Mám šanci? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
6.5.19 18:16

@Rexona3 Joo všechny to máme těžké, jen každá v něčem jiným, snad se zadaří :) Přesně jak říkáš, je to o psychice :) Snažím se to neřešit, ale pak přijdou dny kdy na to furt myslím, pak zase to neřeším a pak zase… :D Také přeji ať to brzy vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
6.5.19 20:09
@Adri56 píše:
@karkarka Jasně no, ale je možnost že bych mohla být těhotná, nebo není? :)

Jasne, ze je moznost. Mela jsi doktorkou vyvolanou ovulaci a sex, takze sance je. Tenhle test je ale pozitivni z te injekce co jsi dostala. Kdybys v patek otehotnela, tak to telo jeste nevi a nemuze vylucovat tehotensky hormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.5.19 21:30

@Adri56 Ano to znám! :D :zed: taky to tak mám, většinou kolem měsíčků na to myslím a pak je chvíli klid, a pak na to přijdou zase myšlenky :lol: :pocitac:
Dekuji, I tobě to přeji, ať mas brzy // :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.5.19 00:44

Od dnes mám brát zase ráno a večer Duphaston na 10 dní, tím jsem se chtěla zeptat zda to nevadí nebo náhodou to nějak nezabrání kdybych otěhotněla, nebo aby to nějak něčemu neuškodilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 05:16

@Adri56 Určitě ti to doktorka napsala proto, aby to miminku ublizilo, kdybys otěhotněla :roll:.

• Citovat
  • Upravit
1884
7.5.19 08:53

@Adri56 kdyz v patek byla ovulace, tak test bude nejdrive pozitivni 8den po, driv by to byl fakt zazrak a i ten 8den je dost brzy. Ja mela pozitivni 12den po ovulaci. Pri IVF teda driv, ale nakonec zacala carka slabnout. Po dalsim pokusu jsem zvracela asi od 10dne, takze jsem vedela ze se povedlo.
Je to hrozny cekani, ale pozitivnim testem to nekonci, bohuzel :zed: pak nervy do prvni kontroly, pak do dalsi a dalsi…pak do porodu a pak dal a dal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.5.19 09:37

Asi mám fakt hloupé otázky, ale asi nad tím moc premýšlím, tak se furt ptám, já právě nechápu jak to vlastně je, když ten Duphaston je na menstruaci aby přišla a já vlastně nechci abych to dostala že jo tak mi to nějak nedochází :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.5.19 09:46

Duphaston je na menstruaci, ale zároveň slouží k podpoře ovulace a pokud jsi těhotná tak k udržení mimiska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.5.19 09:48

Duphaston se jí v druhé polovině cyklu- až ho dojis za těch 10dni měla by se dostavit menstruace-pokud jsi těhotná, tak duphaston pomůže mimiska udržet v děloze, mimisku neublíži neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.5.19 09:49

Toť k Duphastonu

A duphaston se předepisuje i pro těhotné, na začátek těhu, aby se mimi udrželo.
Ničeho se neboj :palec: gyndař ti poradil dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.5.19 10:17

Moc vám děkuju děvčata :) Jste mě uklidnily :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.5.19 10:38

@Adri56 není za co :srdce: Dej vědět, jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.5.19 10:53

@Rexona3 Dám určitě :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.5.19 05:14

Bolest břicha

Ahojky, tak se od té doby co se píchnul Ovitrelle tak mě bolí každý den podbřišek, je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.5.19 19:50

Jsem těhotná?

17 den po injekci Ovitrelle a po dobrání Duphastonu. Je to možný? Bolí mě každý den hodně břicho kolem pupíku a podbřišek. Tak nevím co si o tom myslet. Očekávám teď menstruaci… Zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí