Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, nemáte někdo ozkoušené nějaké výborné masáže na celulitidu? děkuji
Zalít dvě lžičky turka vroucí vodou, nechat vychladit. Pomasírovat se tím. Potom to jemně stahuju a splachujou vodou z hrnku nabírám na lopatku a vyhazuju do smetí - do odpadu to není to pravé ořechové. Potom ještě hodně pít a cvičit - super je běh ![]()
Já si koupila takový ten váleček a mám ho u vany. Takže pokaždé, když se koupu, tak si tím masíruji postižená místa. Můžu říct, že jsou opravdu vidět výsledky ![]()
Já jsem zhubla na 53 kg a celulitida zmizela. jo a denně cvičím
@jizvíková jak jsi to dokázala takový krásný výsledek??, moc gratuluju ![]()
@esmeralda44 Mám dobré zkušenosti s dr. Hádkem -Thermo balzámem:http://eshop.karelhadek.eu/search?…
Pracovala jsem s tímto produktem a používala jsem ho sama. Nejlépe vmasírovat zabalit do folie a makat na rotopedu např. jiná varianta je vmasírovat dát do folie, zabalit do deky a odpočívat. Balzám se po sundání folie opet vmasíruje. Kuže je červená, prokrvená…doporučuji!
@renda81 píše:
@jizvíková jak jsi to dokázala takový krásný výsledek??, moc gratuluju
jím velmi málo, jím hodně bílkovin-bez tuku, a denně dám 60 min na rotopedu, 15 min stepper, 15 min břicho, pak ruce a pak 11 min posilovaní zadku
@jizvíková píše:
jím velmi málo, jím hodně bílkovin-bez tuku, a denně dám 60 min na rotopedu, 15 min stepper, 15 min břicho, pak ruce a pak 11 min posilovaní zadku
Vždyť jsi kost a kůže, se za chvíli ztratíš…A nechápu, kde bereš tolik času na cvičení
Já jsem ráda, když stihnu 30 minut s Jillian Michaels
@zichisek píše:
Vždyť jsi kost a kůže, se za chvíli ztratíš…A nechápu, kde bereš tolik času na cvičeníJá jsem ráda, když stihnu 30 minut s Jillian Michaels
kluci dlouho odpoledne spi ![]()
Děvčata mě to pomáhhá přežít děti, je to relax a mimochodem jsem ten posledni koho by napadlo, ze bude cvicit,,, jsem mela na zakladce 3 z telocviku
@jizvíková píše:
kluci dlouho odpoledne spi
Závidím, mě když Julie spí(45minut), tak nespí Kryštof…Takže mám čas jen ráno, páč Tyša vstává v 5.15 na krmení a Julie až v 7.00 a i tak co cvik, to podávám dudlík ![]()
Ja si je neucila, alex hned od porodnice chodil spat s dvojcaty, naucil se to za 10 dni ![]()