekárny (nemám ji
) Je to i tak snadné a rychlé.
@Paoloska píše:
@kolozubka Já je teda zadělávám bez pekárny (nemám ji) Je to i tak snadné a rychlé.
Ahoj holky, dnes jsem zkusila recept na rohlíčky zde uvedený, viz fotka od @Paoloska .
Místo sádla jsem dala znovu Heru (nesnesu vůni sádla, nemůžu s ním pracovat - ještě se to zhoršilo teď v těhotenství
). Jen jsem se chtěla zeptat - tuk jsem si rozehřála a nechala lehce vystydnout, ale asi by pak bylo lepší dát to těsto na chvíli do lednice, že? Nepracovalo se mi s ním totiž moc dobře ![]()
Nicméně rohlíčky jsou výborné. Kvůli rychlosti jsem plnila jen oříškovo-čokoládovou pomazánkou, ale mám tady i tvaroh, tak zítra se chci pustit do tvarohových.
Recept chválím!!! ![]()
@zolali Tuk nerozehřívej, uvidíš, bude to lepší. Jen ho nech povolit, ať s ním jde pracovat. Jsem ráda, že máš zkušennost jen s Herou, už mě to také napadlo, ale každý říká, že sádlo dělá těsto lepším, tak jsem neměla odvahu. S tvarohem jsou luxusní, ani nebudeš muset kousat
.
@Paoloska píše:
@zolali Tuk nerozehřívej, uvidíš, bude to lepší. Jen ho nech povolit, ať s ním jde pracovat. Jsem ráda, že máš zkušennost jen s Herou, už mě to také napadlo, ale každý říká, že sádlo dělá těsto lepším, tak jsem neměla odvahu. S tvarohem jsou luxusní, ani nebudeš muset kousat.
Ahoj, manžel pořádá martinskou slavnost s husou pro jeho rodinu, chci k tomu upéct martinské rohlíčky. V životě jsem to ale nepekla, takže přemýšlím, který recept bude na první dobrou nejlepší. Takže bych se ráda zeptala zde zkušenějších - chutnají vám více z kynutého těsta ( to bych dělala dle receptu uvedeného v této diskuzi) nebo z nekynutého,. např. zde: https://fresh.iprima.cz/…hovou-naplni . U toho nekynutého je lepší těsto se šlehačkou nebo že zakysané smetany? Nejvíce jsem zatím nakloněna tomu receptů z této diskuze, ale ráda si ještě počtu zkušenosti
.
Ahoj, já dělám se zakysanou smetanou a přidávám tam ještě vanilkový cukr.
@Kolicek95 Recept v této diskusi je sice s droždím, ale těsto nekyne, hned se dělají rohlíčky. Jsou jak dech. Lepší neznám ![]()
Holky, podle čeho děláte náplně?
Tvarohovou a Ořechovou, dáte prosím, odkaz sem?
Dekuji ![]()
@Paoloska Hotovo, povedly se, jsou vážně moc dobré
.
@Kralikcek Já dávala ořechovou podle tohoto receptu https://www.toprecepty.cz/…psi-co-znam/ . Nemám ale srovnání, jinou jsem zatím nikdy nezkoušela, ale jsem s ní spokojená i do ořechových závinů.